Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:04 #1 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:04 Всім привіт. Питання 1. При заведенному двигуні та при гучності автомагнітоли більше ніж за середину починається перебій звучання музики. Перебій не великий , але є, музика грає і тут на якусь секунду, тиша і знову грає. Коли гучність зроблена на 15-20 %, то все чудово. Як з цим боротися. Можливо якийсь фільтр напруги потрібно чи ще щось. Питання 2 Як підключити ще пару динаміків?. На автомагнітолі є 4 вихода на зад та 4 на перед. Всі вони підключені правильно, але є ще пара ,як їх правильно підключити. Знаю що там просто накинути провадо не вийде потрібно якось ділити Ом. (Я пробував на 1 хв підключати їх на передній канал тоді там виходило не 2 а 4 колонки то при заведеному двигуні гучність більше 20 не міг зробити були перебої і блимання підсвітки автомагнітоли (під баси музики) Моя схема підключення.
Lisovic Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:11 #2 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:11 Про блимання, є підозра що товщина проводів якими підключена магнітола, значно менше ніж потрібно, або неякісне зєднання цих проводів.По динаміках, то тре дивитись якій опір динаміків і на який мінімальний опір, розрахована магнітола, якщо динаміки по 8 Ом а магнітола розрахована на 4 то можна їх включти паралельно, це при умові що потужніть динаміків ріна, або більна половини номінальної потужності магнітоли.
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:26 Автор #3 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:26 Всі колонки мають опір 4 Ом. А про автомагнітолу ось фото Вибачаюсь за фото
Foross Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:26 #4 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:26 найди на магнітолу хорошу массу та "+" . і буде тобі щастя
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:32 Автор #5 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:32 найди на магнітолу хорошу массу та "+" . і буде тобі щастяДумаєте проблема у цьому ?
Foross Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:36 #6 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:36 найди на магнітолу хорошу массу та "+" . і буде тобі щастяДумаєте проблема у цьому ?90% навіть 95%, погане живлення, в з музикою в машині було те саме, тільки в мене музика серйозніша ,то машина глохла навіть)а вся проблема була в недотянутій клемі на алумуляторі.
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:49 Автор #7 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:49 хм.... а де ще дотянути контакти ? У мене перед проводами до магнітоли стоїть коробочка дуже стара, що там я навіть не знаю напевно запобіжник.Ще будуть пропозиції як підключити на перед ще 2 колонки ? Брати з'єднувати по 2 плюса та міну від колонок і на магнітолу ? ні! це вийде 8 ом. Як підключити поясніть будь-ласканайди на магнітолу хорошу массу та "+" . і буде тобі щастяДумаєте проблема у цьому ?90% навіть 95%, погане живлення, в з музикою в машині було те саме, тільки в мене музика серйозніша ,то машина глохла навіть)а вся проблема була в недотянутій клемі на алумуляторі.Завтра затяну клему побачу що вийде
Foross Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:50 #8 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:50 хм.... а де тоді дотягувати ? Клема то вроді дотянута. У мене перед проводами до магнітоли стоїть коробочка дуже стара, що там я навіть не знаю напевно запобіжник.ти незрозумів)) це я навів приклад свій. А у тебе скоріше тоненький дротик "+" незрозуміло звідки взятий, та погана масса. (або щось одне) візьми хороший "+" від головного провода, або від прикурувателя (там зазвичай теж товстий) проведи до магнітоли. Повинно допомогти.
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:56 Автор #9 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:56 А чому тоді при заглушеному двигуні не має перебоїв ? Якщо діло в клеміхм.... а де тоді дотягувати ? Клема то вроді дотянута. У мене перед проводами до магнітоли стоїть коробочка дуже стара, що там я навіть не знаю напевно запобіжник.ти незрозумів)) це я навів приклад свій. А у тебе скоріше тоненький дротик "+" незрозуміло звідки взятий, та погана масса. (або щось одне) візьми хороший "+" від головного провода, або від прикурувателя (там зазвичай теж товстий) проведи до магнітоли. Повинно допомогти.Спробую. Дякую за пораду
Foross Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:59 #10 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 19:59 А чому тоді при заглушеному двигуні не має перебоїв ? Якщо діло в клеміхм.... а де тоді дотягувати ? Клема то вроді дотянута. У мене перед проводами до магнітоли стоїть коробочка дуже стара, що там я навіть не знаю напевно запобіжник.ти незрозумів)) це я навів приклад свій. А у тебе скоріше тоненький дротик "+" незрозуміло звідки взятий, та погана масса. (або щось одне) візьми хороший "+" від головного провода, або від прикурувателя (там зазвичай теж товстий) проведи до магнітоли. Повинно допомогти.Спробую. Дякую за порадута не в клемі діло)))) це одна з проблем про яку я тобі розписав.а ще коли іде перебій музики то магнітола виключаєтся? чи просто магнітола включена а немає музики?
