Перейти до змісту

будь-яке телебачення буде платним

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Інформація може бути недостовірною ! ! !

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара. Представилась представником компанії (віасат) повідомили що з нового року аналогове телебачення не буде, а тільки цифрове і запропонували тимчасовий реєстраційний код нібито за яким можна буде придбати тюнер на якому буде більше 500 каналів цифрового телебачення ї щомісячна вартість буде 45 гривень. я в них запитав а як же безкоштовне т2??? вони відповіли: ну... т2 показує тільки 32канали а місцями тільки 5-10 але з нового року буде також платним.

А як же супутникове телебачення???

Супутникове телебачення або заблокують або будуть кодувати. при чому кодуватись буде 1 раз на годину.

це чергове витягування коштів чи афера???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивитись по півчаса реклами і за це ще й платити? :-))

не вірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара

Они?

Y8wyX.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара. Представилась представником компанії (віасат) повідомили

хех, якби я вірив всім, хто стукає мені в двері, я вже б давно став свідком єгови :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запропонували тимчасовий реєстраційний код

Повезло!!! Код сказали вже. Полюбому треба брати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаю що пенсіонери будуть щось платити, а от міліони людей з тарілками - точно обуряться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в сам віасат звернутись не пробували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супутникове телебачення або заблокують або будуть кодувати

дуже сильно сумніваюсь в цьому, принаймні в найближчий час. Великим каналам невигідно кодувати на супутнику, так як основний прибуток - це реклама, яка може йти по 30 хв. За цифрове за більш-менш нормальні канали (правда в Україні таких поки не бачу) з часом треба буде платити. Але ще раз повторюсь, кодувати такі канали як 1+1, Інтер, Новий, ICTV, СТБ, ТРК Укр - це частково втратити аудиторію, споживачів реклами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно на борді обговорювалася тема лохотронів від "пророків", які ходили по селах і втюхували селянам ваучери на сателітне ТБ. Вже села "обілечені". Дійшла черга до міст. Якщо не помиляюся купівля цього ваучера - це купівля інформаційної послуги. Щось типу такого було на Медвєдєва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До мене такі гаврики приходит півроку тому .... пояснив, що знаю їх керівника і те, що інет заміняє ТВ останні 7 років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того як я подзвонив в компанію віасат вони сказали що інформація недостовірна і їхні працівники не ходили і не будуть ходити по квартирах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара

Они?

Y8wyX.jpg

100% они

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К моей маме заходили эти 2 лохотронщика, хорошо что я был дома. Рассказывают что после НГ отключать все аналоговое и типа работать не будет надо покупать скидку т.к. полюбе будете ставить тарелку, я им говорю антены может и отключат т.к. пеерходим на цифру, а по кабельному как был Аверс так и будет и никто его не запретит это частников территория. Но там походу клиника, как верующие стоят на своем, а ведь сколько пожилых людей на это поведутся, как по мне это настоящее мошенничество и милиция должна этим заняться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с нового года воздух будет платный!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що спілкувався з представником воля і вони сказали що вони будуть давати в оренду приставку через яку можливо переглядати цифру вартість оренди 20грн місяць а продавати не хочуть. знову таки монополія якщо і відключать аналогове тоді всі хто був підключений до волі додатково будуть платити по 20грн

які прогнози вартість за куб кисню ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PPArhangel, ти хоч не заплатив? Був би я вдома (коли приходили-працював, жінка не повелась), маю аналогову антену безхозну - то використав би :0167:

Як нас тільки всюди хочуть намахати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як до мене прийдуть обов"язково сфоткаю і викладу сюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не дивно я про цю аферу розказував вже давно в селі але люди чомусь купують, і дана тема була створена для того щоб люди не велись на інформацію подібного типу.

а віасат просить надавати будь яку інформацію про псевдорекламу і просять посприяти затриманню таких рекламних агентів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до мого знайомого теж приходили не факт шо комусь потрібно було продати послуг UA TV чи іншого оператора умовного доступу, сьогодні подивлюсь і завтра напишу :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було подібне, приходила дівчина - умняка включила, пів-години щось тарахкотіла, що ви мусите перейти на цифрове телебачення, дав їй можливість витратити всі свої патрони - я їй, що нікому нічого не мушу, так як давно користуюсь кабельним телебаченням від Датагруп, дівчина ніяк не могла второпати, що таке кабельне телебачення, окрім того, користуюсь послугою інтернет і усі телепередачі дивлюсь онлайн. Ніяк не второпає - мов з Нового року аналогове тел. відключать, я їй а це мене не стосується, то уже проблеми провайдера, якому я оплачую послуги. Дівчина з вигляду приваблива, а мізки як в курки, шкода... :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було подібне, приходила дівчина - умняка включила, пів-години щось тарахкотіла, що ви мусите перейти на цифрове телебачення, дав їй можливість витратити всі свої патрони - я їй, що нікому нічого не мушу, так як давно користуюсь кабельним телебаченням від Датагруп, дівчина ніяк не могла второпати, що таке кабельне телебачення, окрім того, користуюсь послугою інтернет і усі телепередачі дивлюсь онлайн. Ніяк не второпає - мов з Нового року аналогове тел. відключать, я їй а це мене не стосується, то уже проблеми провайдера, якому я оплачую послуги. Дівчина з вигляду приваблива, а мізки як в курки, шкода... :0159:

Дівчина хотіла .... чаю попити, а ви....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віасат давали оголошення, що вони подібним не займаються. То розвод 100%. Подзвонив би до них і взнав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я наприклад так і зробив. спитав в них з якої ви кантори вони сказали що з віасат. Поки я закрив двері передзвонив на віасат вони щось втирали сусідці. як тільки я закінчив розмову відкрив двері щоб розпитати детальніше вони як крізь землю провалились. тоді я вийшов на вулицю думаю зараз вийдуть з сусіднього підїзду, простояв 20 хв позаглядав в підїзди в сусідні будинки а їх так і не знайшов, мабуть просікли що я буду дзвонити виясняти. так до чого я..... поскільки в мене хватає глузду зрозуміти що це можливо лохотрон переконатись передзвонивши. а от стара сусідка майже повелась правда вберегло її від покупки те що в неї пенсія маленька і за волю вона платить 10 грн а вони хочуть 45 вона не додумалась би перевірити і купила б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віасат давали оголошення, що вони подібним не займаються. То розвод 100%. Подзвонив би до них і взнав

чомусь серед партнерів (взятих з тут http://www.viasat.ua/pages/partners ) немає такої фірми

Вільгурін Ігор Рівненська,Волинська 0672257616 [email protected]

Воронков Олександр Львівська,Закарпатська 0672440171 [email protected]

вартість сертифікату 85 грн

http://www.ukrcell.com/contacts

Керівником цієї торгової точки стала ще зовсім юна дівчина – 19-ти річна Надія Саврук. Пройшло чимало років, а Надія Степанівна (бо саме так звуть сьогодні пані Саврук в її офісі) – впевнено веде свій бізнес у столиці Волинської землі.

з етичних міркуваннь ПІП вилучено

№ 095 867 18 22 телефона не відповідає

"оригінальна" дисконтна картка Zamarstynivska-53.jpg

тільки в Луцьку 85 грн :)

post-1923-0-07180000-1381770817_thumb.jp

post-1923-0-45373400-1381771193_thumb.jp

post-1923-0-42704500-1381771207_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які прогнози вартість за куб кисню ???

Кажуть, будуть продавати літрами, щоб не дуже жирували....

А так вже давно давно в продажі є (300мл/50грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...