Перейти до змісту

Благоустрій будинку і підведення комунікацій.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Привіт.

Може хтось має досвід або нещодавно замовляв земляні роботи вітаються розцінки і номера телефонів копачів майстрів.

Цікавить ціна на земляні роботи (реальні ціни), а саме...

1. Копання траншеї довжиною 17 метрів шириною 30-40 см, глибиною 1.1-1,2 метра.

2. Копання каналізаційного колодязя 2 шт, 1 - десь 60 см, 2 - десь 1.2 метра.

3. Прокол під бруківкою і дорогою на метрів 6-8.

Ціни, одні беруть за куб.. другі за погонний метр до певної глибини... якщо знаєте.. то бажано це вказати.

Потрібно також влаштувати ринву (бажано щоб майстер був з власним матеріалом) довжиною 10 метрів і зробити злив з одного чи з обох боків... як вже майстер порадить.

Також потрібно розрахувати товщину матеріалу утеплення..

1. Стіни товщиною 30 см

2. фундаменту.

Ну і змонтувати матеріал на стіни (поради щодо матеріалу для утеплення вітаються)

Аналогічно потрібні телефони, ціни і тд.

Буду дуже вдячний за інформацію.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю дядьків, які роблять проколи під дорогою - Віктор 0982562621, 0508774731. Приїзджають бусом з генератором, устоновка саморобна, але бурить. Знайомому робили прокол 6 метрів, за 1,5 години. Ціну запросили 500грн, але зійшлись на 350. Єдине, щоб влізла установка потрібно викопати яму 1.3м на 3м

Відео дядьків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер.

Дякую за інформацію. Саме те, що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Копав місяць назад вигрібну яму, (6*3*1.25) "рачок" за три години справився. Перед цим копав траншею, воду до сусіда вів, метрів 20 мабуть і глибина близько 1.5 метра, той самий рачок викопав і загріб траншею десь за 3-4 години. Копав на Кічкарівці, екскаваторщик з Чернишевського, тому за подачу небрали грошей, а так 200 грн в час

Минулого року я писав про розцінки:

Копання землі

- повноповоротний екскаватор ~ 15 грн за куб (це при великих обємах)

- відвозити землю ЗіЛ ~130 грн час

- "рачок" ~ 180-200 грн час

- бобкет 200-250 грн час

- лопати 40-50 грн за штуку, норма копання землі 1 людина за 1 день - 5 кубів (+-) в літній період, 1 куб - зимовий

За ручну копку беруть ~ 60-70 грн як домоветесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на ділянці, можлива тільки ручне копання.. Місця для роботи техніки навіть такої, як бобкет, в тих умовах де довдеться копати, нажаль нема.(.

Дякую за інформацію... приблизно такі ж розцінки в і-неті знайшов.

Як будуть копати, скажу.. щоб зразу яму під бурильну установку викопали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По чуть рухаємось.)

Одну траншею викопали мені 3 орла за 300 грн. Траншея в довжину 17 метрів 1.10 мала глибини і біля 0.5 м ширини.

Поклав трубу і закопали з Джеком.)) Важко було завести трубу в будинок.... натрапив на залишки вапняної ями викладеної ще старою польською цеглою... але проти лому нема прийому... навіть в обмеженому просторі.))

Яму під бурильну машину.. яка буде робити прокол під дорогою, бруківкою і фундаментом паркану 3/1.3/1.3 викопали з тим жеж Джеком десь за 3 години.. )))

За саму машину вже домовився.. але щось торгуватись чувак не дуже хоче.... за один прокол 600 грн.. мені треба два.... відстані 7 і 8 метрів відповідно. Дорогувато.. завтра приїдуть.. будуть бурити то ще з ним перетрем.. мож порішаєм.)

Домовився за влаштування водостічної системи.. 10 метрів ринви і дві 4 метрові труби + купа всякох заглушок, кріплень, дюбелів, бруска 50/50 і дошки "трицятки".... по матеріалах 1300 грн і 500 грн за роботу. Брав на Варшавці зробили скидку 10% .. тел майстра можу дати якщо комусь знадобиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Потрібно утеплити десь 20 квадратів стіни і фундаменту.. шукаю майстра і поради щодо пінопласту, мінвати.. і інших матеріалів.

Заходив сьогодні в магазин на Медведєва пачка (3 квадрати) пінопласту 10 см, продавець сказала ще цифру 25... я так розумію що це щільність.., коштує 105 грн.

Ще радили братьи 5 см рінопласт і клеїти в 2 прошарки перекриваючи шви. Поки збираю інформацію.. ХЗ чому надам перевагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попробуйте зробити самі міксером - пінополістиролбетон. Прогугліть як він робиться, не бетономішалкою а міксером, і залийте по контуру товщиною 5см стіну фундаменту. Додайте добавку гідрофобну за пару гривень і ваш фундамент буде "лялька". Пінополістиролбетон робиться тільки з цементу і полістирольних кульок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін я не вспіваю моніторити твої теми тре було мене набрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс..

