Jump to content

продають наш парк

Recommended Posts

Вже кілька людей мені говорили,що Шиба готує на продаж частину (чималеньку) парку Лесі Українки.

В принципі це логічно,бо після Кривицького тільки парк нетронутим(майже) і залишився.

Хто має більше інфи?Діліться.Бо якщо це правда,то потрібно цей безпрєдєл зупиняти!

хм... цікава інфа... воно то може й правда... але не думаю шо будуть продавати центральні алеї ;)

скоріш за все це буде територія в районі київського майдану... впринципі не думаю що це дуже вже такий безпредєл... там зараз більший безлад робиться... (купи зі сміттям, непролазні хащі... іт.д.)

головне щоб це питання було висвітлено, щоб про нього було відомо широкому загалу... - по тій причині щоб грошики пішли не тільки Шибі (та оточенню) в кишеньку, а й для міста шось би зробили - наприклад розчистили би парк далі, зробили би більшим за площею та доглянутішим...

Думаю ніхто би не заперечував...

Треба питати людей, які працюють в міськраді. У нас я знаю є такі на форумі.

Я десь чув шо на Київській там де повирубували багато дерев в парку хтось хотів будувати футбольний стадіон для своєї команди...

хм... цікава інфа... воно то може й правда... але не думаю шо будуть продавати центральні алеї ;)

скоріш за все це буде територія в районі київського майдану... впринципі не думаю що це дуже вже такий безпредєл... там зараз більший безлад робиться... (купи зі сміттям, непролазні хащі... іт.д.)

ага,старий фокус.Спочатку довести до ручки,а потім казати людям:"Давайте краще подякуємо тим хто згодився це купити!" Колись Луцьк був одним із самих зелених міст Союзу.Вважаю,що влада повинна просто привести все в порядок.Хай їдуть в Німеччину та повчаться.

ага,старий фокус.Спочатку довести до ручки,а потім казати людям:"Давайте краще подякуємо тим хто згодився це купити!" Колись Луцьк був одним із самих зелених міст Союзу.Вважаю,що влада повинна просто привести все в порядок.Хай їдуть в Німеччину та повчаться.

фокус мало того, что старый, еще и проверенный. таким образом проданы почти все промышленные предприятия Украины. проданы за бесцень.

та якби ше хоть на справжньому аукціоні ... то ше ладно...

а то все в тіні...

Kelyh

стадіон - це було б добре, хоча я чув що його на ДПЗ будуватимуть..

Я десь чув шо на Київській там де повирубували багато дерев в парку хтось хотів будувати футбольний стадіон для своєї команди...
великий іподром там мав бути

Те, що частину парку продають - правда. Будуть продавати ту частину, де стояли влітку палатки "з шашликами". Там мої знайомі мали точку, а тепер їм помахали ручкою, бо замість їхніх наметів будуть будувати якісь кафешки.

Ага уже один построили, на 40-ом то уже стадион продали, будут строить дом.

В любом случае,даже если продажа части парка неизбежна,то цивилизованней было бы все-таки провести какой-нибудь городской референдум типа:"под что продать парк?"Это ж комунальная(наша с вами) собственность.

Если и перестраивать парк,то не под виллы и кабаки,а под аквапарк н-р,спортобеговелогородок,концертный летний зал(как в Черновцах) и т.п.

Ага уже один построили, на 40-ом то уже стадион продали, будут строить дом.

Это где? возле университета "Украина"?

Это где? возле университета "Украина"?

Да думаю каждый кто живет на 40ом знает о каком стадионе речь, почти возле универа "Украина", в нашем любимом парке имени "Фотакома"

Я наприклад не проти, щоб построїли якусь нормальну кафешку в парку, а не ці антісанітарні палатки з шашликами.

Я наприклад не проти, щоб построїли якусь нормальну кафешку в парку, а не ці антісанітарні палатки з шашликами.

есть в этом здравый смысл.

все равно там бухают. так пусть это делают в отведенном месте.

кроме того, чем больше будет людных мест - тем меньше останется уединенных для студентов, которым негде и для всякой шушары для справления других потребностей...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...