Перейти до змісту

Закупка на bike-discount.de

TommyEmmanuel

Рекомендовані повідомлення

Я планую неспішно одну дрібницю замовити...

А що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь

коли та хто планує робити замовлення ???

приєднаюсь !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також хочу приєднатися, прошу повідомити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось знає яка зараз квота на ввіз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квота 150 ойро

доставка 20 ойро

замовимо, коли буде заповнена вся сума

моє замовлення 31ойро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я би приєднався... Моє замовлення- 67євро...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ще б когось на 50ойро і будемо робити покупку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все я з вами, мої 48 евро!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне місце свобідне на 19 (або 38) ойро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я би приєднався... Моє замовлення- 67євро...

Маленька поправка-той товар, який коштував 67эвро вже недоступний для замовлення(((, а ціна подібного- 75,55євро. Так що моє замовлення- 75,55...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні Андрій, ти помиляєшся нажаль місця лише 19 евро, ну можливо буде на 38...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так швиденько, є місце на 38 евро!

лінк на бажаний товар і контакти відпрвляти мені в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо зіб"єш амбіції з 47 до 38 евро і виконаєш мої інструкції, то так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі, і офтоп і по теме тоже.

Атвет на пост више

Амбициозность

Каждый вкладывает в него определенный смысл. У некоторых это качество ассоциируется исключительно с негативными характеристиками человека: вспыльчивость, раздражительность, эмоциональность, надменность и все похожие качества приходят на ум при упоминании этого слова. У других, наоборот, понятие амбициозность вызывает положительные эмоции: целеустремленность, настойчивость, умение отстаивать свои взгляды и добиваться поставленной цели. Но это было лишь одно мнение. ,

Другое мнение. Сама по себе амбициозность – качество неплохое. Но только в том случае, когда амбиции чем-то подтверждены, когда для них есть основание. Когда же за ними ничего не стоит и амбиции возникают на пустом месте, это выглядит по меньшей мере смешно. Амбициозный человек всегда стремится к чему-то большему, чем есть на данный момент. Амбициозность – очень важное качество для достижения каких-либо успехов. Человек может ничего собой не представлять, не обладать хорошими человеческими качествами, возможно даже знаниями, но иметь завышенную самооценку и обладать умением хорошо себя зарекомендовать. Последние навыки окажут такому человеку серьезную помощь в устройстве на работу. В то время как человек, с отличным образованием, устойчивыми жизненными принципами и душевными качествами, но при отсутствии амбициозности, тщеславия и желания добиться определенных высот, будет долгое время занимать невысокую должность. Это будет происходить оттого, что такой человек себя недооценивает. Пословица в тему: «Сам себя не похвалишь – никто не похвалит» . А еще одна истина гласит, что первое впечатление о человеке – самое сильное.

Про тебе мненіє давно сложил я, как ти свіч с новий, запакований, с пломбешкамі доставал і потянул мене на хату к деду проверіть не только работоспособность но і каждий порт, і только тогда 100 грішек дал, ісчо цену сбілал, у деда позичал - чо за цирк пацан ти устроїл тогда хз, похоже ктото був упорот в гавно. Но мне по пріколу було смотреть і на ус мотать какіє запаяниє єсть по жизне.

Почітал, вспомніл ? Вот і не суді о другіх ровняясь на сібя. Так что на ексцентріке крутіл я твої інтсрукциї.

Інтерес на товар овер таможений ліміт :(, обода по 40 , касета с цепом 47 євро, іль фулсет ...как би так, можна і разбіть на часті, єслі ужаться до 150 + доставка, но !!! возврат налога за покупку (геморно іль нет, проверім), вигоріт, тогда доставка даром :)

І аналогічно жду, может ктото захочет со мной :)

Пам"ятаю!

Пишеш мутно, на вид підозрілий якийсь і не пі...и що свіч той з коробки був, якби з коробки я б його не перевіряв!

про тебе я більше цікавого можу розповісти і не тільки я.

А пам"ятаєш як ти колись когось (S30) "нагрів" на процесор Атлон? Який то в тебе вув нік? А, згадав: Zibers і ти змінив його після цього невдовзі і не один раз, правда. Я про тебе теж давно склав думку тому довіри до тебе немає!

Важко мати справу з людиною яка має що приховувати

І не треба писати тут багато своїх "загагуль", читати тошно!

п.с. я зла не пам"ятаю, я його записую ;)

2п.с. І мені глибоко на*ти яку ти маєш про мене думку, принаймі справи я веду чесно і прозоро!

2 Cherman - полистай сторінки, не лінись. там десь все описано. якщо не в цій темі то в цій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну найшов місце де каятись... не в цій темі, не в цьому розділі і навіть не на борді це треба робити.

по темі наших з тобою відносин Itzamna:

свіч 100% ти продавав з рюкзака тому тоді в мене й виникла така підозра. Ще й гроза була за кілька днів до цього. І свіч 100% не 3-com, a 8-ми CANYON. Ось він в мене ще й досі валяється: post-5408-0-52787600-1405194654_thumb.jp загалом працює, але так як періодично підвисав при тривалій роботі я його зняв (продати гріх, викинути рука не піднімається, от і валяється)

ну інші нефайні факти стосунків з іншими бордівцями, мені думаю не варто піднімати. Тому що я надіюсь ти розумієш що нічого в цьому світі не лишається безслідним. інакше :0094:

задрав ти зі своєю писаниною!

Стосовно закупки, лишається місце лише на 21Евро + доставка 2евро що виходить на цю суму

Якщо ні, то завтра роблю закупку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп почистив. Повторюсь, Зіберс, я не знаю, *ровний* ти там , чи кривий чи горбатий. не *западло* жалоби строчити ? пацани *на районє* поймут? Якщо сидиш вже в *отказнякє* , весь проти *сістєми* то ху*і ти її можливостями починаєш користуватись ? Внє так внє, заробив - отримав, нє, гуляєш, хвіст пістолєтом, хай інші жалуются, ти ж тіпа вище цього, хіба нє ? Не порть імідж

ЗІ через деякий час цей пост теж витру, так що не звертайте уваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Агов! Збираю бажаючих для покупки у вересні :0020:

як завжди: контакти і лінки на бажаний товар надсилати в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Попытка №2 - все тоже самое

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Маю замовлення на 81 Євро, ще можна 69. Давайте скооперуємось. Планую замовляти завтра, максимум післязавтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишилось 47 Євро, розділяємо згідно суми замовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовлення оплачено. Усім дякую хто відгукнувся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Маю замовлення на 42 Євро. Хто ще хоче добавитись пишем в Л.Ч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Приєднаюсь до замовлення. Мій товар на 67 євро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю співзамовника, мій товар на 67 євро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...