Перейти до змісту

У ТОП -20 Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився у 20 найкращих класичних вузів України, тепер випускники можуть казати: " Я вчився в одному з найкращих вузів України!!!".

http://life.pravda.com.ua/society/2013/07/10/132995/

Топ-20. Класичні університети

1. Київський національний унiверситет ім.Т.Г.Шевченка

2. Харкiвський нацiональний унiверситет ім.В.Н.Каразіна

3. Сумський державний унiверситет

4. Одеський нацiональний унiверситет ім.І.І.Мечникова

5. Національний університет "Острозька академія"

6. Львiвський нацiональний унiверситет ім.І.Франка

7. Днiпропетровський нацiональний унiверситет імені Олеся Гончара

8. Донецький нацiональний унiверситет

9. Таврiйський нацiональний унiверситет ім.В.І.Вернадського

10. Схiдноукраїнський національний унiверситет ім.В.Даля

11. Луганський національний унiверситет ім.Т.Г.Шевченка

12. Ужгородський національний унiверситет

13. Національний університет "Києво-Могилянська академія"

14. Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

15. Запорiзький національний університет

16. Чорноморський державний університет імені Петра Могили

17. Хмельницький національний університет

18. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

19. Чернiвецький нацiональний унiверситет ім.Ю.Федьковича

20. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

Опубліковано

тепер випускники, мерзнучи в рядах "клітки" Варшавського ринку, можуть казати " Я вчився в одному з найкращих вузів України!!!".

Опубліковано

тепер випускники, мерзнучи в рядах "клітки" Варшавського ринку, можуть казати " Я вчився в одному з найкращих вузів України!!!".

Зараз тебе начнуть мінусити))) :_07: Випускник випускнику рознь)

Опубліковано

Аби з дипломами, що видаються в цих закладах, брали б одразу на роботу без співбесіди - то можна вже й "понтанутися".

"Я вчився в одному з найкращих класичних вузів України!!!" - а шо розуміти під словом класичний?

Там, де нічого не змінилося з дати заснування?

Дана фраза має місце в розмові більш локально.

На нормальних роботах начальству глибоко пофіг де хто вчився - бо дивляться на знання, які , доречі, можна здобути й самотужки.

З універу біля 10%(десь так) матеріалу можна застосувати у роботі, тобто 6 років х 10% = трохи більш як півроку - от і випробувальний термін намалювався. :beer:

Опубліковано

Класичний чи не класичний визначається виходячи з спеціальностей на які навчають у ВУЗі це не офіційний(державний) поділ. І це не принципово....

А те що багато випускників, нічого не знають це вже інше питання....

Фахівцем можна бути без диплому, але без диплому, на робоче місце де його наявність є обов'язковою, тебе ніхто не візьме.

Опубліковано

Фахівцем можна бути без диплому, але без диплому, на робоче місце де його наявність є обов'язковою, тебе ніхто не візьме.

Реалії сьогодення, наше місто, дипломований спеціаліст йде працювати, скажімо в свіженький свєркающий ЦНАП, дерслужбовець - звучить гордо, але 1000 з хвостиком зарплатні... :0152:, і хоч 300 раз усім розкажи, що у тебе за плечими ТОПовий ВУЗ - ситуації це не змінить.

В той же час, простий трудяга, який дійсно захотів і отримав робітничий фах, трохи "піднатаскався" на практиці, спокійно може отримувати оклад 5 вузівських дипломантів\магістрів\джедаїв

Тим часом, українські дипломи визнають в таких країнах, як: Екваторіальна Гвінея, Молдова, Узбекистан, Велика Соціалістична Народна Лівійська Арабська Дмагирія, тощо...

Серйозний рівень ;)

Опубліковано

Ха, Дімон, ти не путай праведне з грішним. Трудяга за свої гроші паше як папа карло, а держслужбовець в правильному кріслі за одну правильно підписану бумажку, часто має більше, як той работяга за місяць, і це так, не дуже високого рангу службовець. Тому туди всі так і лізуть, і місця продають і в спадщину передають.. Корупція наше всьо. ) А без диплома в держслужбовці не беруть.

