Перейти до змісту

Кажан в квартирі

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора, пізно увечері сиджу, дивлюсь телевізор. Тут прибігає дружина і каже, що кажан в кімнату залетів. Я подумав спочатку, що то вона жартує. Але ні - заходжу в кімнату і бачу - кружляє. Чесно кажучи - не знав, що робити з ним. поки думав, він далі по квартирі полетів. Повідкривав скрізь вікна, повмикав все світло - сам вилетів. Тепер ось думаю в терміновому порядку ставити москітні сітки на вікна.

Хто боїться кажанів - радив би ставити москітні сітки :), або закривати на ніч вікна :)

Опубліковано

Якщо в квартирі є кіт з "характером" то всьо капец багатьом речам цієї кімнати і тюлям. Бачив я таку ситуацію, коли дві тварюкі бігають одна за одною в кімнаті 4 на 4

Опубліковано

Я і раніше знав чому добре, що корови не літають, а після цієї теми стало ще добріше, да да ...

Опубліковано

о, в мну теж позавчора був кажан в хаті. тіко не сам залетів, його страшне створіння кіт Бармалєй зловив і присунув похвастатись

Опубліковано

О, виявляється то не в мене одного

?! Дві ночі підряд (18 і 19-го липня)!!! І здоровенний, цуко такий,- як САМАЛЬОТ :_09: !!!

Тепер у мене на вікні сітка :_05:

Опубліковано
Кажани ще більше, як лисиці, схильні до сказу.

Це точно! Носився по квартирі, мов скажений )))

(кажан, мається на увазі)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Абсолютно нічого страшного. Це недосвідчений молодняк, попутав трохи і залетів. Та і нічого поганого він не зробить. Хіба може какне на тюль, а ввечері полетить у ніч.

http://www.gazetaby....hp?sn_nid=48294

Опубліковано

Абсолютно нічого страшного. Це недосвідчений молодняк, попутав трохи і залетів. Та і нічого поганого він не зробить. Хіба може какне на тюль, а ввечері полетить у ніч.

http://www.gazetaby....hp?sn_nid=48294

дякую, дуже пізнавальна стаття

Опубліковано

А мені голуб в котел залетів, через витяжку.

Котел працював? Доволі часте явище при працюючих котлах, птахи сідають на комини і чадіють від угарного газу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...