Перейти до змісту

Як називається "це": ...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як це називається:post-5408-0-72382500-1372550030_thumb.jp

Гуглив, виявляється "це" має дуже багато назв, але жодна не відповідає змісту: єто, штуковина, штучка, хренть, кліпса, защібка, кріплення тощо.

Як це називається і де можна про неї прочитати?

Опубліковано

это ж у тебя насадка под ниппель вроде? а зачем читать про неё? работает – отлично, сломалась – выбросил и новую купил. на авторынке они есть

Опубліковано

это ж у тебя насадка под ниппель вроде? а зачем читать про неё? работает – отлично, сломалась – выбросил и новую купил. на авторынке они есть

це на золотнік.

ричажок цієї штуковини, натискае шток золотніка.

Опубліковано

Дякую!

хотілося б знати:

1) щоб не пояснювати на загадковій мові продавцю, що я хочу

2) чи передбачається конструкцією зворотній клапан, але вчора я його розібрав і виявилося, що ніби ні.

Вчора зробив вищезгадане чудо і в якості зворотнього клапана використовую прийом - перегин шланга. Якось воно не того...! Як присобачити до нього зворотній клапан?

Опубліковано

ніякого клапана в ньому немає. Клапан стоїть, зазвичай, в насосі, в місці приєднання шлангу. Клапани, буває, продаються окремо, вставиш в будь-яке місце шланга.

А щоб не пояснювати продавцю (хоча нормальний продавець з пів-слова зрозуміє) візьми і роздрукуй фотку, чи на мобільник сфоткай, чи намалюй зрештою...

Опубліковано

ніякого клапана в ньому немає. Клапан стоїть, зазвичай, в насосі, в місці приєднання шлангу. Клапани, буває, продаються окремо, вставиш в будь-яке місце шланга.

і таке є? А як він виглядає?

А щоб не пояснювати продавцю (хоча нормальний продавець з пів-слова зрозуміє) візьми і роздрукуй фотку, чи на мобільник сфоткай, чи намалюй зрештою...

Ну тут вже пояснили, як воно зветься :)

Опубліковано

Ну, різні є клапани... наприкладpost-8369-0-22098600-1372584557_thumb.jp

або

post-8369-0-61076600-1372584693_thumb.jp

якщо для "аби-аби", то можна в будь-якому акваріумному магазині купити типу такогоpost-8369-0-88078000-1372584572_thumb.jp

Опубліковано

продаются отдельно насос-пистолеты с манометром, вот там клапан точно есть и принцип действия другой, задвижкой, а не обжатием. в остальных насадках, виденных мной, клапана не наблюдалось. просто резинка, которая обжимает ниппель под действием рычага

не путай человека. золотником всё-таки называется клапан, который закручивается в ниппель. а вот про шток – чистая правда. если не нажать, то и качать не будет

Опубліковано

продаются отдельно насос-пистолеты с манометром, вот там клапан точно есть и принцип действия другой, задвижкой, а не обжатием. в остальных насадках, виденных мной, клапана не наблюдалось. просто резинка, которая обжимает ниппель под действием рычага

Тут ще головне розмір. І чим він менший тим краще.

не путай человека. золотником всё-таки называется клапан, который закручивается в ниппель. а вот про шток – чистая правда. если не нажать, то и качать не будет

та з принципом роботи я вже розібрався, а от як клапан туди "присобачити"?

Опубліковано

Тут ще головне розмір. І чим він менший тим краще.

поищи от велонасоса тогда. там есть под ниппель presta, который тоньше автомобильного

Опубліковано

Всім дякую, тему можна закривати...

вирішив питання насоса радикально:

post-5408-0-40858600-1372622239_thumb.jp post-5408-0-20452800-1372622333_thumb.jp

(І тра мені було потрапити в той "Епіцентр"?)

Для ручного куплю певно акваріумний клапан, або буду далі перегинати. наблаго не часто я підкачую колеса в дорозі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...