Masik Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 14:06 #26 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 14:06 Учитывая то, что в замке будут бои без правил, я так понимаю, что за деньги там можно практически всё....
BARAKUDA Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 16:21 #27 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 16:21 в нашого мера день народження - 24 серпня... от і святкує :-) як не як - 55 років стукнуло Випадково сьогодні на вулиці почув, що цієї неділі (25.08.2013) в День міста, мер Романюк запросив з цієї нагоди до Луцького замку високоповажних лучан, шефів різних підприємств, чиновників. І закривши Луцький замок для відвідувачів - у ньому проводилося фешенебельне гуляння з різноманітними шоу-програмами. І не те зачепило, що закрили Замок на день у вихідний. І не те, що таке дійство обійшлося без мене (я все одно на дієті). Навіть не те, що невідомо, за чий рахунок банкет. Цікаво, чому жоден із волинських ЗМІ нічого про це не написав? Звідки така солідарність? Здається мені, ніхто з попередніх мерів такого собі не дозволяв. В усякому випадку я нічого подібного не пригадую. Хтось щось про це чув? в нашого мера день народження - 24 серпня... от і святкує :-) як не як - 55 років стукнуло
SunSeth Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 18:02 #28 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 18:02 а скільки коштує зняти замок на годину- дві, три?і чи взагалі реально простому смертному "зняти" замок =)в середині 90-х дальню від входу вежу можна було замовити за досить смішні гроші.
Zeuss Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:37 #29 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:37 Кутять?а блядують?А то)А взагалі дивно шо Іванка мовчить. Вона особливо "поважає" Рабана)
Tolik_lt Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:53 #30 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:53 Кутять?а блядують? А то) А взагалі дивно шо Іванка мовчить... читаю і нємєю.... аж потім "... Рабана")
Yarchik Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:53 Автор #31 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 06:53 Так Рабана там вже давно нема. Маю підозру, що керівники чи власники луцьких ЗМІ теж були на тій гулянці, а тому, виражаючи свою вдячність меру, нічого не пишуть. От так просто в нас купити журналістику: дати їй хліба та видовищ
Zeuss Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 07:00 #32 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 07:00 Це я до посту СанСета про 90-ті і далі...Да і яка різниця були чи ні. Написати ж можна по різному, запрошення були розіслані (в тому числі) і всім керівникам крупних підприємств. Можна було подати як подяку платникам податків))
yurgen Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 08:38 #33 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 08:38 Маю підозру, що керівники чи власники луцьких ЗМІ теж були на тій гулянці, а тому, виражаючи свою вдячність меру, нічого не пишуть. Что-то я не вижу в прессе материалов типа "У Ярчика на шашлыках" с детализацией кто сколько выпил и съел))) Наверное потому, что люди приходят к Ярчику поесть шашлык, а не работать) Так и тут - журналисты тоже пришли отдохнуть. Я, например, только на двух событиях в этом году был без камеры - концерт ОЭ и в воскресенье в замке. Первый раз я слышал о чём рассказывают на экскурсии, а не следил за горизонтом, балансом белого, диафрагмой, композицией и уровнем звука)
Yarchik Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 08:53 Автор #34 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 08:53 Маю підозру, що керівники чи власники луцьких ЗМІ теж були на тій гулянці, а тому, виражаючи свою вдячність меру, нічого не пишуть.Что-то я не вижу в прессе материалов типа "У Ярчика на шашлыках" с детализацией кто сколько выпил и съел)))yurgen, стратегія "сам дурак" тут не зовсім адекватна: по-перше, Ярчик не спец по шашликах. Стейки - це да, це моє. По-друге, Ярчик свої п'янки влаштовує не в історичних пам'ятках. По-третє, якщо якийсь ЗМІ захоче висвітлити мої стейки - прошу дуже.Різницю улавлюєш?
yurgen Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 09:17 #35 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 09:17 Yarchik, не надо воспринимать всё буквально, я же образно написал про шашлык. Сюда можно вставить любое - от корпоратива ксёндзов в костёле по поводу ДР Папы, до съезда байкеров-нудистов на левом берегу Стыря. А вечеринка в замке с точки зрения журналистики, была-бы интересна только жёлтой прессе - что ел пан N, что пил пан Q и почему пани R отказалась от на вид аппетитного мяса. А интересных людей и событий, коих можно было нарыть, например, на Ночи в Луцком замке, в этом случае не было. Просто вечеринка с элементами шоу.
