Zheny@ Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:02 Поділитися #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:02 Почав дивитися серіал.Враження двоякі. І ніби цікавий, і водночас виникає стійке відчуття дежавю.Подивившись 10 серій (половина 1-го сезону), я зрозумів.Фільм явно є міксом із 3-х (як мінімум) серіалів.1-й - сама ідея Шерлока Холмса, взята із британського мінісеріалу "Шерлок", який реально нашумів. Та й деякі повадки героя.2-й - Це "белый воротничок". Ну є щось звідти ТОЧНО! Мене він не зачепив зовсім. 5 серій, і все стає передбачуваним.3-й - Звичайно ж Хаус!Збірний образ героя видно одразу! Це і цікаво, і не дуже. Те, що у Х'ю Лорі виходило просто божественно, цьому актору просто не йде.Загалом серіал непоганий. Місцями буває нудним і примітивним, які у сі серіали.Хто ще дивиться? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:12 Поділитися #2 Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:12 Смотрю, но уже по серии в неделю 2й сезон. Возможно я бы и обошла его вниманием, но моего мужа, который, в принципе не любит и не смотрит сериалы, удалось подсадить на этот (а я пробовала не один и не два)))), потому уж смотрим до конца))). Соглашусь, что есть сериалы более захватывающие, с более интригующим сюжетом, но и тут будет по закрученнее к концу 1го сезона, середина она всегда немного тягомотная. Насчет главного героя, как по мне довольно обаятельный, сравнивать с Хаусом, конечно, можно, но все таки и свои изюминки у него присутствуют. Насчет Ватсон, довольно оригинально, что она женщина, ну и это привносит что то свое в сериал. Ну а для меня самое приятное в сериале, это дом Холмса, ну уж очень он соответствуетему ему самому, в общем, дом крут. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:18 Автор Поділитися #3 Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 06:18 Насчет Ватсон, довольно оригинально, что она женщина,Ну, є версії, що і в Робінзона Крузо П'ятниця, таки була вона.... Інакше б він там 28 років не прожив... "сам".Люсі Ліу гарно зіграла Ватсон-а. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 14:42 Поділитися #4 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 14:42 Женя, тема подібна на анекдот:А у мене дома- собака- отакий заввишки, отакий завдовжки, отакий завширшки. Сірко, здоровенний собака. Зуби- як свечи от запорожца. Страшний. Почуяв, шо хазяїн в опасності. Я ж на охоті. І оце мій собака Сірко почуяв шо я в опасності і почав дёргать цеп. По проволке туди сюди біга, цеп рве, гавкає, скавучить,- жінка йому їсти- він не їсть. Йому попити- він не п'є. Гавкає, так скавучить, цеп дёргає по проволці біга! Ну і моя жінка його пожаліла, мого Сірка. Відчепила його від карабіна і оце він...а я ж сплю в лесу, я ж сплю в лесу. І оце мій собака Сірко мене по следах винюхав, знайшов мене в лісі і як почав на мене стрибать, отак пригає на мене лапами...прямо...лиже мене язиком...обрадовався, понимаєте? І оце я сонні очі продираю, і бачу шо це мій Сірко, і понімаю, шо це мій Сірко...а срать не перестаю.З.І. Не тема, а сторінка жж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 19:35 Поділитися #5 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 19:35 [offtop]MrVes, а что борда уже перестала быть местом общения? Теперь тут только должны быть шокирующие новости попахивающие желтизной?[/offtop] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 06:59 Автор Поділитися #6 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 06:59 Женя, тема подібна на анекдот:Вважаєш, що ця чимось краща?? З рештою, спілкування у темі Відео / Серіали уже не то? Чи тут тіко "Інтернів" можна обговорювати??А тепер по темі.Як відомо, в оригінальних розповідях Конана Дойля, Холмс таки був наркоманом. Прикол цього серіалу, що Холмс також наркоман, тільки "в зав'язці". І лікар Ватсон йому у цьому допомагає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 21:26 Поділитися #7 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 21:26 3 сезон стартовал!!!Не пропустили?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 08:03 Автор Поділитися #8 Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 08:03 3 сезон стартовал!!!Не пропустили?? пропустили... Нічого, буду дивитися пачками по 2 серії Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 23 Травня, 2015 в 19:38 Автор Поділитися #9 Опубліковано 23 Травня, 2015 в 19:38 Ось і закінчився 3-й сезон. Якось "по-дебільному". Хоча, можливо під ка ... (ой, спойлер) ..йфом в 4-му сезоні буде мочити не гірше Хауса? =) Чекатиму 4-й. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 23 Травня, 2015 в 19:52 Поділитися #10 Опубліковано 23 Травня, 2015 в 19:52 Мне кажется такой поворот должен был случиться, рано или поздно, просто приурочили его к завершению сезона. Ждем продолжение). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Травня, 2015 в 20:04 Поділитися #11 Опубліковано 23 Травня, 2015 в 20:04 Мне кажется такой поворот должен был случиться, рано или поздно, просто приурочили его к завершению сезона. Ждем продолжение).Шо ж там такого ))Я вже 2сезон закінчую дивитися, трішки піднадоїв, але якщо не дивитися днями і ночами, а по пару серій на тиждень то нормально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 24 Травня, 2015 в 12:57 Поділитися #12 Опубліковано 24 Травня, 2015 в 12:57 Мне кажется такой поворот должен был случиться, рано или поздно, просто приурочили его к завершению сезона. Ждем продолжение).Шо ж там такого ))Вот тебе и стимул досмотреть))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 07:49 Автор Поділитися #13 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 07:49 там мало 3 серії. І я чомусь (спойлер), чекаю, коли вже він там зі своїм батьком буде розбиратися про організацію Моріарті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.