Перейти до змісту

шукаю стабільний інтернет

Рекомендовані повідомлення

Придбав будинок пару місяців тому в цьому районі в маяках:

https://maps.google.com.ua/maps/ms?msid=205397087125203156117.0004e1df2515cf3f14a99&msa=0&ll=50.803304,25.280552&spn=0.001439,0.004128

Постало питання в стабільному інтернеті ( стабільному - мається на увазі такий з якого можна булоб погратись в якісь онлайн ігри і тому подібне )

Пішов в укр телеком спитав чи не зможуть вони мене підключити. Вони відповіли так : ті старі лінії які там знаходяться вони 20 літ. давності і вони не потянуть інтернет, але ми можемо провести нову лінію з центру маяків до вас це буде коштувати 26-28 тис. грн.

Таких грошей в мене поки нема тому я пробував всі можливі варіанти 3G інтернету. Пробував МТС PeopleNet Ukrtelecom Intertelecom нияких хороших результатів від них не добився . В якісь дні працює нормально в плані погортати сайт і не більше мовчу вже там щоб в щось пограти чи подивитись якесь відео онлайн чи музику. В якісь дні швидкість 2-10 Кбайт в сек. Сайт відкривається 5-10 ХВ.просто ЖАХ.

Сусіди поставили якісь тарілки на ВІ ФІ мережі 5,5 ГЦ незнаю чи це краще ніж мій 3G чи ні ібо поспілкуватися з ними неможу злюкі вони якісь агресивні.

Хотілось би почути думку професіоналів по цьому району. Чи можливо щось провести по лінії до мене чи щось із ВІ ФІ поставити можливо для моїх запитів.

До 1500 грн. готовий викласти якщо діло буде дійсно актуальне в стабільності хочаб до 1 МБіта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уарнет, візор у них є тарілки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візор і стабільність це несуміжні речі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще будуть пропозиції ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,

Інтертелеком

Людина ж пише:

пробував всі можливі варіанти 3G інтернету. Пробував МТС PeopleNet Ukrtelecom Intertelecom нияких хороших результатів від них не добився . В якісь дні працює нормально в плані погортати сайт і не більше мовчу вже там щоб в щось пограти чи подивитись якесь відео онлайн чи музику. В якісь дні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай сусіда у якого є швидкий інтернет, купуй Wi-fi антени і лови від нього інтернет. Абонплату будете платити навпіл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтертелеком віднедавна надає послуги інету по Wi-Fi. Ціни, правда, кусаються, але в решти вайфайщиків не кращі

Де можна ознайомитись з цінами та покриттям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай сусіда у якого є швидкий інтернет, купуй Wi-fi антени і лови від нього інтернет. Абонплату будете платити навпіл.

дуже цікава пропозиція... це як варіант... наскільки далеко антени вай фаю можуть бити на відкритій місцевості ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сусіди поставили якісь тарілки на ВІ ФІ мережі 5,5 ГЦ незнаю чи це краще ніж мій 3G чи ні ібо поспілкуватися з ними неможу злюкі вони якісь агресивні.

.

Я думаю варіант автоматично відпадає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Я думаю варіант автоматично відпадає

мені сьогодня казали що ці тарілки вай фаю теж не відповідають словам СТАБІЛЬНІСТЬ. =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Уарнет, візор у них є тарілки

Літаючі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от думаю знайти сусіда в якого є нормальна лінія поставити там йому інтернет за свій рахунок і поставити на даху якусь тарілку яка роздає ВАЙ ФАЙ до 200 м і направити на мій дім ... в себе поставити теж таку для прийому на даху .... будинок то 2 поверховий і місцевість відкрита ... думаю це єдиний варіант до 2 тис грн ... а не 28 тис як мені пропонує укр телеком ... хто що скаже на цей рахунок ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це буде самий нормальний варіант. Є такі антени які і по 5 км тянуть, але якщо у Вас всього 200 м. то це ще краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от думаю знайти сусіда в якого є нормальна лінія поставити там йому інтернет за свій рахунок і поставити на даху якусь тарілку яка роздає ВАЙ ФАЙ до 200 м і направити на мій дім ... в себе поставити теж таку для прийому на даху .... будинок то 2 поверховий і місцевість відкрита ... думаю це єдиний варіант до 2 тис грн ... а не 28 тис як мені пропонує укр телеком ... хто що скаже на цей рахунок ?

А з укрчастотнаглядом проблем не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з укрчастотнаглядом проблем не буде?

мживо і буде а можливо і ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене знайомі WI-FI ловлять по 500 метрів (така сама проблема як у ТС не має стабільного інтернета) Уже більше 3 років і нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж живу в Маяках, далі по окружній приблизно 1 км. Попробував інтертелеком: не то, і поставив антену 5,5 Ггц в інфокома. Інтернет безлімітний 2Мбіт/сек. При тестуванні був 20Мбіт/сек. Спочатку планували з сусідом, але мабуть сусіду стало задорого, мовчить. Є якісь роутери на 1Вт. Якщо поставити на горищі може дістане (?). Mikrotik RB/750 та Mikrotik RB751U-2HnD. Можна купити в Саши (Туман).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

є ще хтось хто використовує WI-FI тарілки в маяках чи будь де, хтоб міг би щось про цей WI-FI росказати про стабільність і швидкість ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов в укр телеком спитав чи не зможуть вони мене підключити. Вони відповіли так : ті старі лінії які там знаходяться вони 20 літ. давності і вони не потянуть інтернет, ...

нормальні там лінії в Маяках (я про телеком) Не гірші, ніж в Луцьку.

По Луцьку теж ніхто нових не розтягував, але ж в народа працює :)

Просто ніхто в телекомі не хоче морочитися. Бо простим працівникам це лишня морока, а економічного ефекту "0" :)

До Маяків лежить оптика, так що там такий же ОГО, як і в Луцьку. (трішки дорожчий, правда)

Якщо в тій хаті є телефон, підключай ОГО і пробуй. Буде проблема з лінією, знайдеш місцевих монтерів та й на місці все владнаєш.

Якщо саме в тій хаті немає -попитай в сусідів, може в кого є без інтернета, може дозволять на їхню лінію кинути (телефон в них як працював, так і буде працювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував я теж через телеком. Телефон я би добився щоб поставили, але інтернет там був би неякий!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ми можемо провести нову лінію з центру маяків до вас це буде коштувати 26-28 тис. грн.

Kreiven, відки така інформація? Якщо можна - в лічку. 28к то не так багато за оптику.

(сама дешева 3 грн метр, від центру до центру Маяків буде десь 9 км, виходить 27к, нерахуючи монтаж, який складає основну проблемну частину)

І що вони казали за швидкість?

Бо, знаєте, буде епічно, коли прокинуть гігабітну оптику а тариф дадуть 2 чи 4 мегабіти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо, знаєте, буде епічно, коли прокинуть гігабітну оптику а тариф дадуть 2 чи 4 мегабіти ;)

А хто сказав, що вони оптику будуть тягнути? :0141:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вони мідь не можуть протянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...