Перейти до змісту

Помер Онопрієнко

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я б четвертував

Коли таких виродків, непОтріба судять, то до Европи аж ніяк не хочеться. Імхо.

Я "За" смертну кару. Для таких.

Опубліковано

А тепер уявіть: на місці онопрієнка ви, чи хтось з ваших близьких. Ні, ви не вбивали, просто опинились у не тому місці не в той час. А у органів план, тиск преси, суспільний резонанс, начальство вимагає розкриття гучного злочину..а методи як суд іде назустріч обвинуваченню і т.д.

Так от у європах у вас є шанс на життя і навіть виправдання не посмертне. А от у омріяному вами справедливому світі ваші шанси різко зменшуються.

Опубліковано

А тепер уявіть: на місці онопрієнка ви, чи хтось з ваших близьких. Ні, ви не вбивали, просто опинились у не тому місці не в той час. А у органів план, тиск преси, суспільний резонанс, начальство вимагає розкриття гучного злочину..а методи як суд іде назустріч обвинуваченню і т.д. Так от у європах у вас є шанс на життя і навіть виправдання не посмертне. А от у омріяному вами справедливому світі ваші шанси різко зменшуються.

Толік, з твого ж топа

Шкодував хоч про щось?

- Він шкодував лише про одне, що його спіймали. Таке, щоб він засмутився через те, що когось убив - такого не було. Він дуже спокійно розповідав, як вбивав і у мене складалося враження, що йому це навіть приємно.

А тепер уяви, Слава Богу що такого не було, що він вбив когось із твоїх родичів, близьких - ти будеш кричати "Не вбивайте його! Це по-звірячому! Він же жити хоче!?!?

ПС. Але якщо ти про тих, кого дійсно стратили, звинувачуючи і вибиваючи зізнання, то ето уже совсєм другая історія. Я написав своє ставлення конкретно щодо Онопрієнка. І єму подобних.

Опубліковано

Ніколи не вгадаєш, в кого з оточуючих злетить дах. Той же божевільний може взяти цеглу і забити одиноку жінку.

І що йому за це буде? А нічого - в дурку посадять.

Опубліковано

А тепер уявіть: на місці онопрієнка ви, чи хтось з ваших близьких. Ні, ви не вбивали, просто опинились у не тому місці не в той час. А у органів план, тиск преси, суспільний резонанс, начальство вимагає розкриття гучного злочину..а методи як суд іде назустріч обвинуваченню і т.д.

Так от у європах у вас є шанс на життя і навіть виправдання не посмертне. А от у омріяному вами справедливому світі ваші шанси різко зменшуються.

ну от тільки давай не будемо сюди ліпити "опинився не втому місці не в той час". Зараз не ті часи, коли розстрілюють без суда і слідства. Одна справа - непрямі докази, і зовсім інша 100% прямі - коли урод сам все показав, розповів, та ще й хизувався цим.
Опубліковано

А чому не будем? Якщо ти дивився документалки про пошуки і затримки серійників у 70-90 х, то там майже в кожній історії парочка помилково ув'язнених, а то й страчених.

Опубліковано

і як америка досі живе з цим?... ну, звичайно, там же дикуни, індіанці та нігери... А ми ж - ЦИВІЛІЗОВАНІ!

Європа ДОРОСЛА до того, щоб відмінити смертну кару. Воно само-собою там сформувалося. А нам, щоб до них, ще в башках дууууже багато змінити і викорінити потрібно...

В цьому відношенні - я дикун. Я б четвертував.

Опубліковано

Дехто так легко говорить про страшні речі. Дякуйте богу, шо то було не з вашими родичами\знайомими і.. Бог йому суддя.. але ніяк не борда і тупі вброси "а вдруг..."

Опубліковано

Я не гуманист, ... Его не содержать надо было за наши деньги, а четвертовать медленно, в течении суток, чтобы эти сутки показались ему вечностью.

Не дають спокою лаври Онопрієнка?

Я б четвертував.

Тоді чим ти відрізняєшся від нього?

Опубліковано

Таких Онопрієнків в кожному райвідділі парочка знайдеться - слоніків вміють робити, селезінку відбивати, вбивати. При достойному гонорарі бажаючих вбивати легально буде черга.

Опубліковано

ну от тільки давай не будемо сюди ліпити "опинився не втому місці не в той час". Зараз не ті часи, коли розстрілюють без суда і слідства. Одна справа - непрямі докази, і зовсім інша 100% прямі - коли урод сам все показав, розповів, та ще й хизувався цим.

Десь недавно проскакувала новина, що в Америці виправдали та випустили на волю дядька, який зо два десятка років просидів бувши звинуваченим у згвалтуванні та вбивстві. Тест ДНК показав що то був не він. Мабуть там теж були стопроцентні докази...

Якщо Американська система правосуддя помилилася в такому серйозному випадку, то що казати за нашу....

Опубліковано

Краще помилитись і наказати одного невинного, ніж помилитись і відпустити одного винного, котрий потім 10-20-30 невинних вб'є.

Ідеальних систем, нажаль, не існує.

Опубліковано

Краще помилитись і наказати одного невинного,

Це поки в ролі невинного не опинпився ти сам :)

Особисто я вважаю, що краще випустити винного, ніж що б сів невинний.

Опубліковано

И был он когда-то пучеглазым младенцем. Смотрел на мир изумленными глазишками. И ходил не в школу для маньяков, а как и мы все...

Я к тому, что нам, взрослым, надо думать, как не порождать таких чудовищ.

ти не повiриш, але все частiше думаю точно те ж саме, правда думаючи просто про злочинцiв, вбивць, насильникiв, грабiжникiв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...