Перейти до змісту

будь-яке телебачення буде платним

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Інформація може бути недостовірною ! ! !

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара. Представилась представником компанії (віасат) повідомили що з нового року аналогове телебачення не буде, а тільки цифрове і запропонували тимчасовий реєстраційний код нібито за яким можна буде придбати тюнер на якому буде більше 500 каналів цифрового телебачення ї щомісячна вартість буде 45 гривень. я в них запитав а як же безкоштовне т2??? вони відповіли: ну... т2 показує тільки 32канали а місцями тільки 5-10 але з нового року буде також платним.

А як же супутникове телебачення???

Супутникове телебачення або заблокують або будуть кодувати. при чому кодуватись буде 1 раз на годину.

це чергове витягування коштів чи афера???

Опубліковано

сьогодні мені в квартиру постукала молода пара. Представилась представником компанії (віасат) повідомили

хех, якби я вірив всім, хто стукає мені в двері, я вже б давно став свідком єгови :)

Опубліковано

запропонували тимчасовий реєстраційний код

Повезло!!! Код сказали вже. Полюбому треба брати!!!

Опубліковано
Супутникове телебачення або заблокують або будуть кодувати

дуже сильно сумніваюсь в цьому, принаймні в найближчий час. Великим каналам невигідно кодувати на супутнику, так як основний прибуток - це реклама, яка може йти по 30 хв. За цифрове за більш-менш нормальні канали (правда в Україні таких поки не бачу) з часом треба буде платити. Але ще раз повторюсь, кодувати такі канали як 1+1, Інтер, Новий, ICTV, СТБ, ТРК Укр - це частково втратити аудиторію, споживачів реклами.

Опубліковано

Нещодавно на борді обговорювалася тема лохотронів від "пророків", які ходили по селах і втюхували селянам ваучери на сателітне ТБ. Вже села "обілечені". Дійшла черга до міст. Якщо не помиляюся купівля цього ваучера - це купівля інформаційної послуги. Щось типу такого було на Медвєдєва.

Опубліковано

До мене такі гаврики приходит півроку тому .... пояснив, що знаю їх керівника і те, що інет заміняє ТВ останні 7 років

Опубліковано

після того як я подзвонив в компанію віасат вони сказали що інформація недостовірна і їхні працівники не ходили і не будуть ходити по квартирах

Опубліковано

К моей маме заходили эти 2 лохотронщика, хорошо что я был дома. Рассказывают что после НГ отключать все аналоговое и типа работать не будет надо покупать скидку т.к. полюбе будете ставить тарелку, я им говорю антены может и отключат т.к. пеерходим на цифру, а по кабельному как был Аверс так и будет и никто его не запретит это частников территория. Но там походу клиника, как верующие стоят на своем, а ведь сколько пожилых людей на это поведутся, как по мне это настоящее мошенничество и милиция должна этим заняться.

Опубліковано

тільки що спілкувався з представником воля і вони сказали що вони будуть давати в оренду приставку через яку можливо переглядати цифру вартість оренди 20грн місяць а продавати не хочуть. знову таки монополія якщо і відключать аналогове тоді всі хто був підключений до волі додатково будуть платити по 20грн

які прогнози вартість за куб кисню ???

Опубліковано

PPArhangel, ти хоч не заплатив? Був би я вдома (коли приходили-працював, жінка не повелась), маю аналогову антену безхозну - то використав би :0167:

Як нас тільки всюди хочуть намахати...

Опубліковано

як не дивно я про цю аферу розказував вже давно в селі але люди чомусь купують, і дана тема була створена для того щоб люди не велись на інформацію подібного типу.

а віасат просить надавати будь яку інформацію про псевдорекламу і просять посприяти затриманню таких рекламних агентів

Опубліковано

до мого знайомого теж приходили не факт шо комусь потрібно було продати послуг UA TV чи іншого оператора умовного доступу, сьогодні подивлюсь і завтра напишу :0165:

Опубліковано

Було подібне, приходила дівчина - умняка включила, пів-години щось тарахкотіла, що ви мусите перейти на цифрове телебачення, дав їй можливість витратити всі свої патрони - я їй, що нікому нічого не мушу, так як давно користуюсь кабельним телебаченням від Датагруп, дівчина ніяк не могла второпати, що таке кабельне телебачення, окрім того, користуюсь послугою інтернет і усі телепередачі дивлюсь онлайн. Ніяк не второпає - мов з Нового року аналогове тел. відключать, я їй а це мене не стосується, то уже проблеми провайдера, якому я оплачую послуги. Дівчина з вигляду приваблива, а мізки як в курки, шкода... :0159:

Опубліковано

Було подібне, приходила дівчина - умняка включила, пів-години щось тарахкотіла, що ви мусите перейти на цифрове телебачення, дав їй можливість витратити всі свої патрони - я їй, що нікому нічого не мушу, так як давно користуюсь кабельним телебаченням від Датагруп, дівчина ніяк не могла второпати, що таке кабельне телебачення, окрім того, користуюсь послугою інтернет і усі телепередачі дивлюсь онлайн. Ніяк не второпає - мов з Нового року аналогове тел. відключать, я їй а це мене не стосується, то уже проблеми провайдера, якому я оплачую послуги. Дівчина з вигляду приваблива, а мізки як в курки, шкода... :0159:

Дівчина хотіла .... чаю попити, а ви....

Опубліковано

Віасат давали оголошення, що вони подібним не займаються. То розвод 100%. Подзвонив би до них і взнав

Опубліковано

я наприклад так і зробив. спитав в них з якої ви кантори вони сказали що з віасат. Поки я закрив двері передзвонив на віасат вони щось втирали сусідці. як тільки я закінчив розмову відкрив двері щоб розпитати детальніше вони як крізь землю провалились. тоді я вийшов на вулицю думаю зараз вийдуть з сусіднього підїзду, простояв 20 хв позаглядав в підїзди в сусідні будинки а їх так і не знайшов, мабуть просікли що я буду дзвонити виясняти. так до чого я..... поскільки в мене хватає глузду зрозуміти що це можливо лохотрон переконатись передзвонивши. а от стара сусідка майже повелась правда вберегло її від покупки те що в неї пенсія маленька і за волю вона платить 10 грн а вони хочуть 45 вона не додумалась би перевірити і купила б

Опубліковано

Віасат давали оголошення, що вони подібним не займаються. То розвод 100%. Подзвонив би до них і взнав

чомусь серед партнерів (взятих з тут http://www.viasat.ua/pages/partners ) немає такої фірми

Вільгурін Ігор Рівненська,Волинська 0672257616 [email protected]

Воронков Олександр Львівська,Закарпатська 0672440171 [email protected]

вартість сертифікату 85 грн

http://www.ukrcell.com/contacts

Керівником цієї торгової точки стала ще зовсім юна дівчина – 19-ти річна Надія Саврук. Пройшло чимало років, а Надія Степанівна (бо саме так звуть сьогодні пані Саврук в її офісі) – впевнено веде свій бізнес у столиці Волинської землі.

з етичних міркуваннь ПІП вилучено

№ 095 867 18 22 телефона не відповідає

"оригінальна" дисконтна картка Zamarstynivska-53.jpg

тільки в Луцьку 85 грн :)

post-1923-0-07180000-1381770817_thumb.jp

post-1923-0-45373400-1381771193_thumb.jp

post-1923-0-42704500-1381771207_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...