Перейти до змісту

Інтернет для планшета.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно придбав планшет з підтримкою 3g, і ось власне зацікавився питанням де найти той самий 3g :_07: А точніше які тарифи взагалі є і що краще, хто чим користується, в інтернеті нічого детального не знайшов.. Чекаю порад) :0165:

Опубліковано

Бо тільки він підтримую стандарт 3ж з сім карти,швидкість достойна,місцями до 5Мбіт.Там де не тяне Укртелеком-автоматично підключається до Київстара,тобто інтернет є майже всюди.Я навіть в Польшу заїзжаю і ще приблизно 20 км тяне.Тільки швидкість меньша через київстар.

Ціни різні.Я за 10 гіг сплачую в місяць 120грн.

Опубліковано

Оце й саме цікаве.Бо найкращі тарифи,як і швидкість будуть не на сімці припейду, а на контракті.Замість переплачувати за 3дж модуль-краще купити вай фай модем і зарядити піплнет.

Опубліковано

Представляю человека с вайфай роутером и УПСом в чемодане в одной руке и планшетом в другой :D

Повір Андрій, я знаю дуже багатьох людей, які мають 3 дж в планшеті, але користуються коробочкою.

Якось зручніше та дешевше виходить.

Розмір коробочки,як два свистка. Які чемодани?

Опубліковано

Оце й саме цікаве.Бо найкращі тарифи,як і швидкість будуть не на сімці припейду, а на контракті.Замість переплачувати за 3дж модуль-краще купити вай фай модем і зарядити піплнет.

мене цікавить сімка)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

мене цікавить сімка)

налаштовував на планшеті київстарівський інтернет без меж, для торгових функцій повністю вистачає

Опубліковано

в Лайфа хороші плани, купити можна в Варшавському на першому поверсі, або в Юванті на першому поверсі в магазинчиках "for Apple"

Опубліковано

користуюсь на планшеті інтернетом 3mob - мене влаштовує. там,де немає покриття - автоматично переключається на київстар.

дружина на телефоні користується інтернетом від лайф - якість нету трохи гірше, але зате дешево

Опубліковано

3mob - навіть і не здумай, дуже дорого, і тяне тількі в Великих містах. !

Укртелеком. - кращого в Україні нема . 3g !

Опубліковано

3mob - навіть і не здумай, дуже дорого, і тяне тількі в Великих містах. !

Укртелеком. - кращого в Україні нема . 3g !

3mob і укртелеком - це один і то й же 3g інтернет , одна й та ж контора, просто змінюють назву бренду

Опубліковано

в Лайфа хороші плани, купити можна в Варшавському на першому поверсі, або в Юванті на першому поверсі в магазинчиках "for Apple"

Лайф дуже малу швидкість має неваріант як на мене

мене цікавить сімка)

налаштовував на планшеті київстарівський інтернет без меж, для торгових функцій повністю вистачає

а яка з оплатою як часто і скільки платите? а і яка швидкість?

Опубліковано

а яка з оплатою як часто і скільки платите? а і яка швидкість?

більш детальну інформацію можна почерпнути тут http://www.kyivstar.ua/kr/business/internet/mobile_internet/phone/tariffs/business_without_limits/

Опубліковано

Хтось Intertelecom-ом користувався як швидкість при заявленій до 3.2 яка буде здебільшого?

Опубліковано

Я користуюся Інтертелекомом з Rev.B роутера Huawei EC5321u(такий як в рекламі на ТБ показували). Зараз перевіряв швидкість до 5 Мб/с. Думаю це кращий варіант для поїздок. Покриття досить велике -і можна мати швидкісний Інтернет там де вже були би в київстарівському роумінгу(Тримоб)

Опубліковано

Я користуюся Інтертелекомом з Rev.B роутера Huawei EC5321u(такий як в рекламі на ТБ показували). Зараз перевіряв швидкість до 5 Мб/с. Думаю це кращий варіант для поїздок. Покриття досить велике -і можна мати швидкісний Інтернет там де вже були би в київстарівському роумінгу(Тримоб)

як думаэш якшо з тим же рев б але замість роутера буде сам планшет то швидкість не впаде?

Опубліковано

більш детальну інформацію можна почерпнути тут http://www.kyivstar....without_limits/

Необмежений доступ до мережі Інтернет за 1 грн. в день.

Після використання 50 МБ трафіку протягом дня, до кінця дня буде діяти обмеження швидкості передачі даних — 32 Кбіт/с.

Капець, який не обмежений! З швидкістю 4КБ/с, хіба що в квіпі переписуватись, але і той буде вилітати через низьку швидкість зєдання!

Опубліковано

як думаэш якшо з тим же рев б але замість роутера буде сам планшет то швидкість не впаде?

Тобто CDMA планшет*?..ну то дорогувато та навіть не знаю який планшет таке підтримує(Айпади з ІТ тільки Рев.А знають). У мене Аcer Iconia TAB A210 з одним лиш Wi-Fi. Роутер заявлено 4 години працює та і зарядити можна прямо від USB з планшета. 2-3 Мбіта швидкість реально була(ну то норм)..Це більше залежить від розташування. В мене вдома - не всі поділки на рівень сигналу показує..Взяв його за 399грн. 7грн/день коли користуєшся 1ГБ даних. При його ціні - 790 в роздрібі

Опубліковано

Тобто CDMA планшет*?..ну то дорогувато та навіть не знаю який планшет таке підтримує(Айпади з ІТ тільки Рев.А знають). У мене Аcer Iconia TAB A210 з одним лиш Wi-Fi. Роутер заявлено 4 години працює та і зарядити можна прямо від USB з планшета. 2-3 Мбіта швидкість реально була(ну то норм)..Це більше залежить від розташування. В мене вдома - не всі поділки на рівень сигналу показує..Взяв його за 399грн. 7грн/день коли користуєшся 1ГБ даних. При його ціні - 790 в роздрібі

Ну добре буду знати а за айпед хочу сказати що на коробці вказано що і рев а і рев б підтримуються наскільки я розумію

post-13652-0-85354600-1383341926_thumb.j

Опубліковано

1. Де знайти тарифи 3g Укртелеком?

2. Хто кориcтується Піплнет 3джі? Які відгуки?

1. trimob.ua

2. Середня швидкість 400-800 Кбіт. Тягне тільки по обласних центрах та в деяких районних. У нас ще працюе в Горохові. Тарифи самі дешеві.

3. Для тих хто далеко від базових станцій Інтертелекома, а хочуть REV.B то подивіться на модем-роутер Huawei EС315. Він підтримуе зовнішню антену.

Опубліковано

І коли уже до нас дійде цивілізація... уже третю неділю, знахожусь по роботі в сша, тут майже всюди маю на айфоні 4G інтернет з середньою швидкістю 14 МБ в секунду (заявлено до 30мб...) скайпом користуюся постійно, також коли і за кермом... супутникова гугл-карта працює без проблем, навігація теж... все що потрібно - шукається по голосовому запиту в секунди! Тут мені смартфон дійсно більш потрібний ніж ноутбук... в Україні, з таким інтернетом, - смартфон, поки що, тільки забавка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...