Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Grand_Theft_Auto_V.png

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5) — пригодницька відеогра із серії Grand Theft Auto, яка розробляється шотландською студією Rockstar North. Гра є п'ятнадцятою по рахунку в своїй серії.

Дебютний трейлер гри вийшов 2 листопада 2011. Гра повертається в оновлену версію вигаданого штату San Andreas, який був показаний у трейлері. Анонс гри відбувся 3 листопада 2011.

Вихід гри запланований на 17 вересня 2013 року для Xbox 360 і PlayStation 3. Поки гра доступна для попереднього замовлення.

На ПК скоріш за все вийде приблизно через рік після виходу на Xbox 360 і PlayStation 3.

Все, що є у гта са і немає у гта4 буде у новій частині.

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кожна гта це одна з самих епічних ігор але ця перевершить успіх всіх. Дуже чекаю на гта 5...

Опубліковано

Я не чекаю на гру, тому що комп не потяне :)

Вимоги думаю, не сильно зміняться від попередньої, тим більш її роблять спочатку для Xbox 360 і PlayStation 3 а там залізо не таке вже і мега продуктивне на даний момент.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

по ідеї, системні мають бути ті ж, що і до 4ї. бо вони обіцяли зайнятись оптимізацією RAGE, хоча графіку, звісно ж, покращать.

Опубліковано

в рокстар грошей хоч греблю гати. основна проблема повернень грошей невдоволеним гравцям ГТА4-те, що їхні компи гру не тащили або тащили з глюками. тому виділити невелике відділення для оптимізації власного двігла для них не проблема. тим більше, якщо будуть збільшувати площі, то має бути оптимізація. просто місто простіше тягти, ніж зелені насадження з травою в селах. якшо гра має стати масовою-має бути оптимізація, як у сан андреаса, який на всьому йшов.

Опубліковано

Що ж побачимо, одне радує, гру розробляють ще на старі консолі, так що більш менш продуктивні сучасні ПК мають тягнути.

Опубліковано

ех, коли вона вийде я вже буду фігачити на роботі, 5 днів з 7 по 10-12 годин в добу.

Відразу видно, своя людина :_07:

Опубліковано

гру розробляють ще на старі консолі, так що більш менш продуктивні сучасні ПК мають тягнути.

Дурниця! Для консолі могли порізати ВСЕ, що можна порізати. А для ПК навпаки - включити! Хоча вона й кросплатформа.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Операционная система: Windows 8 или Windows 7 SP2

Процессор: Шестиядерный Intel Core i7 или AMD Phenom II

Память: 6GB RAM + 25 GB SSD (Solid State Drive)

Видеокарта: nVidia GeForce GTX 580 2GB / AMD Radeon 6790 2GB

Опубліковано

а це ви тут до чого написали? похвалитись?

не буде там таких системних, хіба для високих налаштувань зі зглажуванням

Опубліковано

ну це ж мабуть для ультрависоких на full hd? в мене монік 1280 на 800 держить, то я думаю на середніх-високих поганяю.

Опубліковано

ну це ж мабуть для ультрависоких на full hd? в мене монік 1280 на 800 держить, то я думаю на середніх-високих поганяю.

Ато і трьох full hd моніків.

Опубліковано

Операционная система: Windows 8 или Windows 7 SP2

Процессор: Шестиядерный Intel Core i7 или AMD Phenom II

Память: 6GB RAM + 25 GB SSD (Solid State Drive)

Видеокарта: nVidia GeForce GTX 580 2GB / AMD Radeon 6790 2GB

Звідки така інформація? Я думаю що Память: 2GB RAM буде. Тому що ігри ще всі пишуть на 32 розрядному коді, і відповідно більше 2Гб рами процес не візьме) Тим більше що гра робиться під старі консольки.) Це все мультики про Память: 6GB RAM!

Швидше повірю що треба буде оператівка та вінт з високою пропускною спроможністю...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?v=vNX_2jDe87w

Ммм... консольщикі, на вашій вулиці нині свято, нам приблизно ше рік чекати поки рокстар наповнить кишені...

Ось повний плейліст.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...