Перейти до змісту

Будівельник «PortСity» впав з 9-метрової висоти

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будівельник «PortСity» впав з 9-метрової висоти

Нещасний випадок трапився на території будівництва торгово-розважального офісного центру з автостоянками на проспекті Соборності, 41 у Луцьку.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Волинській області проводить спеціальне розслідування, ‒ йдеться на сайті відомства.

Так, за попередніми даними, 27 вересня працівником ТзОВ «Трансбуд-Компані» аби скоротити шлях, пішов через заборонену зону і впав у незакритий вентиляційний отвір у перекритті 3-го поверху з висоти 9 метрів.

Унаслідок падіння він отримав тяжкі травми і зараз перебуває на лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні.

http://www.volynpost.com/

Опубліковано

Ще один дебіл, якому присвячена тема на борді.

Зі мною такого не станеться © Так роблять всі вже -надцять років і все працює ©
Опубліковано
аби скоротити шлях, пішов через заборонену зону

Гм, і чого б це цю зону назвали небезпечною? Піду-но перевірю - що мені зробиться?

<_<

Опубліковано

подивись як я можу ©

Опубліковано

подивись як я можу ©

40% Несчастных случаев происходят после слов: 'Смотри как я могу', остальные 60%: 'Херня… смотри как надо'.

Опубліковано

"узнаю борду" (с)andruha_gpz

Це точно. 80% постів з безпідставною іронією.

Бажаю висказавшимся ніколи в житті не попадати в непередбачувані/неконтрольовані ситуації.

Опубліковано
непередбачувані/неконтрольовані

Йти чи не йти ЗАБОРОНЕНОЮ зоною - це якраз-таки контрольована і передбачувана ситуація.

Опубліковано

Звичайно що компанія списала падіння на працівника, думаю і сам працівник погодиться з їхньою версією. Зато тепер, на деякий час, всім видали каски, людям розказали де знаходяться небезпечні зони і обгородили їх стрічкою, висотні роботи проводяться людьми які мають на це дозвіл і страховочні карабіни...

Опубліковано

Просто дуже багато людей вважають, що правила - для дурнів. Це стосується не тільки небезпечних робіт, а й повсякденного життя.

Відносно конкретно даної ситуації, це дуже поверхове судження, ніхто не знає обставин, рівня техніки безпеки та інших підробець які спиринили цей випадок.

Йти чи не йти ЗАБОРОНЕНОЮ зоною - це якраз-таки контрольована і передбачувана ситуація.

Де саме заборонена зона міг знати лише прораб, але я маю на увазі те що в кожного бувають моменти що від втоми або ж психологічного перевантаження не повністю контролюєш свої вчинки і рухаєшся в тумані. Так і люди під машини вискакують, добре знаючи ПДР, і працівники зі стажем рано чи пізно руки в механізми впихають. Статись могло що завгодно, і навішувати ярлики це Борда-стайл.

Опубліковано

Накинулись блін. А якщо там попереджувальних знаків не було?

Суть людського фактора полягає у тому, що якби всі небезпечні участки обгородили колючим дротом під напругою то когось би обов'язково вбило струмом.

Опубліковано
Де саме заборонена зона міг знати лише прораб

Ви хоч самі зрозуміли, що написали? "Знає тільки прораб" - це вже, вибачте, маячня. Про небезпеку знає тільки одна людина? Де, бля, логіка?

Альтіс - занадто модна будівельна корпорація, щоб брати на роботу дядька Івана з Копачівки. Плюс є така штука, як інструктаж з техніки безпеки.

Їм же дорожче буде влетіти на штраф, ніж нормально розказати-показати що й до чого. Та й робітники там по 18 годин не вкалують, щоб аж "перед очима пливло".

Повторюю ще раз, востаннє: заборонена зона на те так і названа, щоб ніхто туди не ліз. Без винятків.

І досить в кожній другій темі писати про "борда-стайл". В самого вже півтори тисячі повідомлень.

Опубліковано

Будівельник «PortСity» впав з 9-метрової висоти...

...аби скоротити шлях...

Сократил, мля...

Желаю ему, чтобы инвалидом не остался.

Опубліковано

І досить в кожній другій темі писати про "борда-стайл". В самого вже півтори тисячі повідомлень.

Homo Neadecvatus detected!

Не тролям вказувати що писати і в яких темах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...