Перейти до змісту

Міліцейський маскарад у Луцьку

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До чого це відео я не розумію??? Факт - банк дав свої гроші людям, дав. Люди не можуть виплачувати, факт? Так чому банк не може забрати свої гроші, поясніть мені чому??? І кого довбе чуже горе?

Очевидно банк не може забрати свої гроші тому що не має відповідного судового рішення. В кредитному договорі є пункт - суперечки вирішуються шляхом переговорів або у суді. Шляхом переговорів - це так як хоче банк.

А ситуація у нашій країні така, що можна добратись до кожного, особливо відділу по кіберзлочинності, чи можливо у нас усі на Борді користуються виключно програмним забезпеченням, за яке сплачені усі ліцензійні платежі .

Ще б якби "відділ кіберзлочинності" почав зі своїх домашніх компів, було б взагалі чудово.
  • Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

MACCEN.там трішки не так як ти говориш.Банку квартиру ,як заставне майно віддають.Але він (банк)не хоче погашати весь кредит-а тільки мінус ринкову вартость квартири на сьогодні.А квартири ж подешевшали,а хто заставляв банк давати таку сумму ?Він не знав про інфляцію?не знав.Так і клієнт не знав.Тут спірне питання.Умовно-ти заставив банкові воза за 2000 грн.Через рік сплативши 30% кажеш-грошей немає,інфляція,забирайте воза.А банк каже-вози подешевшали,щоби погасити кредит,віддай ще свого Запорожця.То ти тут такий гвалт підіймеш -*грабують!!!А банк тобі твоїми ж словами-*Так чому банк не може забрати свої гроші, поясніть мені чому???

І кого довбе чуже горе?**ось якось так.

Опубліковано

Всю тему не перечитував, але можу сказати одне. Як писав Айн Ренд в книзі Атла́нт розпра́вив пле́чі (англ.Atlas Shrugged), керувати (маніпулювати) законослухняними громадянами важко, а порушниками закону легко, бо вони відчувають над собою меч. А зробити з людей злочинців просто - підправити закон.

А ситуація у нашій країні така, що можна добратись до кожного, особливо відділу по кіберзлочинності, чи можливо у нас усі на Борді користуються виключно програмним забезпеченням, за яке сплачені усі ліцензійні платежі :_07: . Так, що чекайте гостей, які прийдуть до Вас, заламають руки, і скажуть, що ви обікрали корпорації Майкрософт, Еббі, Едоб на енну суму бабла))))

От тоді будете розказувати про "методи оперативної роботи" і ми Вас уважно послухаємо.

А ще є суб'єкти авторського права... музика... фільми... серіали.... Чи можливо вони створюють контент в пориві творчої ейфорії та не збирають на цьому заробляти)))) Так, що у кожного лице в пушку........

можна подумати, якщо й прийдуть до тебе чи до мене , вони не будуть правi ? чи ти не знаеш, чи я не знаю, що ми користуемося пiратською продукцiею ? чи ти думаеш, що так i мае бути й буде так завжди ? поки нам ДАЮТЬ цим користуватися, ми користуемося, але всерiвно це колись закiнчится, й ОБОВЬЯЗКОВО будуть показовi затримання в *назидание* iншим, просто комусь повезе й вiн тихенько спригне на лiцензований софт, а когось таки вiзьмуть за дупу й так би мовити, показово стратять. Я одного не розумiю, вся краiна вольно чи не вольно погрязла в беззаконнi й мае наглiсть возмущатись, що його тикають в це носом. Й кричать всi, що мол депутати такi гавнюки, крадуть, оббирають краiну, так кожен обкрадае по мiрi можливостей, хто печеньку в супермаркетi потяне, заспокоюючи свою совiсть, мол пофiг, то ж великий супермаркет, за печеньку не вдавлятся, забуваючи, що недостача на продавцiв розкидается, хто запчастину яку додому попре, забуваючи, що та запчастина на комусь то таки й числится, може вiдмажется той, на кому числится, а може й нi, й так далi й тому подiбне. 90% народу, допусти його до депутатськоi кормушки будуть гребти так само, ато й бiльше. Я не виправдовую депутатiв, хоча вони такi ж як i всi, просто можливостей мають бiльше, але й нема чого возмущатись, коли по вас прийдуть ПО ЗАКОНУ. *Ментовський беспредел* таки теж мае мiсце, але наразi його до уваги не берем

