Jump to content

Загадкові круги на полях

Recommended Posts

Хто чув про загадкові круги на полях? Що це таке і звідки воно взялось, ще поки ніхто не знає. Одні кажути що таким чином розумні істоти з інших галактик намагаються спілкуватись з нами, ішні що це все чиїсь витівки, але погодьтесь, протоптати чіткі геометричні фігури на досить великій території досить важко, при чому якщо вони з'являються миттєво.

Спробу зробити щось схоже зробили два американці. На полі розміром з футбольне вони витрамбували лице індіанця і звичайно ж за допомогою механічних засобів та трактора, при чому все корегувалось з повітря. Один з них з літака корегував дії іншого. На це в них пішло декілька днів, та погодьтесь це зовсім не те.

www.google.com.ua точно знає!

А ти що раніше без телевізора, радіо та інета жив?

Це вже давно по теліку показували! По СТБ пару разів повторювали да і ця тема давно відома і заїджена! Про інет мовчу....

БАЯН!!! ;) на форумі мож і не баян но знають про це всі, він уже народдним став :)

цій темі во флейм

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

2 Avatar, 2 Iron Death:

якщо вам впадло відповісти людині нормально, а не кричати "боян" та "www.google.com.ua", то краще помовчіть собі тихенько. Людина цілком нормально запитала по темі, яка її цікавить, можливо шукає собі співрозмовника, який цікавиться такими ж речами, а ви накинулись на неї. І якщо для вас ця тема "давно відома і заїжджена" то замість таких відповідей і наїздів ідіть шукайте цікавіші теми. Думаю що гуглом всі можуть скористатись і без вашої підказки.

хотел сказать, но тут типа пацаны модно и с толком разъяснили... :)

жаль такую беседу прерывать.

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

:naezd: Якщо не можете висловити просто свою думку, не обов'язково зразу гнать. Я теж бачив багато передач і в неті читав про ці речі, а тему зробив бо стало цікаво як люди ставляться до цього, шо думають...

Звичайно, набагато цікавіше шукати в Гуглі які процесори в телефонах стоять :blink: , цеж всіх так цікавить. :mdr: І на рахунов телевізорів, можу розказати більше ніж деякі... :mdr: Ладно без обід :friday:

2 Plum, Supepior Дакую за розуміння :smile-zachot:

Питання: чому в Україні НЛО бачуть набагато рідше ніж в інших країнах?

Відповідь: люди не мають часу навіть підняти голову до неба.

Впевнений що і в нашій місцевості (Луцьк, область) можна знайти аномалії.

Якщо хтось вже таким цікавиться (фотографує) - викладайте сюди. Буде цікаво усім.

Розказували що років 15-20 назад, в лісах Локачинського ройону, кілометрів 50-60 від Луцька наблюдали цікаві спалахи та сяяння над лісом після заходу сонця. потім в тому лісі знаходили втоптані круги діаметром 20-30 метрів. Розказував мій батько, на рахунок достовірності можу сказати, що він сам це бачив. Фактів нажаль немеє

Звичайно, набагато цікавіше шукати в Гуглі які процесори в телефонах стоять :smile-zachot: , цеж всіх так цікавить.

бугага :naezd:

хто жене :blink: просто тема створена трохі не в тому розділі... :mdr:

проти самої теми проти нічого не маю... Мій друг бачив НЛО... в районі 40-го... Літаючий обьект трикутної форми, пару секунд завісав у небі і зник :friday:

Питання: чому в Україні НЛО бачуть набагато рідше ніж в інших країнах?

Відповідь: люди не мають часу навіть підняти голову до неба.

Впевнений що і в нашій місцевості (Луцьк, область) можна знайти аномалії.

Якщо хтось вже таким цікавиться (фотографує) - викладайте сюди. Буде цікаво усім.

Військові як США, так і Росії стверджують, що найчастіше НЛО з*являєтсья поблизу військових об*єктів. Неодноразово було зафіксовано на плівку незрозумілі небесні тіла які зависали в повітрі над війсковими базами. На жаль, а можливо і на щастя, значних військових об*єктів на території України вже немає, тому появи НЛО або не фіксуються, або не розголошуються. Є непоганий фільм про НЛО тут (фтп).