Прокол зроблено..трубу заведено через гільзу.. сьогодні докопують 1 колодязь, траншею на каналізацію і поглиблюють розвернуту яму на другий прокол. Труби куплено.. купував у маг Сантехнік у приміщенні Спілки ветеранів Афганіістану... теж зробили знижку.. за майже 27 метрів труб і 2 коліна заплатив 770 грн. Труба до центрального колодця оранжева.., по ділянці.. сіра. виробництво Україна, румунський завод.

За 2 проколи загальною довжиною біля 18 метрів буде 1200 грн... Не треба знімати і перекладати бруківку.. яка сідатиме ще хто зна скільки... не треба довбати щебінь і залишки асфальту на дорозі і не треба проходити під фундаментом паркану.. і розкопувати вулицю.

ЗА мурування колодців і утеплення... домовився з сусідом.. буде значно дешевше.. зараз вирішується питання скільки треба цегли на колодці, які брати люки... і якої товщини брати пінопласт.

попробуйте зробити самі міксером - пінополістиролбетон. Прогугліть як він робиться, не бетономішалкою а міксером, і залийте по контуру товщиною 5см стіну фундаменту. Додайте добавку гідрофобну за пару гривень і ваш фундамент буде "лялька". Пінополістиролбетон робиться тільки з цементу і полістирольних кульок.

ХЗ.. цим сам точно не буду займатися.. з такими справами в мене найкраще виходить.. вирішувати питання рівня.. "піди но принеси мені он ту х..ню"..)))

З.І.

2 Ванус.. А шо, є пропозиції?.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також потрібно розрахувати товщину матеріалу утеплення..

1. Стіни товщиною 30 см

2. фундаменту.

Ну і змонтувати матеріал на стіни (поради щодо матеріалу для утеплення вітаються)

Аналогічно потрібні телефони, ціни і тд.

Буду дуже вдячний за інформацію.)

матеріал стін?

я піноблоки білоруські (30 см) утепляв пінопластом 5 см і плотністю 15. і зверху короїд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товщина стіни 30см. Схиляюсь таки до 10см товщини пінопласту.

Проколи зроблені, вода і каналізація вже в колодцях.. Працюємо з ухилом труб і колодцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу ввечері... на найвищій стадії зайо... ті пустив воду у свіжозібрану систему... і.... її тоненька цівочка не захотіла збільшуватись навіть коли всі крани повідкручували на максимум.. ФАК !!! Запаявся якийсь перехідник чи труба.. перша думка майстра... РОЗБИРАЄМ... розібрали все до фільтра.. напору нуль.. розбираєм фільтр.. а він... сцуко... в упаковці.))))))))

З.І. Осталось 2 фрага..! ))) Тобто залишилось змурувати.... 2 колодці на які вже все є..., що не може не радувати..))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Отже...

Станом на сьогодні комунікації підведені.. колодці змуровані і вже накриті люками, вода і каналізація підведені, розводка на кухні зроблена, встановлені фільтра.. механічний (який вже доречі потемнів.... хоча вода внас ніби одна з найкращих в Луцьку)... і хімічний, що помякшує воду перед входом у бойлер і пральну машинку. В суботу позасипав траншеї і ями... які були викопані для роботи "пекельної машини"), яка робила проколи під дорогою, парканом і мощенням бруківкою, також влаштовано водостік.. встановлені ринви і стічні труби. Залишилось оформити це все у Водоканалі... де вже видано техумови і зроблено проект.

Кому треба інформація по цінах.. точках де купував матеріали.. телефони бурильників, людини... яка допомагала організувати розводку в будинку (доречі..... чітко, швидко і професійно)... майстрів по влаштуванню ринв і водостоків.... звертайтесь в приват.. поділюсь інформацією .. і взагалі..чим зможу тим допоможу.. як БОРДА допомогла мені.)

Дякую всім хто відгукнувся на мою просьбу.. а особливо Ванусу.. він допоміг найбільше.., і задовбав я його найбільше.))))

З.І. Переходимо до утеплення...))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, буду звертатися)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможу з задоволенням..))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!

Утеплено 40 кв.м. фасаду.. пінопластом "десяткою"... який поштукатурено і покрито грунтовкою.. так буде зимувати..)

Знайшов хороших, порядних майстрів, які не "гнули ціни" і зробили все за домовленістю.

Встановлені підвіконники, знизу і зверху у пінопласті... залишив невеличкі продихи.. зразу відчув ефект від утеплення.. коли було холодно, в тих приміщеннях де зазвичай температура стрімко опускалась вслід за зовнішньою.. зараз зупинилась на відмітці 21.. різниця склала.. приблизно 3 градуса.. Буду спостерігати протягом зими за цим... а також за тим.. чи зявиться конденсат. у тих місцях стіни.. де зявлявся того року.

Відновив деревяні двері.. відчистив нождачкою від старого лаку і покрив грунтовкою, а потім лаком-фарбою Белінка... Відмінний результат.

На цей рік досить.. субота і я відпочиваю...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!

Утеплено 40 кв.м. фасаду.. пінопластом "десяткою"... який поштукатурено і покрито грунтовкою.. так буде зимувати..)

Знайшов хороших, порядних майстрів, які не "гнули ціни" і зробили все за домовленістю.

Підскажіть скільки платили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 грн квадрат + окремо за відкоси і за підвіконники.

Вийшло за 40 кадратів + 3 вікна + 1 двері... + 3 підвіконника... 2700.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...