Перейти до змісту

Де в Луцьку є криволінійний розкрій ДСП?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Хтось знає, де в Луцьку роблять криволінійний розкрій ДСП? А якщо ще й поінформуєте цінами та поділитесь враженнями від їх роботи, то навіть не буду знати, як дякувати :)

Також окремим пунктом цікавить, де роблять поклейку кромки з ПВХ на цей криволінійно-розкроєний ДСП...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частнікі самі труть радіуси на барабані з наждачкою.Якщо потрібно різати на ЧПУ,то дорога на 'Факторію' (вроді так).Як їхати до 'АдреналінСіті'.Колишня пожаежна частина.Поклейки там здається немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знає, де в Луцьку роблять криволінійний розкрій ДСП? А якщо ще й поінформуєте цінами та поділитесь враженнями від їх роботи, то навіть не буду знати, як дякувати :)

Також окремим пунктом цікавить, де роблять поклейку кромки з ПВХ на цей криволінійно-розкроєний ДСП...

Рольф, на Електроапаратній . там минулого року замовляв порізку і поклейку кромки.

https://maps.google.com/maps?client=ubuntu&channel=fs&q=%D0%BB%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA+%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D1%96+64&oe=utf-8&ie=UTF-8&ei=ELgtUu_ZGYWB4AS6-IGoAQ&ved=0CAoQ_AUoAg

сам цех порізки знаходиться в кінці вулиці, поворот наліво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рольф, на Електроапаратній . там минулого року замовляв порізку і поклейку кромки.

https://maps.google....ved=0CAoQ_AUoAg

сам цех порізки знаходиться в кінці вулиці, поворот наліво

посилання кидає на Потебні...

Порізали як? сколів багато?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Модерн-Експо є станок по розкрою ДСП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Модерн забудьте відразу.На рахунок Рольфа.ріжуть не вони,а підприємець,з яким вони співпрацюють.При замовленні радіуси будуть тертися в ручну,на барабані.Але якість прийнятна,вже давно з ними співпрацюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радіуси вручну не підходить. Кривизна на довжину всього листа ДСП потрібна (типу хвиля)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки 'Факторія'.Якість супер,цін на жаль не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посилання кидає на Потебні...

Порізали як? сколів багато?

щось не можу подружитись з гугломапом

в мене там маленькі радіуси були.

а після zigorko і сказати нема більше що)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Епіцентрі точно торік робив кришку стола (по формі нагадує кришку рояля) для офісного приміщення і кромкування пвх кромкою 2мм. також на Мадоті можете попитати. Мадот (є приміщення біля Варшавського базару, де порізка скла, на куту півкруглого 9-поверхового будинку, а основна база зі складами і цехи за ПАККО на Клима Савура) взагалі займається виключно меблями і фігурно ріже навіть скло і дзеркала, ДСП очевидно теж, але там зазвичай черга більша ніж в Епіцентрі, відповідно нерідко у них затримки через поломки устаткування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Я звичайно не профі в цій справі. Я займаюсь бруківкою, фасадною плиткою, дашками на забори і т.д... але стикався з подібною проблемою і хочу порадити. А якщо взяти електролобзик на прокат чи в знайомих і ним??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поддержу zigorko, если нужно миллиметр в миллиметр - только Фактория, там фрезер с чпу. Одно но - там с частниками не очень охотно работают. Поклейки кромки, насколько мне известно - нет. jack74, чем, собственно, не устраивает ручная работа? Пилится лобзиком на 2-3 мм от линии и шлифуется ручками. Потом заклеивается кромкой на спец. станочке. Насчёт сколов - кроме обычных факторов, будет ещё зависеть от лдсп которое ты выберешь. Возьмёшь украинского производства - сколов избежать очень трудно. То ли дело Еггер или Кастамону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кастамона,Еггеру рознь.Глянцева Кастамона взагалі нікуди не годиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайно не профі в цій справі. Я займаюсь бруківкою, фасадною плиткою, дашками на забори і т.д... але стикався з подібною проблемою і хочу порадити. А якщо взяти електролобзик на прокат чи в знайомих і ним??

Будуть сколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будуть сколи.

Можно и без сколов, дело не в этом. Просто, чтоб ровненько, красивенько выпилить лобзиком длинную волнистую линию на всю плиту - руки с чпу не помешают :) Зачем лишний гемор?

Кастамона,Еггеру рознь.Глянцева Кастамона взагалі нікуди не годиться.

Не доводилось пока глянцевую лобзиком пилить, спасибо за предупреждение :)

Еггер тоже колется, особенно некоторых цветов, думаю не мне тебе рассказывать, опять же дело не в этом. Украинская плита, практически вся на букву Г. Пилится, сверлится, фрезеруется хреново за очень редкими исключеними, которые невозможно предугадать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оу...поняв панове...лобзик всторону...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...