Перейти до змісту

Чи приїде Металіка у Луцьк?

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніфіга не приїде, але конц можна подивитись, потащитись з друзямита іншими шанувальниками музики + під відкритим небом. У Луцьку - концерт Металіки S&M - проект Lutsk Live Tube

Започатковуємо у Луцьку традицію перегляду концертів-легенд під відкритим небом на великому екрані зі здоровенними колонками :).

З тяжкими рок-концертами та легендарними шоу у Луцьку якось ... не склалось, та й за кордон їхати на видовища не всім по кишені.

Альтернатива є: просто, прикольно та у Твоєму місті - новий проект Lutsk Live Tube відтепер щомісяця презентуватиме вашим спраглим вухам легендарні живі відеоконцерти вишуканої світової музики, яка вже має право називатися класикою.

Пілотний Lutsk Live Tube - в останню неділю липня.

28 липня прийдіть із друзями відтягнутись на повну під живий "оркестровий" концерт легендарної Мітли 1999-ого року.

Сцена на "Росинці" при вході у Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Слухаємо, відриваємося, не бухаємо.

Збір на 20:00. Трансляція почнеться тоді, коли почне трішки темніти - біля дев*ятої.

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

попса гімняна

п.с. да, я тролль(хаммарен))

к сожалению Cradle of Filth в центре города могут не понять)))

А это должно быть круто!

Опубліковано

сам ти попса) металіка це легенда!)

легендою вони стали, якби розлетілись у 86 році, після Master of Puppets. а ти сплутав легенду із машиною для зароблення грошей, яку з металом до цього часу поєднує лише вкрадена назва.

попса гімняна

п.с. да, я тролль(хаммарен))

А это должно быть круто!

ок. почніть з цього, а далі, може народ і до Enslaved доросте.

Опубліковано

сам ти попса) металіка це легенда!)

легендою вони стали, якби розлетілись у 86 році, після Master of Puppets.

Не-не-не. У 1988 році. Після "And Justice for All".

Це вже потім, в 1991 пішли балладки :) Хоча нічо проти балладок не маю.

А щодо машини для заробляння грошей... то особисто на мені Металліка за весь час свого чи мого життя заробила 0,00 карбованців, 0,00 купонів, 0,00 гривень і 0,00 грошових одиниць в інших валютах як нині сущих, так і почивших з миром.

Записані в підпільній студії на куплені мною чисті касети альбоми "Master of Puppets" та "And Justice for All" також не дали Металліці жодного доходу, як мені то щиро видається :)

Опубліковано

то нічого, треба колись відкривати нові горизонти.

В німеччині на одному з центральних каналів, який називається Культура (zdf kultur) спокійно показують наприклад Amon Amarth (мелодік дес метал) в прямому ефірі, так ще і в 17,00 дня. І це не є для них чимось ненормальним, і в такий час спокійно можуть дивитись навіть діти такий концерт. В Швеції чи Норвегії в центрі столиці спокійно грають також такі гурти, і нічого.

Опубліковано

Yarchik, зважаючи на те, скільки людей прийшли на їх живий концерт у Києві, вони і на тому нічого не заробили, наш ринок для них завжди був збитковий, навіть не згадую історію про те, як вони дерли дупи з Napster.

Із 91 пішли не баладки, а спочатку відверта хєрня, далі гірше, якісь кастрюльно-ню-метальні екзерциси, жодного з двох останніх альбомів не витримав до кінця.

Опубліковано

Як гарно і плавно темка про показ під відкритим небом перетворилась у черговий срач про те, хто тру)

А чому саме S&M? Не дуже люблю цей альбом. Давненько уже остогидли намагання кожного записатись із симфонічним оркестром.

І мало в кого на те справді таланту вистачає.

Мені ще подобається, як ріальні мітолєри люблять критикувати розкручені і масово відомі гурти тільки за те, що вони розкручені і масово відомі.)

