Перейти до змісту

Yuraul

Power users
  • Постів

    2 822
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

Yuraul став переможцем дня 14 березень 2017

Yuraul мав найпопулярніший контент!

Репутація

509 Професор

6 Підписок

Відвідувачі профілю

18 864 перегляду профілю
  1. Погоджуюсь. Саме так, не стає в нагоді, а потім вони постять на борді теми про те, що Земля - не куля. Я згоден, що освіта в нас ніяка. Але між вчити хоч якось і взагалі не вчити є ще хороші проміжні варіанти.
  2. Якби хтось знав, давно б поправили. А то, я так зрозумів, розробники паверборда приблизно так само відносяться до цієї проблеми. І, вибач, але Safari.
  3. У мене склалось абсолютно таке ж враження. Може, термінологія некоректна, але суть правильна. Десь вище хтось описував ситуацію, що чекав, поки сторінка роздуплиться, і за цей час з'являвся не тільки дубль, а й трибль і четверибль. От у мене була абсолютно аналогічна ситуація. Ще помітив таку штуку, що дублі бувають, коли інтернет погано працює. У мене укртелеком і буває рветься з'єднання, днс відвалюється, щось таке, і якщо в такі моменти відправляю — повідомлення точно задублюється. Тільки от не знаю, чи то закономірність бо, помітити, що інтернет дуже погано працює не проблема, а от коли добре, то не звертаєш на це уваги) А ось, що надибав у фідбеках самих ІП: 1) Double-clicking "Submit" button allows double posting; 2) Prevent double submission 1.0.0
  4. Шик, ця тема мені набагато комфортніша. І стало видно крапочку під мембер тайтлом. і ще отут в пості Діфото не надто читабельно все виглядає, не знаю, що він там вставляв.
  5. А як ідуть справи із задвоєнням постів? Це досить важлива штука, відомо, у чому справа? Щось і у мене останнім часом стали задвоюватись. Хоча я точно лише один раз тисну на кнопку і чекаю, поки все роздуплиться. А, може, якраз не треба чекати до кінця, а закривати вкладку? Добре, що я можу видаляти свої пости, але, я так розумію, це можуть не всі.
  6. Афігєть, як просто. Не знаєш, про що я, правда? Монополіст) Певне тому, що дехто заміть того, щоб флудити де попало, ділом займається, ага. На щастя, на борді не демократія і рішення прийматимуть люди, які розбираються, а не стадо овечок. (Якщо хтось сприйняв останнє слово на свійт рахунок, то це ваші проблеми, а не мої.)
  7. Хто позабирав? Куди позабирав? Чувак, вибач, але що ти куриш? Я ж пояснив одну з причин, чому дещо відвалилось. І не пригадую, щоб у попередній версії можна було так цитувати пости з інших тем, як я у тому повідомленні, або щоб вона вміла працювати з браузерними сповіщеннями. Шо ж там раніше такого дуже крутого було? А тих, хто створив і підтримує форум не забув спитати?
  8. Окуні ж ви марскіє! Писати довгі пости, де ви критикуєте команду форума, яка вкладає свої сили, час і знання в роботу форуму у вас час є, а почитати теми, пов'язані з апргрейдом у вас часу нема. Я розумію, що висловлююсь не дуже толерантно, але у мене увірвався терпець спокійно читати ці брєдні. Додам ще від себе, чому я позитивно ставлюсь до оновлення форуму: 1. Не для того народ скидався на ліцензію, щоб сидіти на старому кориті, яке скоро взагалі втратить будь-яку актуальність. 2. Форум тепер наповнений дуже крутими і сучасними фічами, які мене невимовно радують. 3. Частково різні граблі і глюки пов'зані з функціями, прикрученими для вашого ж добра, до попередньої версії, які, єстєссно, тепер не працюють. 4. Можна було знести все нахєр і зробити заново (це було б простіше, ніж ковирятись у новому двіжку під безкінечне ниття і критику), але ви б тоді соплями півміста залили, мовляв, куди поділись усі мої теми і уся моя карма. 5. Візуально мені також усе ново і незвично, просто треба розібратись, вникнуті і звикнути, то абсолютно нормальна ситуація. Нічого страшного в цьому не бачу. Я б, чесно кажучи, за такі фразочки до біса банив би, ви і пальцем не поворухнули для цього форуму, а виставляєте якісь вимоги. Вам ніхто нічого не винен. Дуйте на форуми, де нічого не міняється роками і розпускайте свої соплі там. Це настрашніше, шо ви можете зробити. Але плакати за такими ніхто не буде, набагато приємніше спілкуватись з адекватними розумними людьми, які поважають себе та інших.
  9. Перший пункт нічого не відсилає на пошту, наскільки я зрозумів. Принаймні, у мене так стоїть і на пошту нічого не приходить)
  10. Я, звісно, дуже поважаю бордівців з оцим чудовим статусом "гуру", але коли читаю їх пости (з комп'ютера із, сподіваюсь, ще не застарілим монітором з роздільною здатністю FullHD), то потихеньку починаю проникатись ненавистю. А усе через те, що оця медаль в інформації профілю зліва займає третину всієї інформації. Можна інформацію про даний статус виводити якимось альтернативним більш лаконічним способом?
  11. Miro, давно почав монітори випускати?)
  12. А просто помовчати і не флудити, нє? У модерів і адмінів і реальне життя є, бувають зайняті. Тут, просто, зазвичай нормальним користувачам вистачає клепки не засирати теми.
  13. Я тобі поставив мінус за те, що розвів безглуздий срач і офтоп у цікавій мені темі. І не один. Так норм? А був би модером, забанив би нафіг і всі твої пости тут потер. Є 10 тем на борді, де можна обговорити пенсіонерів і політику.
  14. Уважно прочитай частину речення в лапках.
×
×
  • Створити...