Перейти до змісту

ФЕСТИВАЛЬ на КОЗАЦЬКИХ МОГИЛАХ (с.Пляшева) 6-7 липня


ant@res

Рекомендовані повідомлення

Хто має бажання катнути на Козащину в суботу, старт 15:00 (якщо дозволить погода) по дорозі перепочиним в хріниках. Місце призначення с.Острів "козацька яма" куштування кулішу, медовухи (за бажанням) показовий бойовий танець "Гопак", і багато всього цікавого, в неділю відвідання фестивалю на "Козацьких могилах". БУДЕ ВЕСЕЛО І ПО КОЗАЦЬКИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів ще в обід зробити нову тему, але не було змоги (робота). , молодчина. :_02:

Отже. На неділю вже є така компанія: Таїс, Степан, Тес, Спайк, ймовірно Урса (ще треба уточнити), я. Їдемо спершу у саму Пляшеву, на святкування.

7 липня - о 10.00 богослужіння та панахида у Георгіївському храмі за участі Патріарха Філарета та Архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона; хресний хід на Монастирщину; урочисте покладання квітів до пам’ятника героям Берестецької битви; на протязі дня виставка-ярмарок виробів народних майстрів, виступи фольклорних колективів, різні змагання та можливість вичеканити монету з Поля Берестецької битви у козацькому таборі, польова кухня.

Будемо раді усіх бачити у вишиванках та доброму гуморі! Ласкаво просимо!

Є думка як тогоріч відвідати старовинні козацькі хрести, їх залишилось не так вже й багато (кажуть, частина була забрана чи то в Москву, чи то у Київ,). Це наша історія, і гріш нам ціна, якщо ми її не пам"ятатимемо. Побуваємо на окопах Першої Світової, побачимо місце колишніх боїв. Покуштуємо козацький куліш, як без цього :) На зворотній дорозі можна й відпочити, заїхавши у Хрінники. Темп довільний, гнати ніхто не буде, виїзд в 9.00-9.30 - це ще уточнятиметься. Хто ще з нами?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

планую виїжати в суботу з ночовкою. а в неділю там якшо то здибимся!

козацькі могили вже стали місцем веселощів? круто!

Можеш в тудишню церкву сходити на панахиду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

козацькі могили вже стали місцем веселощів? круто!

фестивалю на "Козацьких могилах"

Кстаті да - звучить жахливо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

планую виїжати в суботу з ночовкою. а в неділю там якшо то здибимся!

о котрій виїжджаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виїзд в 15:00, щоб в хріниках перепочити і до вечора неспіша доїхати, бо горобки трохи втомлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если с ночевкой - по возможности располагайтесь подальше от людей.

Ночевки в многолюдных местах способствуют потерям оборудования от ножей до байков , нужно быть очень внимательными

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збір біля Лесі у центрі о 9.00, виїзд в 9.15. Хто не встигатиме - телефонуєм 0994089756. Не забувайте з собою взяти плавки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кулиш успели?

Втсигли, причому не на одну порцію. Було досить смачно. І добре, що мало хто знав про халяву, тому не було черг. На зворотньому шляху ще оглянули пам'ятні хрести, окопи 1-ї світової і ще якийсь пам'ятний хрест. Покупалися в Хрінниках, перекусили. Дівчата молодці. Витримали поїздку і навіть не показували вигляду, що втомилися. Респект їм :0155::_24: . Фотки будуть як тільки спайк проснеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми десь розминулися з вами(((

на скільки я чув розмови, коли ми приїхали туди, ви вже на хрінниках були.

Прикольно було спостерігати реакцію людей коли ми приїхали не фест. Почував себе фестивальним атракціоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаєм фото від Мирослава та Теса.) Поїздка була справді дуже цікавою, учасників поїздки було 11(серед них представниць прекрасної статі троє), Таїс потім, щоправда, відділилася у Хрінниках і поїхала додому - робота. А ми дружньо посунули у Пляшеву. Мушу сказати, на диво був везучий (чи скоріше НЕвезучий) на падіння день - у районі Лаврова першим впав, як у заповільненій зйомці (ніколи такого не бачив) Тоха (напевно на дівчат задивився), за ним через кілька кілометрів умудрився впасти Спайк (влетів на швидкості в яму, і перекувиркнувся через руль). На щастя, втрат не було, фотоапарат був цілий, і ми погнали далі.

