Перейти до змісту

Фикс головного мозга

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На красный свет нужно останавливаться, а не пролетать между машин и людей, самоуверенные и бестолковые друзья.

С вашим скиддингом нет шансов остановиться перед идущими пешеходами или поворачивающей машиной, когда они вдруг появляются перед вами.

А последнюю стадию естественного отбора можно пройти и без посторонней помощи - кирпичная стена вам в помощь. Только не сворачивайте малодушно перед ней - докажите себе, что настолько же круты, как и на дороге.

• Адміністратори
Опубліковано

Присоединяюсь.

Ибо уже не раз приходилось создавать аварийные ситуации, для того чтобы избежать столкновения с этими джедаями без тормозов и в кепках bull :)

Урса, на дорогах много автомобилей управляемых такими же джедаями.

Они обязательно встретятся, и избежать встречи первые себя собственноручно лишили.

Опубліковано

От цікаво, на дорогах, де не побачиш велосипедиста, завше на червоне валить, при тому, як скажений: що наш усім відомий товариш на інтенсі, якого частенько бачу пролітаючим світлофор біля Західінкомбанку, що вчора мене чуть не зніс якийсь товариш біля 5-ї школи - я тільки ступив на дорогу, всі авто на диво стоять, я неспішно ступаю на дорогу, а воно несеться скраю і дивиться на мене, я в ступорі від такого розкладу, але якось роздуплився і пройшов вперед, так що все обійшлось. А той ушльопок навіть швидкості не збавив.

Їдеш на покатушку — весь шановний велонатовп дружно колоною валить на червоне.

А зайдеш на борду - всі такі білі і пухнасті і жорстко критикують тих, хто порушує правила на велосипедах. То хто ж там на дорогах їздить на червоне? Якийсь прізрачний гонщик? Чи у когось просто рильце в пушку?

• Адміністратори
Опубліковано

За темою цією я слідкувати буду. Банить жорстоко намірений.

Опубліковано

А мені жодного разу ще фіксер не заважав....)

А по друге... ну хіба взападло пропустити того лісапедиста.. затиснутого з одного боку пішоходами.., з другого автомобілістами... і окремою кастою стоять маршрутки.)

Ну проїхав на червоне.. ну раз.. ну два.. а третього може й не бути... якщо безголовий...

А фіксерам.. хочеться ж поганяти.. ви подивіться на їх среедній вік.))))

Повторюсь напервно.. але... на мою думку.. їздити без світла вночі.. це не менша дурість ніж летіти.. САМЕ ЛЕТІТИ.. а не спокійно проїхати на черврний..... або запоркуватись на перехресті або в повороті.. де через одного дауна.. неможливо толком виїхати чи розминутися. ВСІ "ХОРОШІ".. ОДНОЗНАЧНО !

З.І. Вчора був випадок від якого я прозрів.)) Ленд Крузер обігнавши мене не запаркувався перед моїм носом.. а пропустив мене.. і тільки тоді запаркувався.. я йому аж подякув піднявши руку і посміхнувшись.))

Опубліковано

питання не лише у релігійних уподованнях певного типу велосипедистів.

в нелілю в районі МКС десь в 11 годин ранку - їхала група 8-10 чоловік, я їх не знаю нікого - всі в розвалочку по проїзджій частині, в 2 і навіть в три ряди паралельно - шановні - це дорога і ваша безпека у ваших руках.

серед цієї групи їхав я, і ніякого бардаку в нас небуло.

група в нас складалася з 11 чоловік, і щоб не розтягуватися на 25-30 метрів ми вирішили їхати в колоні по-двох.

їхали адекватно та культурно, нерозтягувалися, невипендрювалися (не те місце), тримали стабільну швидкість, чекали відставших та доганяли тих хто відірвався.

і взагалі, від колони велосипедистів проблем найменше, туму що їх багато, їх видно і вони всі в купі.

тема про поодиноких ліхачів від яких і ми отримуємо "на-горіхи".

Опубліковано

питання не лише у релігійних уподованнях певного типу велосипедистів.

в нелілю в районі МКС десь в 11 годин ранку - їхала група 8-10 чоловік, я їх не знаю нікого - всі в розвалочку по проїзджій частині, в 2 і навіть в три ряди паралельно - шановні - це дорога і ваша безпека у ваших руках.

серед цієї групи їхав я, і ніякого бардаку в нас небуло.

група в нас складалася з 11 чоловік, і щоб не розтягуватися на 25-30 метрів ми вирішили їхати в колоні по-двох.

їхали адекватно та культурно, нерозтягувалися, невипендрювалися (не те місце), тримали стабільну швидкість, чекали відставших та доганяли тих хто відірвався.

і взагалі, від колони велосипедистів проблем найменше, туму що їх багато, їх видно і вони всі в купі.

ви впевненні що ви зі сторони себе бачили? я бачив вас лише на ділянці в 100 метрів і цього хватило щоб побачити розхлябанність вашої групи. ви самі підтверджуєте що їхали в 2 ряди - а це вже порушення і дуже серйозне. від колони проблем не менше ніж від одинаків

Опубліковано
Повторюсь напервно.. але... на мою думку.. їздити без світла вночі.. це не менша дурість ніж летіти.. САМЕ ЛЕТІТИ.. а не спокійно проїхати на черврний..... або запоркуватись на перехресті або в повороті.. де через одного дауна.. неможливо толком виїхати чи розминутися. ВСІ "ХОРОШІ".. ОДНОЗНАЧНО !