Якщо рівень вашої прихильності до групи залежить від того, наскільки вона невідома, то ви нічим не відрізняєтесь від тих, хто слухає щось тільки тому, що всі слухають.

Опубліковано
А чому саме S&M?

Нехай на нього прийде Y людей, а, імхо, якщо врубити якийсь Full HD live Death Magnetic Tour - то наріду приблизно буде 1\3 x Y

Опубліковано
Якщо рівень вашої прихильності до групи залежить від того, наскільки вона невідома, то ви нічим не відрізняєтесь від тих, хто слухає щось тільки тому, що всі слухають.

я, наприклад, з великим задоволенням слухаю Black Sabbath, AC/DC, motorhead, куди їм до мітaллікі )) ну і... так що, your argument is invalid

Опубліковано
Black Sabbath, AC/DC

фіговий приклад, це гурти майже з того ж гатунку що і металліка :) Та і мені здається,що у ас/.дс більше проданих альбомів?)

Опубліковано

Thorgalll,

ну а як ще зробити додаткову рекламу дійству. може на декілька десятків ще збільшиться аудиторія :). Ідея нормальна, а от стиль музики явно не мій, сперечатись не буде металліка супер, але то треш :(

Опубліковано
Black Sabbath, AC/DC

фіговий приклад, це гурти майже з того ж гатунку що і металліка :) Та і мені здається,що у ас/.дс більше проданих альбомів?)

ти не вкукав посилу юраула. він думає, що дехто тут понтується тим, що слухає якісь підвальні контори. я ж пояснюю, що популярність і кількість проданих альбомів не впливає на гімняність музики і музикантів.

Опубліковано

Люди з віком стають жадні до дєнюх і розкоші, що тут дивного.

Раніше їм вистачало на віскі та ганджубас, і напрямок трешу вони запозиціонували на музичній орбіті твердо, і достойні альбоми випускали. Каннібалси і прочі напалми і сотої долі відсотка порівняно з Метлою не внесли в метал-культуру. Так шо дєятєлі вони достойні, ІМХО.

А слухати їх чи ні - справа кожного окремо взятого гражданіна. ;)

Опубліковано

Deemon, а якщо Cunning Stunts?

він думає, що дехто тут понтується тим

Я не думаю, я в цьому впевнений.)

Ну і звиняй, важко було здогадатись, що під аргументацією а-ля "ваш дизайн - говно" розуміється,

що популярність і кількість проданих альбомів не впливає на гімняність музики і музикантів.

Опубліковано
він думає, що дехто тут понтується тим, що слухає якісь підвальні контори

на рахунок тих що "тут" не скажу, але я знаю таких людей, і людям вже давно не по 15-20 років:).

P.S. Щось в такі нетрі вже зайшли, з такого простенького оголошення :D

Опубліковано

SunSeth, charlie, Deemon, Yuraul, Yarchik Приходите в воскресенье в 20:00 и обсудим всё это))

Точу ножи, заточки, перья.Дешево☺

Надо будет привезти холодильник со сладкой водой. Вы поспорите, подеретесь, устанете, купите у меня сладкой воды, а после нее вам захочется пить и я продам вам минералки.

....

Профит

Опубліковано

Thorgalll,

ну а як ще зробити додаткову рекламу дійству. може на декілька десятків ще збільшиться аудиторія :). Ідея нормальна, а от стиль музики явно не мій, сперечатись не буде металліка супер, але то треш :(

Лайтовенький такий треш, ну:)

П.С. Буде щомісяця така штука, плюс музика різна буде :)

Опубліковано

Моя доця одобрила

і я прикидую що це дійство буде надзвичайно популярим

Правильним шляхом ідете товариші ! (В.І. Ленін)

Опубліковано

Респект за назву топріка і перших 3 слова :_07:

Otto Kreer, коньяк перебодяжений в пляшці з пепсі або горілка в пляшці з швепсом канає як "не бухаємо" ;), правда некошерно.

Лічьна мені The Black Album тоже так нічьо, а слухать перестав після "Гаражів".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...