Перейти до змісту

Обрізати SIM-карту

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, хто має в наявності обрізувач для сім-карт? Щоб зі стандартної Сім-ки зробити мікро.

Для разової процедури - недоцільна покупка. Цікавить послуга. Її ціна і хто робить.

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

у оператора можна замовити і безкоштовно отримати через годину в сервісному центрі

Опубліковано

у оператора можна замовити і безкоштовно отримати через годину в сервісному центрі

Ну на Київстарі з мене гроші взяли.

Опубліковано

Молодці. Я все це читав і знаю.

Але скажіть, що ви будете робити, коли потрібно картку вставити буде в старий телефоні зі звичайною Сім-кою??

Обрвзка "пристроєм", інструментом, залишає після себе рамочку, яку можна використати в таких цілях!

1303861031548_bulletin.jpg

Опубліковано

Zheny@, я просто за кілька гривень попросив в "Мобілочці" залишки старої карти, в неї мікро-сім чудово вставляється. Можна скотчем закріпити зверху, але в мене без нього

Опубліковано

у мене нова карта і в стареньку нокію вставляється, подивитися де чіпи там і там, та й усе.

Опубліковано

Zheny@, я просто за кілька гривень попросив в "Мобілочці" залишки старої карти, в неї мікро-сім чудово вставляється. Можна скотчем закріпити зверху, але в мене без нього

Кілька гривень це 30 чи 40 точно не пам'ятаю, під кінець обрізали ножицями, може тому, що було просто лінь кудись ще сунутись.

Опубліковано

ще 10-20 (максимум) я дати готовий. Не більше. Просто через принцип. Бо інструмент вартує 145 грн. Для одноразової потреби - не бачу сенсу в купівлі.

А ті, хто хоче на цьому заробити - то жлоби. Це як послуга степлера чи дирокола.

Можу чисто по-людськи: поставити пива! :)

Опубліковано

Молодці. Я все це читав і знаю.

Але скажіть, що ви будете робити, коли потрібно картку вставити буде в старий телефоні зі звичайною Сім-кою??

Обрвзка "пристроєм", інструментом, залишає після себе рамочку, яку можна використати в таких цілях!

1303861031548_bulletin.jpg

Я щось не розумію:?. як це так що я з айфона обрізану картку виймаю і вставляю її в старенький свій телефон і мені не потрібна ніяка рамка !!)__)))))

це серйозна проблема .. несіть картку в сервісний центер хай тестують .)))) :0155: :0155: :0155:

Опубліковано

в цумі на першому поверсі справа (якись зелений магазин з мобілками), ціна чи 29 чи 39 грн, не пам’ятаю.

Один нюанс, якщо карта Sim-Sim, то треба міняти на новий стандарт, а потім різати.

Опубліковано

10 секунд роботи.

Мабуть, я один не знаю де ти знаходишся :_08:

В підписі 4 контактних номера, а знаходжусь я в Юванті , з 9ї години до 18ї.

Крім понеділка .

Опубліковано

як повезе, з МТС чекали 2 тижні, ніби ємності небуло, хз

Опубліковано

Valik113, Вам аби пофлудити? Я й покарати можу.

Тому попрошу утриматися від безглуздих коментарів в темі!

Женя мог бы мне позвонить! :) Уж где живу я ты точно знаешь!

Опубліковано

Ну, всім дякую за пропозиції, особливо тим, хто відписався по темі і запропонував послуги!

Тему не закриваю, і залишаю. Для усіх, хто захоче скористатися подібною послугою.

Надалі прошу без флуду і оффтопу.

Опубліковано

що тут флудити, акуратно обрызаємо ножницями (з товстими лезами) і все, так робив не один десяток разів - в айфоні працює 5 на ура

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...