Перейти до змісту

6 лет тюрьмы за использование рабочего интернета для личных нужд

serega

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Прокуратура г.Якутска утвердила обвинительный акт по уголовному делу в отношении 41-летней сотрудницы Управления федеральной почтовой службы РС(Я) в совершении ею семнадцати преступлений, предусмотренных ч.1 ст.165 УК РФ (причинение имущественного ущерба путем обмана или злоупотребления доверием).Законодательство предусматривает наказание за это преступление в виде крупного штрафа или лишения свободы на срок до 6 лет.

Дознанием установлено, что в период времени с 1 июня 2007 г. по 3 июля 2007 г. инженер теплоэнергетик УФПС РС(Я), имея свободный доступ к сети «Интернет», находясь на своем рабочем месте, скачивала не связанные с выполнением служебных обязанностей файлы. Для этого она использовала канал, предоставляемый ОАО «РТКкомм». Своими действиями инженер теплоэнергетик причинила УФПС РС(Я) ущерб на общую сумму более 180 тысяч рублей, сообщает пресс-служба прокуратуры республики.

http://www.securitylab.ru/news/304032.php

• Адміністратори
Опубліковано
Мля, яким чином можна за місяць часу накачати на 6000 у.о. ???

Мабіть там врхована заподіяна шкода не лише за трафік, а й за втрати що понесло підприємство від невиконання працівником своїх функцірнальних обов'язків.

Опубліковано

ахтунг ... срочно надо шукать анонимайзер с впн каналом до сервака (видел такую прогу) ато паймают и заставют забашлятьь о_О

Опубліковано

І що це за 17 злочинів про які йдеться в статті?

Малувато інформації, можливо там не тільки за інтернет її притягують...

Опубліковано

да в Якутске дешевый инет, и вайфaй покрытие нормальное. Мдя жестокие законы в РФ. Кстати ща уже и за зарплату в конвертах предусмотрена криминальная ответственность.

Опубліковано
да в Якутске дешевый инет

Не такой уж и дешевый, 80$ за 128кбит анлим неизвестно какого качества.

Опубліковано

1. Скачала файлик. Музичку, наприклад. Фільм. І не один - з таким каналом. Програмки варезні.

2. Закинула все це в мережу. Всі послухали. Подивилися. Поюзали. А авторське право?

Опубліковано
ахтунг ... срочно надо шукать анонимайзер с впн каналом до сервака (видел такую прогу) ато паймают и заставют забашлятьь о_О

стопудово,прожку надо, мне тож стемненько как поймают, хотя понимаю что такого наказания не понесу, но и без зарплаты остаться не в прикол....

Опубліковано

Banzai

iriuss

Анонімайзер з ВПН-каналом не обов'язково. Достатньог звичайного SSL тунелювання.

Його можна забезпечити наступними прогами:

bouncer + manual (деякі антивіри гавкають на нього, але віруса там насправді нема)

httport

freecap

Ну і власне сам VPN + аналоги:

VPN

JAP

TOR

Але ж ви розумієте, всі ці проги можуть приховати сайти які ви відвідували, але не кількість викачаного трафіку :D

Опубліковано

мне вот интересно, анонимайзер или VPN на работе кто-то применять собрался?

если сработает - так это не юзера, а админа без зарплаты оставлять. да и вообще гнать в шею :D

Опубліковано

Shura

А чому адміна? Хто махлює того і треба карати

Я досить довго користувався тунелюванням, адміни злились, але так нічого і не змогли довести проти мене :D

Опубліковано
Shura

А чому адміна? Хто махлює того і треба карати

Я досить довго користувався тунелюванням, адміни злились, але так нічого і не змогли довести проти мене :D

1. возможность у пользователя скачать

2. установить упользователя установить

3. возможность пользовать туннели в сети

не-не, админа лечить :D

Опубліковано

Швидше за все в Росії йшлося про розкрадання інформації чи просто когось підставили..

Типу - ага - ти качав значить ти і продав ту інформацію яку я ще раніше продав, тільки чекав моменту поки якийсь дунудук спалиться..

Або ж там просто накачано було кілька гіг (а оплата помегабайтно, + можливо й за телефон рахунок) + штраф і т.д.

а щодо Анонімайзерів - то краще піти до адміна - випити пива/конінки і качати собі в задоволення :)

(я як адміном працював то приходив і культурно повідомляв - що у вас пане/пані накачано стіко, що я собі стільки дозволяю лише, :) , тому попросю без фанатизму - ато відріжу інет і по всьому)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...