Перейти до змісту

Дашок над дверима.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт.

Шукаю такий виріб... по гуманній ціні..

Мож хтось варив собі.. і має досвід.. чи підкаже де купити не дорого... Буду вдячний.)

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да.. я тож бачив..

НУ ХЗ.. віддавати 1000 грн за те уйо..в мене жаба давить.. і це "штука" без полікарбонату.. тобто ще + 350-400 грн.

БІльше наавіть сподобався такий варіант.

http://ankor.com.ua/izdeliya/view/62

Опубліковано
Да.. я тож бачив..

НУ ХЗ.. віддавати 1000 грн за те уйо..в мене жаба давить.. і це "штука" без полікарбонату.. тобто ще + 350-400 грн.

БІльше наавіть сподобався такий варіант.

http://ankor.com.ua/izdeliya/view/62

в чому тоді проблема? замовляйте і ставте! в Луцьку Ви 100500% не найдете дешевше

Опубліковано

маю знайомого майстра, який робить козирки. бачив його роботи, досить таки акуратно і надійно робить. каже, що по ціні виготовлення получається десь 800 грн. матеріали + 400 грн. робота (ріже, гне, варить, фарбує, помагає проводити монтаж). телефон можу дати в ПП (але наступний тиждень він зайнятий).

Опубліковано

2 Абрікос

Дай пліз номер того чувака.. що дашки робить.

2coding

Поропоную.. забити стрілу з чуваком і замовити 2 дашка.. мож ще скидку вимутим.

Другий варіант.. купити симим матерал і самими зварити.. зварювальний апарат порішаю.

Опубліковано

Ходив подивися на Кривий вал... роботу майстра якого радили.. Є різні.. і деякі сподобались..

Наберу того майстра.. поспілкуюся з ним.

З.І. Дзвонив по всіх телдефонах.. які дали... НУЛЬЦ... ) Напевно зайняті.. працюють.. Наберу ще.. пізніше.

Всім хто дав телефони майстрів.. дякую за інформацію.)

Опубліковано

2coding Поропоную.. забити стрілу з чуваком і замовити 2 дашка.. мож ще скидку вимутим. Другий варіант.. купити симим матерал і самими зварити.. зварювальний апарат порішаю.

Схиляюсь до 2 варіанту.

Так як заявлені ціни трохи кусаються.

Але мені не спішно, десь може через місяць-півтора займусь цим питанням...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

2coding Поропоную.. забити стрілу з чуваком і замовити 2 дашка.. мож ще скидку вимутим. Другий варіант.. купити симим матерал і самими зварити.. зварювальний апарат порішаю.

Схиляюсь до 2 варіанту.

Так як заявлені ціни трохи кусаються.

Але мені не спішно, десь може через місяць-півтора займусь цим питанням...

Можу зробити дашок недорого .Є кілька варіантів 0958634719

Опубліковано

Маю подібний б\в. Зняв і валяється. Можу продати за невелику ціну.

Пропонуйте з цінами...

Опубліковано

Маю подібний б\в. Зняв і валяється. Можу продати за невелику ціну.

Пропонуйте з цінами...

ціна залежить від складності виробу

Опубліковано

Зідзвонився...з майстром сьогодні приїде прикинемо..

Метал знайшов набагато дешевше ніж в НЛ.. ондекс по 190 грн є на Дубнівській.

Опубліковано

Зідзвонився...з майстром сьогодні приїде прикинемо..

Метал знайшов набагато дешевше ніж в НЛ.. ондекс по 190 грн є на Дубнівській.

Саня! Майстру прийдецця гроші платить! Береш пляшку сідаєш на ровера, їдеш до мене - шось придумаєм!

Опубліковано

Нє....я беру плдяшку.. а ти їдеш до мене.. і думаємо. ))))))

Ну майстер.. швагро нашого бордівчанина.. такшо.. думаю.. багато не здере..а по друге... я вже відмовився від дашка і вирішив зробити навіс.. вже розміряв.. і навіть ямки віикрутив під стійки.)

Опубліковано

Нє....я беру плдяшку.. а ти їдеш до мене.. і думаємо. ))))))

Ну майстер.. швагро нашого бордівчанина.. такшо.. думаю.. багато не здере..а по друге... я вже відмовився від дашка і вирішив зробити навіс.. вже розміряв.. і навіть ямки віикрутив під стійки.)

Ага))) Не боїшся таким чином "додуматись" до цілої пристройки?)))

Опубліковано

Такс.. каркас вчора зварено.., забетоновано 2 стовпчика.. ще 2 буде встановлено пізніше.. один буде приварений до арматури, яку в свою чергу забю в бетонну плиту.. а друга буде служити опорою.. + до неї.. з часом буде кріпитися напівпрозора перегородка.

Такс.. питання.. де взяти рейку.. скажімо 20х40...?

Планую завтра піти на старий ринок.. знаю там точку.. в принципі не дорогу.. але цікавить.. мож хтось недавно брав в Луцьку.. і памятає чи пофоткав ціни.. бо по металу з НЛ вийшла різниця біля 90 грн на 6 метрах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...