Спершу ми поїхали через ліс із чаплями - вони сидять серед лісу, прямісінько на деревах (фото, на жаль, не встиг зробити). Попетляли по лісі, обходили з байками в руках баюри і повалені на шляху дерева - схоже, лісникам до них нема ніякого діла).

У Пляшевій - о, у Пляшевій було гамірно, базар, на якому можна було придбати чудові речі з дерева та металу ручної роботи, вишиванки тощо.., а також щось з"їсти-випити-закусити. Тому ми спершу організували невеличкий обід смачнючим кулішем під постріли гармат, дехто умудрився висьорбати двійну порцію - а порції там були півлітрові (Тес від своєї відмовився, і я, озирнувшись, поки ніхто не бачить, під шумок з"їв і його :_07: ) Куліш був безкоштовний, хто хотів - брали добавку. Продавали медовуху, вино (божилися, що молдавське), мимо якого ми вже пройти не могли)) Півлітри пустили по колу, смакували повільно, як заправські гурмани. Прийшлось повернутись, взяв про запас пляшечку - відмінне :_02: . Вже у Пляшевій, вдоста насвяткувавшись, при виїзді я й сам умудрився влетіти в якогось старезного підпитого козарлюгу, який ледь сунув назустріч ноги від горілки втоми. Бачачи велосипедиста впритул, усе одно йому на дорозі місця було явно замало, він хитнув назустріч плечем і... Впасти не впав, але байком злегка задів Тоху.. який на своє щастя якось встиг зіскочити з контактів. Тверезість - сила, це й був останній аргумент. ДАЇ-шники споглядали нас, як заморське чудо. Конфлікт було вичерпано.

Після вирішили гайнути (як і планувалось) поглянути на старовинні козацькі хрести. Дорога була по пісках. Мандрівка продовжувалась.

Побували на могилі, поспілкувались, випили водички. Після цього поїхали на окопи Першої Світової, де й перекусили смачнючими пирогами. Ну анасамкінець - Хрінники. ВОДА-А-А!!! :_02: :_02:

Приємно здивували дівчата, наймолодшій із них було усього лиш 16..А жодної скарги почуто не було. Незважаючи на те. що махнули більш 120км! Браво, дівчата, так тримати!

Ну і обіцяні фото.

1b39317aab87.jpg

bf8d8842efc2.jpg

810e13905b71.jpg

27382c750134.jpg

dee3c7b8b11a.jpg

e32cbdd32892.jpg

32389b8440f5.jpg

86e40feacb30.jpg

a7040e18a77d.jpg

d84223185b1c.jpg

b3261b4aee7c.jpg

faf97f11ecca.jpg

de5b763e5446.jpg

d1e6116abd42.jpg

42c3b085ffeb.jpg

7860b7b48d60.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер починаю жалкувати що не поїхав,11 звучить якось...12 мав бути я.Эх работа будь она не ладная...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хвилюйся, планується ще раз там побувати, щоправда, ближче до осені. Обов'язково треба з'їздити ще раз, з екскурсією у підземелля церкви, та й церква - вона напрочуд гарна; зайди на сайт Пляшевої, звідти візьмеш багато цікавого. Осінню там буде дуже гарно. Атмосфера там своя.. особлива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від себе додам декілька слів. Дівчата молодці, це безперечно 120 км це не так вже і мало для непідготовленого організму. В деяких моментах не вистачало Лексового крику і матів, шоб всі по трасі в колоні їхали. Наступний момент - водичка, помітив що люди дуже мало пили водички. Я за поїздку вдув з поілки близько 9 літрів рідини. І найголовніше - Андрій, на твоєму байку небезпечно виїжджати на дорогу(ланцюг в нього злітав кожні декілька км), всім без винятку, світлову техніку(маячки і ліхтарики) вони не так дорого коштують, а ймовірність, що сонний водій ввечері побачить значно зростає. Дехто був без шоломів, не треба так робити - виліт через кермо і поїздка зіпсована вкрай. Тому до наступного виїзду підготуйтесь як слід. КАСКИ ОБОВ'ЯЗКОВО!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...