Ночь и фонарь - в другой теме.

А красный свет означает СТОП! Это - без вариантов и для всех. И любые оправдания про "а я контролирую, а я не мешаю, а я осознаю, а я аккуратно" - унылый бред. Кто-то считает себя особенным, наделённым возможностью жить в режиме Бога?

Опубліковано

Не вміють і не хочуть в нас їздити в групі.. ФАКТ !!!

Їздити в групі ТРЕБА парами.. і поки не буде велодоріжок... це хоч якийсь спосіб себе захистити.

Автомобілісти, побачивши таку групу спокійно обїжджають її, а не йопкаються на групки по 2-3 чоловіка, які розтягнулися на кілометр...і які постійно треба оминати.

Опубліковано
в 2 ряди - а це вже порушення і дуже серйозне. від колони проблем не менше ніж від одинаків
Де їм в такому випадку їхати? ;)

Коли дорога дозволяє (2 смуги руху), краще їхати колоною по 2є, на вузьких ділянках де 1 смуга перегруповуватись по одному.

Опубліковано
в 2 ряди - а це вже порушення і дуже серйозне. від колони проблем не менше ніж від одинаків
Де їм в такому випадку їхати? ;)

Коли дорога дозволяє (2 смуги руху), краще їхати колоною по 2є, на вузьких ділянках де 1 смуга перегруповуватись по одному.

вони їхали в сторону Забороля - там таке дорога не передбачає, якби у Струмівку питання було б менше актуальне, а так що є то є.

Опубліковано

Я надеюсь, у Урсы была веская причина, или действительно, накипело. Лично я еще не встречала в подобных темах людей, которых действительно сбили, или зацепили. Как правило, все рассказывают истории про милиметраж и "счастливое спасение". Испукг добавляет им драматизма в реальность.

Я знаю и уважаю некоторых фиксоводов. Понимаю их. Многие из них еще начинающие, и не очень владеют техникой. Раздражают даже своих собратьев по колесам. Но я знаю, что так же раздражаю некоторых обывателей, просто тем, что я есть. Что я такая еду вся яркая и довольная, а они такие идут, или сидят в душной марше, такие серые и им скучно.

Опубліковано
тримали стабільну швидкість, чекали відставших та доганяли тих хто відірвався.

Возможно, имелось в виду - держали среднюю скорость 23 на участке длиной 5 км?

Их тоже было видно...

150389_pic1.jpeg

И этих - тоже...

~velo_40898_0x0_mc.jpg

Тема не про одиночек.

Тех идиотов было двое.

Вообще стадный инстинкт - хреновая штука.

Опубліковано

А красный свет означает СТОП! Это - без вариантов и для всех. И любые оправдания про "а я контролирую, а я не мешаю, а я осознаю, а я аккуратно" - унылый бред. Кто-то считает себя особенным, наделённым возможностью жить в режиме Бога?

Червоне світло і ліхтар це обовязкове.. для виконання УСІМИ учасниками руху.. і те і те.. залишає життя або його забирає.

Вибачте.. відійшов від теми.)

Опубліковано

Повністтю згідний!

Але якщо чуть чуть, на Т- подібному перехресті, по "прохідній" в правому ряду, за відсутності інших учасників дорожнього руху, то деколи можна? :D.

• Адміністратори
Опубліковано

Повторюю, для особо "Power users" будете відходити від теми станете "Guest"

Тема не про групи, чи правила.

Тема стосується фіксоводів які катають вулицями без тормозів, і більшість з них не те що не володіє технікою.

Вел тупо для краси, як додаток до бейсіка. :)

За№;%ли вже мене.

Опубліковано

Красавчєг....)))

Карочє.. всі лишилися при своїй думці. А природний відбір внесе свої корективи...)

Повторюю, для особо "Power users" будете відходити від теми станете "Guest"

Тема не про групи, чи правила.

Тема стосується фіксоводів які катають вулицями без тормозів, і більшість з них не те що не володіє технікою.

Вел тупо для краси, як додаток до бейсіка. :)

Воно то так Ромчик... але ж.. що ж ти, чи я .. пятий, десятий.. зробимо... реально тільки потріщим про це.. а вони будуть і далі ганяти.. вони молоді, з дикими передачами і без гальм.. це ж гремуча суміш.))))

• Адміністратори
Опубліковано

Те що вони ще не в лікарні чи де інде, не їх заслуга.

А заслуга тих в кого є гальма і хороша реакція.

Доречі придурок на фіксі на вул. Стрілецька, навпроти церкви

Якби не мої гальма і хороша реакція мужика на джипі, були б як мінімум зламані ребра і розбита пика.

Причому пику товк би я.

Саша, я хочу щоб суспільство чітко розмежовувало. Велосипедисти і фіксери.

І коли це чудо зламає себе або не дай бог когось, не казали от кляті велосипедисти.

Опубліковано

Саша, я хочу щоб суспільство чітко розмежовувало. Велосипедисти і фіксери.

І коли це чудо зламає себе або не дай бог когось, не казали от кляті велосипедисти.

Ну вже після цього ми на борді може вже й не скажем, але суспільство все одно скаже ;) Суспільству же пофігу на чому ти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...