Перейти до змісту

Відкрився перший у Луцьку інтернет магазин з продажу продуктів харчування

Tomhuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

«BANG» - це перший інтернет-магазин у Луцьку по продажу продуктів харчування. Це унікальна можливість здійснювати свої покупки харчових продуктів вдома, у офісі чи, навіть, на відпочинку!

Он-лайн магазин «Bang» — створений спеціально для сучасних та енергійних людей, що цінують свій час та кошти!

http://bang.net.ua/

Можливо не в той пост, чи тему. прохання модераторів поправити. якщо можливо.

Дякую!

post-2382-0-59810400-1372618195_thumb.pn

Опубліковано

Шоколад Корона молочний з цілим лісовим горіхом 100г - 28,40 грн

напевне помилка з ціною, зазвичай така вартує 11-12 грн

з цукерками також лажа в ціні, кілограм 2 грн..

:)

поки що, сирий і тугий гастроном, є що допрацьовувати.

безкоштовна доставка 50+ грн - хороший момент

Опубліковано

і інтернет-магазин теж НЕ ПЕРШИЙ!!!!

є такий zasik.com.ua але щось там зараз проблеми з хостингом!!!

Опубліковано

Ідея взагалі хороша, та є нюанси, а саме :

- інтернет магазин не готовий і з помилками ( доробіть розділи( наповніть їх), попросіть коректора виправити помилки).

- цінова політика - кожен Ваш замовник буде порівнювати Ваші ціни з цінами супермаркетів чи ринку, якщо в Вас є перевага в ціні - покажіть її, чому людям краще замовляти в Вас, а не там де вони вже все це беруть.

- доставка ( за доставку щось я взагалі не зрозумів, вкажіть детальну інформацію, вона платна чи ні, наприклад скільки я маю заплатити за доставку двох бутилок вина, на сайті цього немає і відповідно замовлень пока не буде, або їх буде мало). Вибачайте - за доставку інформації просто не знайшов...

Виправивши та уточнивши деякі нюанси, я думаю дана ідея має право на життя і буде користуватись попитом.

Опубліковано

не перший! від нашого краю вроді був перший...засік вроді би

Ні на жаль ви помиляєтесь, Засік не перший! Він відкрився у 2013, а ми вже працювали у 2012, нажаль в нашій державі, складно займатись такими проектами...

і інтернет-магазин теж НЕ ПЕРШИЙ!!!!

є такий zasik.com.ua але щось там зараз проблеми з хостингом!!!

Ні на жаль ви помиляєтесь, Засік не перший! Він відкрився у 2013, а ми вже працювали у 2012, нажаль в нашій державі, складно займатись такими проектами...

Через пейпел не можу оплатити (((

Способи оплати також вказані на сайті

Ідея взагалі хороша, та є нюанси, а саме :

- інтернет магазин не готовий і з помилками ( доробіть розділи( наповніть їх), попросіть коректора виправити помилки).

- цінова політика - кожен Ваш замовник буде порівнювати Ваші ціни з цінами супермаркетів чи ринку, якщо в Вас є перевага в ціні - покажіть її, чому людям краще замовляти в Вас, а не там де вони вже все це беруть.

- доставка ( за доставку щось я взагалі не зрозумів, вкажіть детальну інформацію, вона платна чи ні, наприклад скільки я маю заплатити за доставку двох бутилок вина, на сайті цього немає і відповідно замовлень пока не буде, або їх буде мало). Вибачайте - за доставку інформації просто не знайшов...

Виправивши та уточнивши деякі нюанси, я думаю дана ідея має право на життя і буде користуватись попитом.

Дякуєм за поради.

В майбутньому сервіс вдосконалимо!

Серед телефонів немає мтс - фіговенько.

Менеджер по продажах Ковальчук Богдан +380663456600

(тел. є всіх операторів, після замовлення Вам телефонують, і уточнюють замовлення.)

Опубліковано

noQil.jpg

Тут інформація ніби і є, але не зрозуміло, який тариф на доставку при замовленні товарів на суму менше 50 грн.

Ще поряд з пунктом "Безкоштовна доставка" у розділі "Про нас" стоїть зірочка, а пояснення до цієї зноски немає.

А сам сайт подобається: красивий, приємний. Пошук, щоправда, видає часом дивні результати.

Опубліковано

Тариф на доставку при змовленні товарів на суму менше 50 грн = 0 грн, але Ви не зможите замовити на меншу суму, тому що це мінімальна сума замовлення 50 грн.

Правда дякуємо за зауваження, виправимо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...