Опубліковано

Не так багато держслужбовців підписують бумажчки правильні, це доступно обмеженому колу осіб (ось саме туди і лізуть), а таких осіб десь 20 % з загальної кількості. а інші 80 % держслужбовців отримують зарплату в 1000 грн. Тому підтримую Deemonа цілком і повністю!

Опубліковано

І до того ж справді багато людей здобувають вищу освіту як додаток до роботи, а не навпаки - для того, щоб отримати роботу.

Опубліковано

Andruha_gpz28, ми тему хабарів, поруки і тд - поки не чіпаєм, беремо рафінований старт салаг молодих спеціалістів ;)

лоббі, закарлючка на правильній бумажці, "рішання питань\проблем" цим скоріше відають старослужащі, котрі обросли ще тоді, знайомствами, правильними звя"зками,

Опубліковано

В той же час, простий трудяга, який дійсно захотів і отримав робітничий фах, трохи "піднатаскався" на практиці, спокійно може отримувати оклад 5 вузівських дипломантів\магістрів\джедаїв

А при чем тут джедаи?? Я как бы джедай)) Магистр, с 2-мя вышками ВНУ и "окладом" который "простому трудяге" только снился...

Не надо всех по одну гребёнку...

Опубліковано

Antarius, вийнятки є, проте, це швидше рідкісне явище, не цілковита картинка.

Так, я узагальнюю, чешу під одну гребінку більшість, але така ситуація є наразі, і кардинально нікуди не змінюється

Опубліковано

І взагалі загальний рейтинг університетів України не настільки оптимістичний.

Опубліковано

Ну те, що вміння заробляти гроші, наявність гарної освіти та вміння цю освіту застосовувати на практиці це різні речі то ФАКТ!!!

З особистого досвіду скажу, що якби не армія у ВУЗ навряд чи на стаціонар поступав би (поступив я на державне на 3 тій раз), а напевно знайшов би якусь роботу і вчився б заочно.

АЛЕ, роки студентського життя одні з найяскравіших, і вони того варті, щоб пожертвувати зароблянням грошей, ну якщо фінанси (батьки, стипендія) дозволяють.

P.S.: І хотілося б побачити коментарі з приводу самого рейтингу, його об'єктивності, а не читати про важливість наявності вищої освіти взагалі....

Опубліковано

Чого в стороні???? Ось:

Топ-10. Технічні університети

1. Харкiвський національний унiверситет радiоелектроніки;

2. Національний аерокосмiчний унiверситет ім. Жуковського "Харківський авіаційний інститут";

3. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут";

4. Нацiональний технічний унiверситет України "Київський політехнічний інститут";

5. Вiнницький національний технiчний університет;

6. Нацiональна металургiйна академiя України;

7. Полтавський національний технiчний унiверситет ім. Кондратюка;

8. Нацiональний гiрничий університет;

9. Донецький національний технiчний університет;

10. Національний унiверситет "Львiвська полiтехнiка".

Посилання зверху))))

Опубліковано

Встретились 2 новых русских:

— Возьми моего раздолбая на работу.

— Да нет проблем — будет приходить в офис на часик на компе поиграть, а я буду платить ему 3 косаря зелени.

— Нет, ну так не годится, я хочу чтоб он работал!

— Хорошо, пускай приходит на полдня, изучает новости, пьет кофе и буду платить ему 2 косаря зелени.

— НЕТ! Мне нужно чтобы он работал по 10 часов в день и получал где-то 200 баксов...

— Ну извини, брат, не могу, для этого высшее образование нужно..

Опубліковано

одного того, що

13. Національний університет "Києво-Могилянська академія"

достатнього, щоб зрозуміти, що рейтинг - фуфло

Опубліковано

От що значить назву поміняли! Був просто Волинський, а тут бац - став Східноєвропейський! І от зразу до нас пів-Європи з'їхалось. Так і пруть сюди. Прєстіжно. І в рейтинги всякі попадаємо, ага. А аудиторії як були тісні, так і є. А меблі як були радянські, побиті-покоцані, так і є.

Но зато назва, б..ть, да... Ні в кого такої нема :)

Опубліковано

Наочнішою є статистика наших вузів серед європейських. Там серед сотні точно не було жодного українського.

Якщо хтось пошукає - поділіться.

А стосовно цієї статистики, згадалось в унісон недавньої теми про день народження Януковича: "Вчіться як правильно підлизати".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...