Опубліковано

MANJAK11, а я ніде не писав, що ситуація, яка має місце з контентом (хоча не тільки з ним) це нормально. Просто, якщо є закон, то його виконання має бути обов'язковим для усіх і як правильно підмітив Vadimm, нехай наші правоохоронці в першу чергу почнуть з себе, щодо дотримання авторського права, та чинних норм КПК. І "Вор должен сідеть в тюрмє" тільки в тому випадку, коли його вину доведено у визначеному законом ПОРЯДКУ та встановлено обвинувальним вироком суду. І якщо цей ПОРЯДОК порушений, особа не може бути притягнута до відповідальності, і це правильно. Якось ми хочемо у Європу попасти, а користуємось інквізиційними методами пана Лойоли: "Мета виправдовує засоби".

Я нікого не виправдовую і я за те, щоб порушників притягували до відповідальності, але притягували "БЕЗ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА".

З авторським правом, ще якось можна людей заставити дотримуватись закону, але повірте, що є такі норми у нас, що їх виконання НЕМОЖЛИВЕ в принципі, і таких дуже багато, і за їх невиконання можна карати. От, у цьому системна проблема.....

Опубліковано

MANJAK11, а я ніде не писав, що ситуація, яка має місце з контентом (хоча не тільки з ним) це нормально. Просто, якщо є закон, то його виконання має бути обов'язковим для усіх і як правильно підмітив VadimM, нехай наші правоохоронці в першу чергу почнуть з себе, щодо дотримання авторського права, та чинних норм КПК. І "Вор должен сідеть в тюрмє" тільки в тому випадку, коли його вину доведено у визначеному законом ПОРЯДКУ та встановлено обвинувальним вироком суду. І якщо цей ПОРЯДОК порушений, особа не може бути притягнута до відповідальності, і це правильно. Якось ми хочемо у Європу попасти, а користуємось інквізиційними методами пана Лойоли: "Мета виправдовує засоби". Я нікого не виправдовую і я за те, щоб порушників притягували до відповідальності, але притягували "БЕЗ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА". З авторським правом, ще якось можна людей заставити дотримуватись закону, але повірте, що є такі норми у нас, що їх виконання НЕМОЖЛИВЕ в принципі, і таких дуже багато, і за їх невиконання можна карати. От, у цьому системна проблема.....

за утопічні ідеї 5, за твердження у 2-х постах без розуміння теми сабжу -1

Опубліковано

за утопічні ідеї 5, за твердження у 2-х постах без розуміння теми сабжу -1

Утопічні чи не утопічні, але у цивілізованих країнах діють доволі непогано - докази зібрані незаконно проти вбивці, судом ігноруються і він не сідає, тому правоохоронці намагаються діяти максимально в межах чинного законодавства.

А з приводу теми топіку - вчора дивився сюжет на Аверсі, і можу сказати, що з приводу діяльності "ПІДОЗРЮВАНОГО" кваліфікацію його вчинкам дасть суд. А весь холівар, стосується методів його затримання. Якби мене на вулиці почали в'язати "невідомі", а ще їх група, я відбивався, як міг би (може на органи мене розібрати хочуть), а коли б це були особи в формі, я б не так сильно бушував, хоча, і форму дістати не проблема.....

Опубліковано
Якби мене на вулиці почали в'язати "невідомі", а ще їх група, я відбивався, як міг би (може на органи мене розібрати хочуть), а коли б це були особи в формі, я б не так сильно бушував, хоча, і форму дістати не проблема.....

Якщо робиш щось протизаконне, то будь готовий до раптового візиту правоохоронців.

А якщо вже декілька раз спеціально уникав зустрічі з ними, то, відповідно, готуйся до більш радикальних методів.

Імхо

Опубліковано

Якщо робиш щось протизаконне, то будь готовий до раптового візиту правоохоронців.

Якщо робиш, то так)))), але на кожне порушення реакція має бути адекватна.