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:22 Автор #11 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:22 магнітола не вимикається , ефект ніби як диск поцарапаний але коли підгазовуєш чи їдеш то перебоїв меньше навіть майже немає тільки зупинишся на холостих і перебої.
Foross Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:28 #12 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:28 магнітола не вимикається , ефект ніби як диск поцарапаний але коли підгазовуєш чи їдеш то перебоїв меньше навіть майже немає тільки зупинишся на холостих і перебої. то може справді" диск поцарапаний"? :_07: ну тоді навіть незнаю. можливо щось з магнітолою,
volker78 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:52 #13 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 20:52 протяни два провода напрямую от АКБ сечением 2,5 мм2 на питание магнитолы, от прикуривателя не подключай, потому как все там идет через разъемы, колодки и дополнительно падает напряжение на этих контактах
Andreyxxx Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 21:03 Автор #14 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 21:03 протяни два провода напрямую от АКБ сечением 2,5 мм2 на питание магнитолы, от прикуривателя не подключай, потому как все там идет через разъемы, колодки и дополнительно падает напряжение на этих контактахСпробую Дякую
Серега89 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 22:16 #15 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 22:16 Динаміки підключати послідовно (гучність впаде троха, регульнути настройками) Краще булоб на фронт компоненти які небуть кинути, і голова неболілаб або ще один вихід - ставити усь бюджетний
Andreyxxx Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 07:43 Автор #16 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 07:43 Згадали про підсилювач. Зараз коли підключено 4 динаміка (2 на зад і 2 на перед) ефект поцарапаного диска майже немає, але коли підключаю ще 2 динаміка музику взагалі неможливо слухати під час їзди. Чому так ? Що йому не вистачає живлення чи підсилювача.
EleKtrik Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 09:45 #17 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 09:45 Згадали про підсилювач. Зараз коли підключено 4 динаміка (2 на зад і 2 на перед) ефект поцарапаного диска майже немає, але коли підключаю ще 2 динаміка музику взагалі неможливо слухати під час їзди. Чому так ? Що йому не вистачає живлення чи підсилювача. І одного і іншого, взагалі мікро на магнітолі розраховано на 4 канали по 4 Оми. Все інше від лукавого , тобто робота в нештатньому режимі. Незаважай техніці нормально функціонувати, а то буш створювати топік про ремонт майфуна!!! Динаміки підключати послідовно (гучність впаде троха, регульнути настройками) Краще булоб на фронт компоненти які небуть кинути, і голова неболілаб або ще один вихід - ставити усь бюджетний Ключове слово- "які небуть" бо рідного підсилювача недостатньо для розкачки нормальних компонентів... P.S. Не факт , що ти своїми експериментами не підпалив ПЗЧ , і тепер він дихає на ладан...
popskiller Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 11:51 #18 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 11:51 Из всего , выше перечитанного , моё Вам предложение - съездить к нормальному автоэлектрику и не пожалейте дать ему на пиво!
Foross Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 12:07 #19 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 12:07 Из всего , выше перечитанного , моё Вам предложение - съездить к нормальному автоэлектрику и не пожалейте дать ему на пиво!гм.мені здаєтся нормальний автоелектрик за пиво в твоїй проводці колупатись не буде)
EleKtrik Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 14:19 #20 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 14:19 Из всего , выше перечитанного , моё Вам предложение - съездить к нормальному автоэлектрику и не пожалейте дать ему на пиво!гм.мені здаєтся нормальний автоелектрик за пиво в твоїй проводці колупатись не буде)Ну, за консультації гроші не беруть, принаймі у мене так)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.