Перейти до змісту

Мерцание монитора Т220

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Есть монитор Samsung T220. С недавних пор, с недельку, появилось небольшое мерцание, причём только в верхней части экрана, внизу фактически нет. Не так чтобы критическое, но глазу довольно неприятно, особенно при чтении (в игре незаметно). Есть идеи/мысли/предположения что это может быть и чем грозит в ближайшем будущем ? Вариант только в сервис нести ?

Опубліковано

В тебе по ходу здулись конденсатори.З часом буде все більш заметно. Ремонтував монітор в сервісному центрі Самсунг на Гулака Артемовського. Там тобі поміняють плату, я так собі думаю. Рік чи 1,5 тому заплатив 300 чи то 400 грн.

Опубліковано

Дякую за вичерпну відповідь, хоча й з сумними новинами. То з заміною шнурів (іншими входом, компом) не варто і починати гратись, нічого не дасть ? :0157:

Опубліковано

Дякую за вичерпну відповідь, хоча й з сумними новинами. То з заміною шнурів (іншими входом, компом) не варто і починати гратись, нічого не дасть ? :0157:

проконсультуйся в когось. я ж міг і помилитися.короче що знав то написав!

Опубліковано

Ну так ото ж тут і починаю питати думки, сумний подібний досвід... а до спеціалістів з ремонту ще просто не добрався...

Опубліковано

Зі шнурами "погратись" можна (всяке може бути), але швидш за все, що, все-таки, конденсатори. До майстрів за 300-400 грн. взавжди встигнете. Маючи дома паяльник та майже не криві руки можна спробувати самому. Самостійний ремонт коштуватиме приблизно 20-30 грн.

Опубліковано

Причин мерехтіння багато: кабель, перехідникі, відеокарта, електро хвилі.

Найпростіше перевірити це підключити до іншого ПК на іншому місці з іншими шнурами. Якщо мерехтіння не зникло, неси в сервіс.

Опубліковано

В мене подібний монітор Samsung 2233 - підтримує 120 Герц. При першій збірці та підключці компа, ясне діло поставив частоту 120 герц, і почалось... Верхня частина екрану мерехтіла і пропадала. Виправив перестановкою останіх драйверів на відео. Спробуйте, але скоріше це не ваша ситуація. В знайомого були проблеми з кабелем - не контачив, екран мерехкотів, пропадали кольори та нечітке зображення.

ПіСі. А колись хотів купити Т220 :0159:

Опубліковано

Та ні, монітору моєму вже років 5 напевно, і весь цей час працював ідеально без жодних нарікань. Так що навряд чи тут проблема зовнішнього характеру. Але для самозаспокоєння таки напевно підключу іншими кабелями до іншого компа, перевірю. А от з паяльником і руками то в мене навряд чи вийде, не вмію, скоріше допалю до кінця :)

Опубліковано

Вобщем монитор был проверен на другом системнике и с другими кабелями, результат тот же - мерцает подсветка. Так что видимо диагноз остается, и увы, ремонт :(

Опубліковано

Як варіант сівша лампа підсвітки вона подібна до лампи деннного світла тільки в рази менша, їх там або 2 або чотири не пам*ятаю. Майстри при розборі повинні побачити , і ціна за заміну лампи в районі 200 - 300 грн, на конденсатори не схоже, а їх заміна до 100 грн в майстерні )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...