Yarchik Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 10:47 Автор #36 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 10:47 У Романюка – іменна футболка «Волині»Тобто, виходить, що журналісти будуть вирішувати, що мешканцям Луцька цікаво, а що - ні. Так, звісно, громаді міста Луцька цікаво, яка футболка (білизна?) в Романюка. Але громаді міста не цікаво, яким способом чиновник отримав право влаштувати гулянку в історичній пам'ятці? Яким чином йому це право було надано (за гроші, чи просто так)? Якщо за гроші - то за чиї - приватні Романюкові, чи бюджетні? Яким чином я або будь-який інший мешканець Луцька можемо аналогічно влаштувати приватну гулянку в Замку? Чому про шоу в Замку немає ні слова у ЖОДНОМУ ЗМІ?Ось питання, які мене особисто цікавлять. Мені пофіг, що там пили і що їли, і хто чим набухався, а хто від чого ригав.Так що з точки зору справжньої журналістики, мали бути цікаві питання, які я озвучив. А з точки зору волинської журналістики - мабуть, дійсно, було цікаво, хто що пив і їв. Але на горбатих не рівняються.
Smith Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:13 #37 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:13 Але громаді міста не цікаво, яким способом чиновник отримав право влаштувати гулянку в історичній пам'ятці? Яким чином йому це право було надано (за гроші, чи просто так)? Якщо за гроші - то за чиї - приватні Романюкові, чи бюджетні?Ярчик, можна подати запит на отримання публічної інформації. Цікаво, що вони в ньому напишуть? ))))
MOTOROLLLA Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:20 #38 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:20 Не ваше діло вони в ньому напишуть
paksivatova Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:44 #39 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 13:44 От мене ще більше цікавить,що відбувається в ФК "Волинь" - і не знайдеться на цілий Луцьк толкового журналіста,який би писав цікаво,актуально і не шаблонно,який би брав інтерв'ю та коментарі,а не списував з офіційного сайту суху інфу. Так і з цією гулянкою - біда в тому,що нема кому писати .Немає в нас волинської "Української правди" , волинської Каті Осадчої ,які писала б гостро ,цікаво , незалежно і знали б,що в якому кутку міста відбувається,мали б свої джерела та інформаторів .Скучно у нас в тому плані . Не годиться нам знати про елітні гулянки,наша справа :Який день незалежності ? Копаємо картоплю !Родина Вознюків з Волині - приклад успішного бізнесу на селіПро Палицю та про Палицю Переможна сила української віри – проти кремлівського хрестово-зоряного походуПереможна сила української віри – проти кремлівського хрестово-зоряного походуА
Smith Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 14:25 #40 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 14:25 Не ваше діло вони в ньому напишуть Та ні, MOTOROLLLA, там не так все просто. )))) Мізки винести їм можна бути.
Yarchik Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 14:52 Автор #41 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 14:52 Запити я ще вчора зробив, щоправда, електронні.
Zeuss Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 18:13 #42 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 18:13 Там де про Палицю, ВН Палиці.А в запиті є питання на основі якого рішення об'єкт перевели в статус "не для загального відвідування"?
Dream Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 18:21 #43 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 18:21 Запити я ще вчора зробив, щоправда, електронні.аби вони ще в ту електронку заглядали.
yurgen Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 22:50 #44 Опубліковано 29 Серпня, 2013 в 22:50 Немає в нас волинської "Української правди" , волинської Каті ОсадчоїПробачте, але бляха муха, Ви бачили у звичайного волинського журналіста хоча би нормальне (не з базару) взуття? Я вже не кажу про авто, манто і пальто.Про що ви кажете? Яка правда, яка катя? Допоки цю галузь в регіонах тримають на короткому фінансовому поводку, доти журналістика буде працювати на папіків і маміків від влади.Ну і вертаючись до теми. Хто Вам сказав, що то було приватна вечірка Романюка? Ніхто його не вітав, дифірамбів не співав. Були закордонні гості, гості з інших міст України, лікарі, менти, чиновники, журналісти і тд і тп. Це я бачив. Фактично - дійство до дня міста для обмеженого кола осіб. І минулого року було, гостювали тоді учасники поліського літа з фолькльором. І позаминулого.Ярчик, ти знаний шерлокхолмс, але в цьому випадку то все до сраки. Якщо тобі і дадуть відповідь, то там буде усьо чікі-пікі. Спонсори-небюджетнікошти-гостіЗзакордону........
