Перейти до змісту

Новий чудовий пам'ятник у Луцьку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У скверику на розі Л.Українки і Кривого валу стоїть новий пам'ятник: фігура чоловіка у плащі і капелюсі, що стоїть за високим столиком, які ото були у Лакомці, на столі два горнятка кави, чоловік щось записує у блокнотик. Не знав кому це пам'ятник.запитав у власника будинку поруч, що саме там проходив.виявилось,пам'ятник Костю Шишку.

На жаль, не сфоткав.

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Попри позицію знаних митців, люди із задоволенням будуть фоткатись за кавою з Костем:-)

http://www.volynpost...tovi-foto-video

але ж на столі не чарка і пляшка. то чого ж вважати шишка "курйозним п'яничкою"?

На злодієві шапка горить.усі ці митці пройшли через Лакомку і ходили вони туди не так кави попити як коньячку.

Опубліковано

В черговий раз нічого доброго не зробили, а може це пілотний проект (як люблять називати всяку нову фігню) :0155:

Опубліковано

OMG, тако трохи прифігіла з позиції моїх же виклачів :(

Так низько, аж соромно за них :(

РS: точно знати, як саме має виглядати скульптура (іронічно чи пафосно) може знати тільки К. Шишко.

Опубліковано

Досить гарна скульптура по ідеї буде, чого докопались до неї?

Якщо це не міського бюджету, взагалі криків не розумію.

Ах да, треба збирати "худсовєт". Совок невмиручий

Опубліковано

Особисто для мене поки скульптура не буде підписаною - це буде скульптура мужика з кавою. Я от прям собі уявляю нову серію фотознімків з фотоальбомах заїжджих "полішуків" типу "я з бренді-колою і дядько з кавою" *іронік*

Опубліковано

пару фоток

Дядько гарнюній)

Я от прям собі уявляю нову серію фотознімків з фотоальбомах заїжджих "полішуків" типу "я з бренді-колою і дядько з кавою" *іронік*

Ага, і я піду до того дядька на каву (хоч, здається, і не заїжджа полішучка)

А от підсвітка біля нього - тиць-пи#диць(, нє?

Опубліковано

Скоро на всіх аватарах ВК...

Одесский стул на Дерибасовской, по популярности вряд ли обгонит :)

Опубліковано

черговий срач ніпрощо.

замість того шоб виразити своє незадоволення в тому,

шоб приїхати бульдозером і зрівняти те місце з землею,

"митці" плачуться в сорочку шо якійсь дівчинині вдалось заробити їхні гроші,

замість того шоб в "час простою", коли нема проектів, займатись будь-якою іншою оплачуваною працею.

встановлення пам’ятника українському поетові та художнику, лучанину Костянтину Шишку

вперше про такого чую.

Якшо він лучанин, українець, поет(а не задрипанець з Гондураса) -

то чим він кому невгодив? Може хто пояснити?

Опубліковано

черговий срач ніпрощо.

замість того шоб виразити своє незадоволення в тому,

шоб приїхати бульдозером і зрівняти те місце з землею,

"митці" плачуться в сорочку шо якійсь дівчинині вдалось заробити їхні гроші,

замість того шоб в "час простою", коли нема проектів, займатись будь-якою іншою оплачуваною працею.

встановлення пам’ятника українському поетові та художнику, лучанину Костянтину Шишку

вперше про такого чую.

Якшо він лучанин, українець, поет(а не задрипанець з Гондураса) -

то чим він кому невгодив? Може хто пояснити?

я один не зрозумів цього посилу чи ще є хто ?

Опубліковано

я один не зрозумів цього посилу чи ще є хто ?

очевидно ви по ссилкам не ходите, а якби пішли то б нашли і новину про срач навколо цього памятника, і бурне обговорення(як я люблю нашу ментальність, коли можна анонімно постити вона розквітає максимально "красіво"), вот якщо почитать це все то таки да - черговий срач незрозуміло для чого

Опубліковано

оу, шось я протупив :_08:

(прочитав тільки ссилку в пості №3

http://www.volynpost.com/news/19145-u-lucku--skandal-cherez-pamiatnyk-vidomomu-poetovi-foto-video ,

це й викликало таку реакцію на зміст тексту по цій ссилці)

буду уважніший :0141:

Опубліковано

усі ці митці пройшли через Лакомку і ходили вони туди не так кави попити як коньячку

А справді, за рогом, навпроти Кривого Валу знаходиться перша музична школа №1, заснована ще в 1941р. Не знаю як щодо "інтелігенції", а от діячі культури, музиканти дійсно були облюбували це кафе і частенько влаштовували там посиденьки, дорогою додому. Пам'ятаю, в дитинстві, мама мене теж туди з собою брала на отакі "тусовки", на морозиво. Розкажу їй, буде приємно здивована.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...