Перейти до змісту

в кого зняли номерні знаки?

hita

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто шось чув про кражу номерних знаків сьогодні

бо в мене в 22-30 намагались вкрасти номерні знаки, але сусід "спугнув"

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да нет, сегодня утром напротив ремсервиса у всех поснимали

я возлегрибоедова

ваще охринели...

шо творится теперь водители будут снимать на ночь..

Опубліковано

но выгода маленькая

300 грн з 1 авто.

Маленька вигода?

за 300гр рисковать своим здоровьем ?

да и как они их собираютьса получить

Опубліковано

но выгода маленькая

300 грн з 1 авто.

Маленька вигода?

300 коштує нові виготовити, так що більше 200 не попросять, я думаю що Луцьк не велике місто і полюбому вспливе той хто це тобить, зловити руки з ногами попереламати і сказати що так і було

Опубліковано

звичайно що понапивались... як вони з вами на контакт вийдуть?

колись по новинах бачив, так там залишали номер телефону на номер рахунку, поповняєш дзвониш і вони казали де номер, привязували до лавки за 5метрів від авто, дитячі майданчики та ін.

Опубліковано

хто шось чув про кражу номерних знаків сьогодні

бо в мене в 22-30 намагались вкрасти номерні знаки, але сусід "спугнув"

Десь тиждень назад познімали номери в районі магазину Просто маркет. Тоді лупнули 7-10 машин.

Опубліковано

звичайно що понапивались... як вони з вами на контакт вийдуть?

колись по новинах бачив, так там залишали номер телефону на номер рахунку, поповняєш дзвониш і вони казали де номер, привязували до лавки за 5метрів від авто, дитячі майданчики та ін.

post-16414-0-65424300-1382475378_thumb.j

Опубліковано

Десь тиждень назад познімали номери в районі магазину Просто маркет. Тоді лупнули 7-10 машин.

Також чув таку інфу від друга, який живе в тому дворі.

Опубліковано

ага, теж пригадую цей сюжет. детальна інструкція що і як треба робити :)

Опубліковано

может кому насолил ?

а так они нафиг не кому не нужны

как вариант выкуп просили бы - но выгода маленькая

не потрібні кажеш?)

цікава стаття і про те чи вигідно, і як замінити правильно, і не правильно, в що не правильно може вилитись

Похитители автомобильных номеров: «За ночь можем заработать до 40 тысяч гривен»

Опубліковано

В мене в дворі (тижнів 2-3 тому ще) зняли у 2-х чи у 3-х. Ті, що НЕ прикручені були. Прикручених не зняли.

Ніяких дзвінків чи записок - нічого.

Підозри одразу впали на фірми, що виготовляють знаки. Хочу сказати, що коли когось зловлять - ото поламають руки-ноги!

Опубліковано

Причина №1 - власна безпечність і лінь власників авто.

Не так давно самі ж топили номерні знаки у воді місцевого потопу, тепер злодюгам, ковирнути викруткою пластикову рамку діло 5 секунд.

Опубліковано

За последние несколько дней по моим подсчетам сняли около 30 знаков. Самое прикольное - вчера или позавчера сняли у начальника горотдела :D

Опубліковано

а нещодавно з"явився білборд на кільці Струмівки про виготовлення дублікатів...

це без натяків)

Опубліковано

А ще недавно з"ямвлась реклама на радіо, що фірма виготовить номерні знаки, офіс ніби Рівненська сто з чимось.

Опубліковано

Если это мутят фирмы-изготовители, то как-то не мудро учитывая что нету фактов требования выкупа, сразу же на них подумают, ну или они просто тупые...

Опубліковано

Самое прикольное - вчера или позавчера сняли у начальника горотдела :D

А ще недавно з"ямвлась реклама на радіо, що фірма виготовить номерні знаки, офіс ніби Рівненська сто з чимось.

Начальнику міськвідділу, напевно, знижки будуть :D

Опубліковано

Если это мутят фирмы-изготовители, то как-то не мудро учитывая что нету фактов требования выкупа, сразу же на них подумают, ну или они просто тупые...

Ну але ж доказів = 0 :)

Можливо комусь потрібно бізнес розкрутити, для початку 30 знаків х 300 грн. - нормально...

Опубліковано

Блін, ось і до нас ця пошесть з великих міст дібралась (номер за поповнення), В кого є "закльопочник", ось такий? (це вирішує проблему):

6681377.jpg

Опубліковано

Блін, ось і до нас ця пошесть з великих міст дібралась (номер за поповнення), В кого є "закльопочник", ось такий? (це вирішує проблему):

6681377.jpg

в мене є)

відкрити шолі бізнес по заклльопуванню номерних знаків)))

Опубліковано

C понедельника на вторник сняли у знакомого и ещё с 3-хмашин. То что нет записок наводит на мысль что 99% это изготовители.

А на днях видел как мужик вышел из машины в магазин и оставил машину с открытым окном и ключи в замке зажигания. В этот же вечер наблюдал - стоит закрытая машина в салоне никого - НО великолепно играет магнитола мигая и маня :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...