Перейти до змісту

Де в Луцьку є криволінійний розкрій ДСП?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось знає, де в Луцьку роблять криволінійний розкрій ДСП? А якщо ще й поінформуєте цінами та поділитесь враженнями від їх роботи, то навіть не буду знати, як дякувати :)

Також окремим пунктом цікавить, де роблять поклейку кромки з ПВХ на цей криволінійно-розкроєний ДСП...

Опубліковано

Частнікі самі труть радіуси на барабані з наждачкою.Якщо потрібно різати на ЧПУ,то дорога на 'Факторію' (вроді так).Як їхати до 'АдреналінСіті'.Колишня пожаежна частина.Поклейки там здається немає.

Опубліковано

Хтось знає, де в Луцьку роблять криволінійний розкрій ДСП? А якщо ще й поінформуєте цінами та поділитесь враженнями від їх роботи, то навіть не буду знати, як дякувати :)

Також окремим пунктом цікавить, де роблять поклейку кромки з ПВХ на цей криволінійно-розкроєний ДСП...

Рольф, на Електроапаратній . там минулого року замовляв порізку і поклейку кромки.

https://maps.google.com/maps?client=ubuntu&channel=fs&q=%D0%BB%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA+%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D1%96+64&oe=utf-8&ie=UTF-8&ei=ELgtUu_ZGYWB4AS6-IGoAQ&ved=0CAoQ_AUoAg

сам цех порізки знаходиться в кінці вулиці, поворот наліво

Опубліковано

Рольф, на Електроапаратній . там минулого року замовляв порізку і поклейку кромки.

https://maps.google....ved=0CAoQ_AUoAg

сам цех порізки знаходиться в кінці вулиці, поворот наліво

посилання кидає на Потебні...

Порізали як? сколів багато?

Опубліковано

Про Модерн забудьте відразу.На рахунок Рольфа.ріжуть не вони,а підприємець,з яким вони співпрацюють.При замовленні радіуси будуть тертися в ручну,на барабані.Але якість прийнятна,вже давно з ними співпрацюю.

Опубліковано
посилання кидає на Потебні...

Порізали як? сколів багато?

щось не можу подружитись з гугломапом

в мене там маленькі радіуси були.

а після zigorko і сказати нема більше що)

Опубліковано

в Епіцентрі точно торік робив кришку стола (по формі нагадує кришку рояля) для офісного приміщення і кромкування пвх кромкою 2мм. також на Мадоті можете попитати. Мадот (є приміщення біля Варшавського базару, де порізка скла, на куту півкруглого 9-поверхового будинку, а основна база зі складами і цехи за ПАККО на Клима Савура) взагалі займається виключно меблями і фігурно ріже навіть скло і дзеркала, ДСП очевидно теж, але там зазвичай черга більша ніж в Епіцентрі, відповідно нерідко у них затримки через поломки устаткування

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я звичайно не профі в цій справі. Я займаюсь бруківкою, фасадною плиткою, дашками на забори і т.д... але стикався з подібною проблемою і хочу порадити. А якщо взяти електролобзик на прокат чи в знайомих і ним??

Опубліковано

Поддержу zigorko, если нужно миллиметр в миллиметр - только Фактория, там фрезер с чпу. Одно но - там с частниками не очень охотно работают. Поклейки кромки, насколько мне известно - нет. jack74, чем, собственно, не устраивает ручная работа? Пилится лобзиком на 2-3 мм от линии и шлифуется ручками. Потом заклеивается кромкой на спец. станочке. Насчёт сколов - кроме обычных факторов, будет ещё зависеть от лдсп которое ты выберешь. Возьмёшь украинского производства - сколов избежать очень трудно. То ли дело Еггер или Кастамону.

Опубліковано

Я звичайно не профі в цій справі. Я займаюсь бруківкою, фасадною плиткою, дашками на забори і т.д... але стикався з подібною проблемою і хочу порадити. А якщо взяти електролобзик на прокат чи в знайомих і ним??

Будуть сколи.

Опубліковано

Будуть сколи.

Можно и без сколов, дело не в этом. Просто, чтоб ровненько, красивенько выпилить лобзиком длинную волнистую линию на всю плиту - руки с чпу не помешают :) Зачем лишний гемор?

Кастамона,Еггеру рознь.Глянцева Кастамона взагалі нікуди не годиться.

Не доводилось пока глянцевую лобзиком пилить, спасибо за предупреждение :)

Еггер тоже колется, особенно некоторых цветов, думаю не мне тебе рассказывать, опять же дело не в этом. Украинская плита, практически вся на букву Г. Пилится, сверлится, фрезеруется хреново за очень редкими исключеними, которые невозможно предугадать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...