2 Avatar, 2 Iron Death:

якщо вам впадло відповісти людині нормально, а не кричати "боян" та "www.google.com.ua", то краще помовчіть собі тихенько. Людина цілком нормально запитала по темі, яка її цікавить, можливо шукає собі співрозмовника, який цікавиться такими ж речами, а ви накинулись на неї. І якщо для вас ця тема "давно відома і заїжджена" то замість таких відповідей і наїздів ідіть шукайте цікавіші теми. Думаю що гуглом всі можуть скористатись і без вашої підказки.

Я взагалі люблю мовчати ще й тихенько, але й іноді хочеться і поговорити!

Відколи це не можна радити www.google.com.ua, ще й враховуючи те що людина цікавиться усім відомою темою??? Можливо, вона й про Гугл не знає... :mdr:

З.І. Поганий настрій? - Відповідай по темі, а не коментуй "наїзди" та не вчи як жити, що і як кому відповідати... без образ :mdr:

Тепер по темі:

Колись давно була передача, в якій від початку(створення креслень на папері) і до кінця(створення рисунку на полі) все по кроках показувалось, включаючи техніки та засоби, які використовувались! Показувалось, як цей малюнок створюється на полі: від першої витоптаної ділянки радіусом 1метр і так по чуть-чуть до кучі кружків з радіусом по метрів 10-50! І все це з висоти(з вертольота) мало правильну форму, тобто круги були круглими, а не овальними чи "пом'ятими"! Все виглядало як на кресленні!

Ги... звичайно ж, може це люди навчились таке саме робити після НЛО... може це й вони(іншопланетяни) навчили людей малювати, творити, креативити та придумувати все нові й нові аж до сьогодні види мистецтва! :mdr:

Відколи це не можна радити www.google.com.ua, ще й враховуючи те що людина цікавиться усім відомою темою??? Можливо, вона й про Гугл не знає... :mdr:
Якщо вірити профілю, то людині 20 років, а не 10. Думаю що зараз практично немає 20-річних жителів міст, які мають доступ до тирнету і не знають що таке ґуґл. А те що тема всім відома ще не означає, що вона вичерпана. Що ми обговорюємо на нашому форумі? Програми, залізо, політику і т.д.? Так зайди в гугл і за 20 секунд нариєш сотні форумів і статей з такою ж тематикою. То може нащо нам наш форум, давай закриємо і будемо все шукати в гуглі?
З.І. Поганий настрій? - Відповідай по темі, а не коментуй "наїзди" та не вчи як жити, що і як кому відповідати... без образ :mdr:

В мене настрій просто супер. Просто противно дивитись, коли на нормальне запитання людині відповідають якось на зразок "RTFM", "баян", "шукай в гуглі" і т.д., тимбільше що питання адресувалось не особисто тобі.

Тепер по темі:

Колись давно була передача, в якій від початку(створення креслень на папері) і до кінця(створення рисунку на полі) все по кроках показувалось, включаючи техніки та засоби, які використовувались! Показувалось, як цей малюнок створюється на полі: від першої витоптаної ділянки радіусом 1метр і так по чуть-чуть до кучі кружків з радіусом по метрів 10-50! І все це з висоти(з вертольота) мало правильну форму, тобто круги були круглими, а не овальними чи "пом'ятими"! Все виглядало як на кресленні!

Ги... звичайно ж, може це люди навчились таке саме робити після НЛО... може це й вони(іншопланетяни) навчили людей малювати, творити, креативити та придумувати все нові й нові аж до сьогодні види мистецтва! :mdr:

Якщо почитати статті, то там описано, що колоски в "правильних" кругах не зломані, а ніби "розм'якчені" і перегнуті на кут близько 90 градусів на відстані 5-6 см від землі, при чому в місті згину слебло має потовщення, ніби воно було розігріте зсередини або оброблене в тому місті хвилями назразок тих, які використовуються в мікрохвильових печах. До того ж ті колоски не засихають, а продовжують ріст в такому вигляді, чого не скажеш про "рукотворні" круги. Я не стверджую, що ті орнаменти намальовані саме за допомогою НЛО, але технологія дійсно надто складна, щоб мати таке просте пояснення, як "забави студентів" тощо. До того ж крім сучасних орнаментів, створених на полях, існують їх прадавні аналоги, намальовані в пустелях та на скелях. Для чого вони були намальовані, якщо в ті часи не було навіть засобів, щоб подивитись на ті орнаменти з висоти? І що це за технологія, яка дозволила людям ще в ті часи створювати геометрично правильні орнаменти величезних розмірів?

Топик стартер, посмотри фильм "Знаки" - понравится.

