Перейти до змісту

18 липня Частину Луцька залишать без води

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Без води 18 липня КП «Луцькводоканал» залишить правобережну частину міста.

Відключення водопостачання триватиме з 9:00 до 18:00, ‒ повідомляють в луцькій мерії.

Тож, води не буде у центральній частині міста, Привокзальному районі, 33-ому та 40-ому кварталах, районі вулиці Рівненської та прилеглих вулицях.

Комунальники проводитимуть профілактичні роботи на центральних водогонах та насосних станціях.

Запасайтесь водичкой на завтра!

Опубліковано
Звучить так, ніби про Київ йдеться)

Зате як звучить - правобережний Луцьк. Файно, еге ж?

Коротше, голову мити треба сьогодні ^_^

Опубліковано

правобережну частину міста

Звучить так, ніби про Київ йдеться)

Оксан, не я придумал! Мне самому это троха диковинно!

Опубліковано

підкажіть, як у Луцьку з водопостачанням ситуація складається взагалі? Чув, що у вечірній час на високих поверхах стабільно немає води. Цікавить район "Променя"

Опубліковано

підкажіть, як у Луцьку з водопостачанням ситуація складається взагалі? Чув, що у вечірній час на високих поверхах стабільно немає води. Цікавить район "Променя"

є райони, в яких з 00:00 до 06:00 нема води взагалі.

Опубліковано

Пр. Соборності, біля Північного ринку вночі відключають воду точно, в інших районах тиск води падає

Опубліковано

в районі "Мальвіни" з 00:00 виключають воду.

Включають вже десь під ранок.

Опубліковано

Дик я не про статистику. І не заради обговорення. Я просто навіть уявлення не мав що в Луцьку є райони де вночі відключають воду! Я думав що така проблема є (вірніше була; наскільки я знаю її там вже вирішили) лише у Львові ...

Опубліковано

брешуть!

5 поверх п"ятиповерхівки в районі Гулака десь до часу ночі є вода з нормальним тиском. Потім після 5 ранку знову з"являється. Найгірший тиск десь з 7 ранку до 9, коли після сну всі пір'я (ну і прочі там девайси) миють-чистять.

Опубліковано

09:00 (як по графіку, якби ще й так вчасно включали воду), Теремнівська залишилась без води. Навіть гаряча пропала.

Опубліковано

отключили, да, по графику. ждём, чтобы и включили также :smile3:

Дима, как ни странно, у нас вода есть!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...