Перейти до змісту

чи варто в цьому році ще заливати фундамент?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Скільи днів мінімум повинно пройти до морозів, щоб він не втратив своїх властивостей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тижня три потрібно, можна після заливки накрити ( утеплити ) плівкою. Іноді додають різні присадки. Коли був в Іркутську в мороз -25 будівельники заливали бетон, всередині вольфрамову нитку, на другий день сухий бетон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 днів по технології будівництва,якщо ти зараз будеш заливати а через тижня 3 буде мороз 5-7 градусів,тут нічого страшного не буде для його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі в жовтні заливав фундамент. Як раз добре всілося за зиму. Як на мене - зараз самий раз заливати.

Весною заливав вже цоколь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачив як фундамент коли залили поливали місяць чи два водою постійно. це правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, якщо температура навколишнього середовища 25 і вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора залили 2 стійки під навіс... тільки встиг мля накрити... влупив діщ... (((( сьогодні зранку пішов подивитися.. все ок, плівка спасла.. вже схопилося і стійки тримаються відмінно... Там буквально 2 відра бетону, тому... думаю.. особливих проблем бути не повинно. Думаю.. до пятниці, коли підніматимемо каркас на стійки, все буде люкс.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні заливаю в цоколь 14 кубів і ще планую на протязі 2-ох тижнів залити монолітне залізобетонне перекриття, поки що слава Богу все в порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім хто прийняв участь в даній темі! Помаленьку починаєм, планую в цьому році в землю тіки залити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може вже й пізно, але і я вставлю/підтверджу

На рахунок морозу - бажано, щоб на протязі 2-3-х тижнів морозу не було (не якогось там приморозку на грунті, а дійсно морозу - ми ж про фундамент в грунті говорим). Хоча якщо переживаєш, а фундамент потрібно лити вже, і прогнози лякають морозами - для цього випадку є спеціальні пластифікатори, додаси в бетон і можеш спати спокійно.

... планую в цьому році в землю тіки залити.

я б старався залити весь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний з jack74,якщо лити то повністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...