Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ,хто знає,яка зараз ситуація із доларом?

доллар растет+2 коп. за сегодня, Продажа - 9.572! Купівля 9.380

Хороший сайт для відслідковування долара.

http://minfin.com.ua/currency/

• +1 2
Опубліковано

Кому война,а кому мать родна.Зараз для валютчиків золотий час!

Нехай міліція діє згідно з законом - адмінка і конфіскація готівки у тих, у кого нема ліцензії на обмін валюти. Це не проблема навести лад, головне бажання.

А його якраз і немає, бо ніхто не хоче рубати курей, які несуть золоті яйця... (я про МВС)... кожний валютник щомісяця касу здає...

Опубліковано

(я про МВС)... кожний валютник щомісяця касу здає...

здавав :)

а як на мене не треба "валютчиків" ганяти вони здорова конкуренція зажерливим банкам, як маленький бізнес великим корпораціям...

видати їм бейджики з голограмами з написом "Валютник № ХХХ" і нехай працює

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
а як на мене не треба "валютчиків" ганяти вони здорова конкуренція зажерливим банкам, як маленький бізнес великим корпораціям...

Зевс ти реально дивуєш:) Яка конкуренція? Наскільки я знаю, хоча і сильно не вникав, банки (на рівні директорів філіалів) самі постачають валютчикам "дешевий" долар. Долар продається дорожче і маржа ділиться між керівництвом і валютчиком. Це головна частина грошей, а та кількість готівки, що робиться на оборотах з населенням, як на мене - мізер.

Але поява валютчиків при недавній політиці Нацбанку - просто необхідність. Ці всі курсові коридори встановлювались для грабунку експортерів і для заробляння колосальних грошей найвищого керівництва. Можливо зараз їх трохи попустить.

• +1 1
Опубліковано

а яке відношення мають валютчики і експорт ? валютчики ніяк не впливають на ринок - вони просто заробляють бабло на оленях.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Соромітник дивує також:) При валютному коридорі ціна долара занижена. Занижена для того, щоб експортери здавали бакси (а вони зобов'язані здавати 100% долара по курсу нацбанку) по заниженій ціні. А потім на цьому долару прокручують декілька кіл, останні з яких валютчики.

Опубліковано

Зевс ти реально дивуєш :) Яка конкуренція? Наскільки я знаю, хоча і сильно не вникав, банки (на рівні директорів філіалів) самі постачають валютчикам "дешевий" долар. Долар продається дорожче і маржа ділиться між керівництвом і валютчиком.

ну якщо СБ банку друшляє по повній.... або "в долі" то так їм і треба :(

мм "дешевий" доллар це добре, але "екзотика" типу САD, в валютчиків дешевше

і валютчики рятують коли всі банки як один одночасно "зламалися" і долара немає - а людині треба

Опубліковано

Міжбанк вчора завершився доларом по 9,21. Приватбанк не збирається скидати курс - 9,70. А заправники взагалі ціни на бензин встановили, ніби курс ще досі по 11.

Опубліковано

Заправки не можуть реагувати оперативно - там прив"язка як мінімум має бути до вартості/об"єму партії і ціни валюти при купівлі тієї партії :(

а банки тепер мають продати куплену задорого валюту :) тому і курс тримають.

Опубліковано

Заправки не можуть реагувати оперативно - там прив"язка як мінімум має бути до вартості/об"єму партії і ціни валюти при купівлі тієї партії :(

а банки тепер мають продати куплену задорого валюту :) тому і курс тримають.

Кіпо, якщо ти не помітив вони синхронно піднімали ціну разом з ростом курсу в той самий день. Але назад синхронно вони не спускають.

Опубліковано

Кіпо, якщо ти не помітив вони синхронно піднімали ціну разом з ростом курсу в той самий день. Але назад синхронно вони не спускають.

:)

2keepo можуть-можуть, але тільки в одну сторону :)

з поясненням: підняли ціну - ну нам же ж треба буде нову партію дорожче купляти, не опустили ціну - ну ми ж дорожче купили тепер треба продати

з того, гади, і живуть

але ми від теми відійшли

Опубліковано

в 2008 чи то вже було в 2009 році був день коли бакс з 10 став 12 грн і всі побігли купувати, бо думали що завтра буде всі 15 грн, а на другий день бакс падає з 12 до 9 грн. я бачив як люди плакали і рвали банки бо вчора брали по 12, а завтра вже він впав і нікому не треба.

Яник 4роки тримав курс стабільним, мол "гляньте який я хороший і як усе добре та стабільно - і все це за рахунок державних коштів (які зараз шукає нова влада), як тільки його скинули - і курс пустили у вільне плавання він і поліз - логічно угору майже до 12грн. Зараз нова влада стабілізувала курс і тримає на позначці 9,6-9,7 - і це цілком логічний курс, враховуючи усі ті роки коли його просто втримували.

Висновок, падіння нижче 9,2 - точно не буде і зростання вище 10- теж. Тому середня ціна на нього буде 9,5.

Опубліковано

в 2008 чи то вже було в 2009 році був день коли бакс з 10 став 12 грн і всі побігли купувати, бо думали що завтра буде всі 15 грн, а на другий день бакс падає з 12 до 9 грн. я бачив як люди плакали і рвали банки бо вчора брали по 12, а завтра вже він впав і нікому не треба.

Яник 4роки тримав курс стабільним, мол "гляньте який я хороший і як усе добре та стабільно - і все це за рахунок державних коштів (які зараз шукає нова влада), як тільки його скинули - і курс пустили у вільне плавання він і поліз - логічно угору майже до 12грн. Зараз нова влада стабілізувала курс і тримає на позначці 9,6-9,7 - і це цілком логічний курс, враховуючи усі ті роки коли його просто втримували.

Висновок, падіння нижче 9,2 - точно не буде і зростання вище 10- теж. Тому середня ціна на нього буде 9,5.

А як нова влада його стабілізувала і за рахунок чого тримає?

Опубліковано

Бортанула 8 банків-спекулянтів з міжбанку, які розкачували курс. Плюс інформація, що скоро дадуть Україні допомогу 2 млрд і кредити.

Опубліковано

Регулятор сдерживает укрепление курса гривны.

Национальный банк вторую торговую сессию подряд покупает доллары на межбанковском валютном рынке, сдерживая таким образом укрепление курса гривны.

По информации "ИнтерБизнесКонсалтинга", во вторник регулятор с самого утра вышел на межбанк с курсом покупки 9,2359 грн/долл. В пятницу он покупал доллары по 9,2100 грн/долл. Тогда он вышел на рынок после того, как курс гривны укрепился до 9,00 грн.

Опубліковано

та влада тут ні до чого, курс то багато від чого залежить, але всеодно курс міжбанку можна дуже-дуже-дуже грубо всунути в рамки поняття "попит та пропозиція"

перестали купувати дофіга доляра, впав імпорт із-за муток в державі - почала гривня укріплюватись, причому так живенько, що аж довелося НБ вмішатися з незрозумілою для наших людей фігнею - стримуванням росту курсу гривні

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...