Перейти до змісту

Дівчата підуть в армію? - новий законопроект

Igrek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що ж, маразм крєпчаєт. Я не знаю, як до такого міг додуматись ПРас Колесниченко і як це можуть підтримувати ПРаси Климов та Клюєв.

=============

Украинским девушкам, которые не родили до 23 лет, придется идти в армию - С таким законопроектом выступил депутат «Партии Регионов» Колесниченко Вадим Васильевич. Согласно документу, всем женщинам, которые не родили ребенка до 23 лет, придется отбывать военную службу.

По мнению разработчика, судьба женщины - материнство: «Если она сознательно пренебрегает тем даром, который дано природой и Господом, почему она не должна идти служить?

А то, что она «до сих пор не встретила большой любви - это отговорки в пользу бедных. Женщина или хочет иметь детей, или нет. И если хочет - то поиск жена пустяков, а если не хочет - то, может быть, в армии кого-то и встретит. А так - то хотя бы Родину защитит. Наверное, нет смысла направлять женщин в пехоту, но и в стрелковых и в инженерных и в летных войсках им найдется место. А то многие так называемые феминистки любят покричать о равных правах. Вот вам, пожалуйста, и равные права. Равнее не бывает ».

Отметим, что данную законодательную инициативу уже поддержали Климов Леонид Михайлович и Клюев Сергей Петрович. Сейчас соответствующее письмо, с просьбой дать ход данного законопроекта направлено премьер-министру Николаю Азарову.

http://vchaspik.ua/ukraina/171353ukrainskim-devushkam-kotorye-ne-rodili-do-23-let-pridetsya-idti-v-armiyu

=============

Не знаю, що там в них в головах, але явно не мозок. Мабуть, щоб потрапити в ПР треба мати IQ не більше 50. Цікаво, що їм їхні дочки на цей законопроект можуть сказати, якщо вони в них є.

Опубліковано

Взагалі, то я чув, що це один полоумний депутат в Росії таке пропонував. Відать заразно, якщо і до нас добралось.

так це ж не новина - те шо в Росії те і в нас, пічаль :_03:

Опубліковано

В тому ж Ізраїлі служать вже давно - і нічого страшного.

Так то Ізраіль, а тут Гондурас з правлячими попуасами, у яких мізки окислились

Опубліковано

Законом не заборонено служити жінкам / дівчатам. Хочуть - служать!

Але в примусовому порядку??? Маразм.

23 роки? А тепер вдамося в математику!

17-18 років середній вік закінчення школи.

+ 5 років ВУЗ-а.

Це вже 22-23! Коли ж там думати про сім'ю та дітей? А як же навчання? А як щодо кар'єри? Досвід роботи? Кому буде потрібен бухгалтер, у якого із досвіду роботи 1-2 роки служби у війську? Який нах*рен дебет такий бухгалтер зведе із кредитом?

У депутатів в голові вавка - нехай п'ють зеленку!

Опубліковано

Печені новини, хто тих дівчат кормити-вдягати буде, коли і хлопів немає чим. Повипускали журналюг з ВУЗів, які новин нормальних не можуть родити, пасуться на псевдосенсаціях. Тема ніачьом, ІМХО.

Опубліковано

хто тих дівчат кормити-вдягати буде,

Ну, міліціянток же ж вдягають. А кормитимуть правильно, дієтично. Оскільки більшість дівчат на дієтах помішані, от і їстимуть "дієтичну" дріб 16 :)

Опубліковано

Хотів би я подивитись як дівчата їли б квашену капусту або ж рибу жарену чи тушену :_07: :_07: :_07: .

Я думаю багато хто пригадав той незабутній смак?!?!))))

ПС. Аще краще нехай дадуть те все попробувати тим "умнікам".

Опубліковано

так хай ідуть в армію, понюхають пороха :) може тоді попустяться з фемінізмом )))

Тобі везе на феміністок?

Виносити та народити дитину, витирати шмарклі чоловікові, стояти біля плити та мити підлоги - ще та армія. Хай кожен займається своєю справою...

Опубліковано

Пилотный проэкт предлагаю проводить десять лет в Донецкой области:

1) еженедельные гейпарады

2) введение ювинальной юстиции

3) всех женщин в армию.

Опубліковано

oneoster, а ти сам поді живе втілення шедевра Мікеланжело - Давида з IQ 190?

що можеш ти їм запропонувати крім вищеописаного?

Опубліковано

Згадуючи питання про податок з холостяків, хочеться запитати - а якщо в жінки проблеми зі здоров'ям і вона не може мати дитину?

Імхо, дурня.

Треба буде глянути, за які ще будуть голосувати - стопудов десь впихнули списання а-ля "3 мільйони бувшим депутатам" <_<

Опубліковано

Згадуючи питання про податок з холостяків, хочеться запитати - а якщо в жінки проблеми зі здоров'ям і вона не може мати дитину?

довідку дає, і відмазують!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...