А вообще, в большинстве подобных случаев были доказаны подделки, что, впрочем не отрицает факт существования такой аномалии... :mdr:

Десь в 89-90 році над ЗАГСом спостерігав(не тільки я один), як пролітає величезний трикутної форми(по вогникам) обьєкт.Летів майже безшумно.Це було ще при совєтах,газети і радіо мовчали.Ходили чутки,що на аеродромі випробовували якісь новий літак.Не знаю,що то було насправді,але було велике і летіло майже тихо.

Вдруге НЛО бачив в армії(в Росії)серед білого дня,на наступний день був в патрулі і зустрів патруль з сусідньої частини(ПВошникі)вони казали,що фізично також бачили обьєкт,але всі радари і прибори його не "бачили".Ось така фігня.

Це вам не круги)

Відколи це не можна радити www.google.com.ua, ще й враховуючи те що людина цікавиться усім відомою темою??? Можливо, вона й про Гугл не знає... ;)
Якщо вірити профілю, то людині 20 років, а не 10. Думаю що зараз практично немає 20-річних жителів міст, які мають доступ до тирнету і не знають що таке ґуґл. А те що тема всім відома ще не означає, що вона вичерпана. Що ми обговорюємо на нашому форумі? Програми, залізо, політику і т.д.? Так зайди в гугл і за 20 секунд нариєш сотні форумів і статей з такою ж тематикою. То може нащо нам наш форум, давай закриємо і будемо все шукати в гуглі?

№1) :) Я не знаю чим ти керувався, коли ти це писав... Все добре, чоловіче! Життя - прекрасне! :)

З.І. Поганий настрій? - Відповідай по темі, а не коментуй "наїзди" та не вчи як жити, що і як кому відповідати... без образ ;)

В мене настрій просто супер. Просто противно дивитись, коли на нормальне запитання людині відповідають якось на зразок "RTFM", "баян", "шукай в гуглі" і т.д., тимбільше що питання адресувалось не особисто тобі.

№2) :) :) Я ж не відповів та й закрив тему... Як захотів так і відповів, так само як і ти захотів та й виразив своє невдоволення нарахунок мого поста, що було ще більше не по темі чим мій пост! ;)

Вирішуємо, що "Хто як хоче так і відповідає!" і закриваємо ці балачки!

І що це за технологія, яка дозволила людям ще в ті часи створювати геометрично правильні орнаменти величезних розмірів?

Хм... можливо та сама що й будувати піраміди... та й створювати/робити те(не обовязково щось велике), що на даний момент ніхто не може пояснити(чи губляться в кучах догадок) та й повторно таке зробити... хз... можей вони - зєльопухи з інщих планет... :)

А в загалі в предачі для побудови цих кругів не використовувались сучасні технолігії, чи таке що немогло б мати аналогів пару тис. років назад! А вертоліт виористовувався тільки для зйомки, т.е. з вертольта не керували процесом! І на рахунок зламаних стебел там також щось розказувалии, але так як ця передача була років 10 назад, то я вже мало що помню...

З.І. Тут ще фіг зрозумієш хто і в якому місці обманює! :)

• 4 months later...

"Інопланетний Розум - уважно спостерігає за нами:). Ця раніше майже божевільна думка, фантастична вигадка, знаходить в останні десятиліття реальні докази. Страхи перед злими й підступними космічними прибульцями змінюються надією на взаєморозуміння."

Для тих, кому цікаво - сьогодні на інтері у 22-40

Є непоганий фільм про НЛО тут (фтп).

Можеш кидануть фільм ще разок?

На інфосторі є фотки кругів.

Я рахую лічно шо люди кругів нероблять (ті, хто подражають - не в раунок) В передачі "Необьяснимо, но факт" говорив ведучий - шо круги - це місця де інопланетяни проникають своїми летючими тарілками під землю. Якісь там селяни говорили, шо вони гнались за кругом, якій льотав у повітрі - і там де він пропав залишився малюнок! :) Як таємниче і цікаво!

post-1554-1203590993.jpg

post-1554-1203591000.jpg

post-1554-1203591007.jpg

post-1554-1203591014.jpg

post-1554-1203591022.jpg

post-1554-1203591030.jpg

post-1554-1203591037.jpg

post-1554-1203591046.jpg

post-1554-1203591055.jpg

post-1554-1203591061.jpg

post-1554-1203591067.jpg

post-1554-1203591073.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...