Перейти до змісту

От і в мене є толковий вел

gonschik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всю комплектацію не опишу, бо я ноль трохи не тямлю в цьому, але придбав собі такого вела так покататись часом по трасі. До цього був радянський Аіст, так шо покупкою я задоволений. Єдине що ростовка не моя, 58см при зрості 170, але сідло опустив на мінімум і нормально, дискомфорту не відчуваю. Був приємно здивований динамо-фарою, яка світить досить непогано, і динамо при цьому зовсім не гальмує колесо.

post-4716-0-26945500-1376429681_thumb.jp

post-4716-0-76457600-1376429708_thumb.jp

post-4716-0-62795100-1376429728_thumb.jp

Опубліковано

неа, в неті, на автобазарі я хотів Stevens X6C за 2700грн взяти але не встиг, продали, цей за 2600 взяв, але мій на 1,5кг важчий

геть відстав, динамо у втулці?

ти шось маєш проти динамо у втулці? як на мене досить розумно придумано

Опубліковано

ему не нравится ее вид "для пенсионеров" ;) сейчас можно купить фонарь на супердиоде, что я и сделал, правда, пришлось доработать напильником :)

Опубліковано

геть динамовтулку. з нею проблем не наберешся. та навіть те що яскравість ліхтаря напряму залежить від швидкості руху. краще толковий діодний ліхтар

Опубліковано

геть динамовтулку. з нею проблем не наберешся. та навіть те що яскравість ліхтаря напряму залежить від швидкості руху. краще толковий діодний ліхтар

Так то воно так, але ТОЛКОВИЙ діодний ліхтар і кошткє не дешево...
Опубліковано

Еще только грипсы правильно повернуть, для окончательного удовольствия :)

А так, - отличная ракета, за свою цену и для таких задач.

пс: Когда наиграешься с динамкой, поставишь.нормальную, тогда и сбросишь те лишние пару грамм :)

Опубліковано

Ну що ви налетіли тут на чоловіка, велодрочери, з тою динамо-втулкою!!!! )))

2 gonschik. Це цілком нормальне рішення для сіті-байка. Вся Європа так їздить і все гуд. А тут кожен своїм світлодіодом з люменами піпіськами міряються, не звертай уваги, поїздиш, а там сам вирішиш в яку сторону тобі рухатись і що міняти.

Опубліковано

Сказки это все, деда Панаса. Яйкам капут может быть и на правильной раме, если ездить не умеешь.

Опубліковано

Таня, повністю з тобою згідний, але все таки, чим більше ростовка рами, за правильну для даного велосипедиста, тим ближче капут. )))

Опубліковано

Тю. На стівенсі колись навіть президент Діфото їздив.

И Лекс тоже. И еще, я думаю, у Тимца эти наклейки не кончились. ;)

Опубліковано

геть динамовтулку. з нею проблем не наберешся. та навіть те що яскравість ліхтаря напряму залежить від швидкості руху.

Саме найпростіше: ставиш на виході із динамо 5В-ву кренку із 226б діодом (чи навіть два, треба по напрузі міряти), на виході буде з нагрузкою ~ 4,2В; ставиш акумулятор. І буде у тебе світло незалежно від того, чи стоїш ти, чи їдеш. Та й акум заряджатись по ходу буде.

Складніший варіант із стабілізованими перетворювачами напруги, там втрати менші. В Дарк Крафта такі є.

Перед кренкою/стабілізатором діодний міст із невеличким конденсатором не забудь.

Опубліковано

Еще только грипсы правильно повернуть, для окончательного удовольствия :)

А так, - отличная ракета, за свою цену и для таких задач.

пс: Когда наиграешься с динамкой, поставишь.нормальную, тогда и сбросишь те лишние пару грамм :)

гріпси я повернув як тільки осідлав коника, фото зробленні відразу коли я розпакував його з дороги і не відразу помітив)

ну, якраз сьогодні я і купив велофару на 2000лм, купив, бо вона мені треба ще й для інших задач, не тільки для вела. Шо можу сказати, я прозрів, світить як на моїй машині (при тому що на машині світло бомба). Лишається питання з тривалістю роботи від однієї зарядки, але так як батарея літієва, то проблем не повинно бути. фара отака ( http://070.com.ua/pr...chernyj-8-1094/ )

На рахунок яйок і ноучілдрен не зовсім зрозумів, обгрунтуйте цю думку вцілому, якщо не важко

тепер і питання виникли до розуміючих - як поміняти динамо на звичайну втулку? це треба нові шпиці брати, я так розумію що старі короткуваті будуть

Опубліковано

До цього був радянський Аіст

який я колись купив в тебе для свого малого і він на ньому ще гоцає, вже сідло підняв трохи, бо підріс.

П.С. Вітаю з покупкою!

Опубліковано

Ростовка жесть.. тобі треба раму на рівні 48 см.. не знаю хто тобі порадив купити таку дуру.

Динамка не заважає.. швидше допомагає у місті., сруль ацтой... його підйом завеликий. Фару, можна в мережі знайти таку.. яка не буде поступатись по яркості З5 діоду.. а працюватиме реально коли буде треба.. без заморочок з акумами. Постав грамотно крила.., багажник і буде тобі шикарний міський вел.

Опубліковано

Ну, вот, насчет неудобства, стесненности в движениях, затекании - это да, правда. Но яйками биться это надо быть, или пьяным, или по жизни заторможенным. Раньше когда-то велосипеды для всех были одного размера, а плодился народ - на зависть кроликам :)

Опубліковано

Раньше когда-то велосипеды для всех были одного размера, а плодился народ - на зависть кроликам :)

Це все тому, що інтернету в народа не було, і телевізора. Ото лишалась вечорами одна розвага - розмножуватись. )))

Опубліковано

Ростовки поділялись на "Гномік", "Зайчик", "Орленок", "Аіст", "Салют", "Україна"... :_04: Може шо пропустив...

Только Орленка с Аистом местами поменять :)

Не зря, видать, тот вел Аистом прозвали, наверное, способствовал плодородию ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...