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 04:46 Автор #45 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 04:46 Ярчик, ти знаний шерлокхолмс, але в цьому випадку то все до сраки. Якщо тобі і дадуть відповідь, то там буде усьо чікі-пікі. Спонсори-небюджетнікошти-гостіЗзакордону........От нехай мені дадуть відповідь, мовляв, Ярчик, платиш ти (чи будь-хто інший) стільки-то грошей - і Замок на вечір і ніч у вашому розпорядженні. Дадуть таку відповідь - все буде чікі-пікі, не дадуть - значить, не так вже й чікі-пікі. Бо як тоді Романюк собі зміг Замок на ніч відхапати?
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:05 Автор #46 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:05 Взагалі такими темпами можна дійти до того, що за пару років відвідувачів у замок пускатимуть лише третього вівторка кожного місяця, а в решту часу там буде заброньовано чиновниками, закордонними гостями (благо, в нас деякі депутати практично весь час проживають за кордоном - ну чим не закордонний гість?), гостями з інших міст... Це буде нормально? Ні. Так само ненормально і те, що відбувається зараз. А тим більше в режимі всезагального мовчання ЗМІ. Написали б замітку - мовляв, так і так, було таке-то і таке-то. Але ж не написали. А чому? Тому що я маю підозру - в даному випадку історичну пам'ятку було надано в користування безпідставно, з порушенням встановленого порядку. Себто ніхто не платив ніякої орендної плати. А тому треба, аби якомога менше шуму було.
Basil Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:46 #47 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:46 Пана адвоката завидки беруть, що Романюк йому не прислав персонального іменного запрошення на елітну гулянку в замку. Імхо.
Yarchik Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:58 Автор #48 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 05:58 Basil, ти помиляєшся. Як я писав у першому пості - я все одно на дієті, тому печений кабан мені протипоказаний. А з чиновницькою шоблою ніколи дружби не шукав і не шукаю. Більше того, навіть якби з якогось дива у мене було таке запрошення - я б проігнорував його, оскільки не люблю "привілейованих" заходів, тим більше тих, про які тебе потім переконливо просять мовчати. Та й на ті вихідні мене у Луцьку не було, і запрошення навіть самого мера (якого я зовсім не поважаю) нічого б не змінило.Колись підняли шум, що Рабан використовував (1, 2) приміщення в Старому Місті для подібних гулянок. Це було ненормально. А тепер, виявляється, нове керівництво заповідника вирішило, що для такого не гріх і Замок використовувати.Ось ця вседозволеність мене зачепила, а не "завидки беруть". На щастя, я достатньо заробляю, аби влаштувати собі гульню в будь-якому із закладів міста Луцька, і при цьому мені не доведеться через силу посміхатися тому зброду, який мнить себе вище від усіх.
madkot Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:03 #49 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:03 Пана адвоката завидки беруть, що Романюк йому не прислав персонального іменного запрошення на елітну гулянку в замку. Імхо.ІМХО якщо перестати думати, що кожен дбає лише про себе і думає про своє власне благополуччя то стає зрозуміло, що Ярчик все ж таки думає про всіх лучан.мені теж не подобаються такого типу заходи - замок державний, отже для всіх доступ туди на загальних засадах, крім високоповажних людей ізза кордону, всі інші повинні бути рівні у своїх правах на екскурсії чи організацію заходів в тому чи іншому громадському місці.а отже - раз меру можна, значить і іншим можна - питання лише в ціні...
taurus07 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:04 #50 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 06:04 BasilА ви часом не з очевидців події? З огляду на місце проведення дійства, можна сказати, "придворних"?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.