А з приводу "героя", то з телесюжету випливає, що він уникав зустрічі невідомо з ким, які постфактум виявлялись працівниками правоохоронних органів.

Опубліковано

Я бы это слово брал в кавычки, так "правоохоронців"...

Та да, мы и слова в кавычки берём и называем их ментами и когда припечёт обращаемся за помощью именно к ним.

Опубліковано

называем их ментами и когда припечёт обращаемся за помощью именно к ним

Я вже якось писав - в моєї сусідки пенсійного віку цигани винесли з квартири некислу сумму грошей, які та відкладала "на смерть". Ну звернулася вона до МУСОРІВ (а не в міліцію), оскільки замість того щоб шукати циган, почали мурижити її онука молодшого шкільного віку в якості підозрюваного. В результаті забрала заяву. До чого це я? А до того що не гріх деяких міліціонерів називати навіть не мєнтами а саме МУСОРАМИ - тих буциклєтів, в присутності кого б"ють журналістів, хто незаконно шманає підлітків під приводом "огляду", хто жезлом "збиває" пару гривень на сніданок і тому подібних. І мабуть правильно вони думають що "Мусор" більш пов"язаний зі сміттям а не з Московским Уголовным Сыском. Не всі такі, звичайно, але культурних і освідчених в наших органах ой як мало.

Опубліковано

Та да, мы и слова в кавычки берём и называем их ментами и когда припечёт обращаемся за помощью именно к ним.

Після звернення до них лише зайвий раз переконався, що МУСОРАМИ їх називають зовсім не дарма.

А чого до них звертаються... так в відчаї людина часом навіть душу дияволу продати готова.

Опубліковано
А до того що не гріх деяких міліціонерів називати навіть не мєнтами а саме МУСОРАМИ

З точністю до навпаки, всіх моїх знайомих, які працюють "в органах", можу назвати тільки ПРАВООХОРОНЦЯМИ.

Опубліковано

Ko3bMa, мені доводилось мати справу як з правоохоронцями так і з мусорами. І серед них є і мої знайомі. Один - щоб не стати з правоохоронця мусором пішов в адвокати. Другий поки почесного звання не заробив, він на відміну від більшості не закінчив школу міліції заочно, будучи ППСніком, а відвчився в найкращому профільному ВНЗ України 5 років, і здобув другу вищу освіту працюючи дільничим. Третій з Полісся перебрався в Київ, тепер у спецпідрозділі, і хто він - правоохоронець чи мусор - мені сказати важко. Нехай самі подивляться в дзеркало і дадуть собі відповідь по совісті - хто вони?

Опубліковано
Може це тому, що вони ваші знайомі? В основному, навіть самі паскудні по суті люди, з своїми друзями та знайомими ведуть себе по-іншому.

Навряд. Про результати їх діяльності дізнаюсь від інших людей.

Дружба з мусорамі ? Прекратіте , лутше осознать - вам ілі їм це вигідно.

13460984877475.jpg

Опубліковано

Так би мовити в тему:

В Партии регионов признали: милиция - главный враг украинского народа

Сегодня, в 16:18

Народный депутат от Партии регионов Николай Левченко не считает, что у Украины есть враги или друзья на Востоке и Западе. Об этом он сказал в интервью «Главкому».

По его мнению, враги у нас – внутренние. «Это наша глубоко коррумпированная система правоохранительных органов, которая фактически превратилась в аппарат насилия и выколачивания денег. Вот это – наш главный враг Украины», - заявил Левченко.

Он считает, что Украина должна принять ценности, которые существуют на Западе – верховенство права, равные возможности, свобода слова.

http://glavcom.ua

Опубліковано

Я бы это слово брал в кавычки, так "правоохоронців"...

Розкажи,як звертався і як допомогли?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

треба робити як в врадіївці!!! напевне не довго залишилось, як кажуть риба з голови гние) як з верху так і знизу!!! незнаю що чекають люди

Опубліковано

треба робити як в врадіївці!!! напевне не довго залишилось, як кажуть риба з голови гние) як з верху так і знизу!!! незнаю що чекають люди

вони вчать граматику.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...