Перейти до змісту

Новый троллейбус. А так же автобус.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

После 8-ми вечера они ходят строго по графику один в 15-20-30 минут ;)

После 8-ми вечера дома сидеть надо, сериалы по ящику смотреть, а не по городу шастать :dont:

Задолбу я вас, наверное, Севастополем, но там троллейбусы и после 12-ти ночи летают по городу...

Опубліковано

а я про Киев скажу: тут и автобусы-троллейбусы регулярно допоздна ходють

еще и народу в них гораздо меньше чем в маршрутках :dont: (по плотности)

Опубліковано
Задолбу я вас, наверное, Севастополем, но там троллейбусы и после 12-ти ночи летают по городу...

в Ляйпцыге трамваи катались (лет 10ть назад) цэлую ночь, реже конечно и не по 3 вагона, но есть

и на каждой остановке график всех проходяших маршрутов, по всем остановкам,

так что можно было выберать себе время, когда просыпатся что бы успеть на 5ть часов утра на клубнику

Опубліковано
для этого нужно чтобы тролейбусы часто ездили, а не по пол часа ждать
якщо тролейбусне депо почне заробляти на перевезеннях, то і кількість тролейбусів на вулицях збільшиться. Не до такого рівня, як зараз маршруткок, але збільшиться.

2 ursa:

а тут ти дійсно правий -- проблема в першу чергу в нашій владі і в тому, що вони отримують значні бариші з кожної маршрутки. І поки в нас буде процвітати корупція і хабарництво, то нічого ми тут не змінимо. Давно пора за взятки руки відрубувати...

Опубліковано

моя думка -- тролейбуси повинні їздити до 23:00-23:30. А далі як в анекдоті про українсько-російський кордон -- "нехай щастить" :dont:

Опубліковано

убрать нафиг эти рафики-мерседесы. которые в свободное от развоза время по селам навоз возят.

этот невентилируемый металлолом - отдать в Африку.

оставить только "Богданы".

ага, богдани металоломом стануть раніше чим ті мерси до африки доберутся

як би там не було але якщо мерс в більш меньш належному стані то в порівнянні з богданом виглядає як поїздака по асфальту воза на резиновому ходу проти воза на ободі ( хто пробував їздити на обох видах возів той мене зрозуміє )))))

Опубліковано

Кстати.. на тролейбусе .. как оказалось.. можно намного быстрей доехать в центр города чем на 15-ке)))

Опубліковано
Кстати, про "Шкоды". "Шкода-9Тр" снова в строю и ездит по городу. Помню, я в детстве очень любил эти тралики :)

Я на траліках вже давненько не їздив, але на цій старенькій Шкоді прокатився б з радістю. Вже навіть нові машини які закупляли кілька років тоу порозвалювались, а Шкода все бігає. Я пам'ятаю ще коли в школу ходив то частенько ним їздив. Тихо, взимку в ньому тепло... класна машина одним словом. Між іншим в Рівному таких дуже багато.

троллейбусов мало. после 8-ми вечера вообще нету их.

вот где корень зла :)

Не знаю як там на рахунок тролейбусів, але зараз ввечері з Конякіна і маршрутку важкувато зловити, треба йти до Гордіюка на кільце.

Опубліковано
Кстати.. на тролейбусе .. как оказалось.. можно намного быстрей доехать в центр города чем на 15-ке)))

потому что маршрутки тормозят у каждого столба...

а жадные водители в погоне за гривной - подрезают наших велосипедистов :)

Опубліковано
Не знаю як там на рахунок тролейбусів, але зараз ввечері з Конякіна і маршрутку важкувато зловити, треба йти до Гордіюка на кільце.

Гордиюк...

это женщина... :)

Опубліковано
Гордиюк...

это женщина... ;)

Якби ж то... :angry:

вулиця від Глобусу до ківерцівського мосту

я говорю, что улица названа в честь женщины

Донна Гордиюк :)

поэтому "идти до Гордиюка" - неправильно :(

Опубліковано
Маршрутки — параша. Используйте троллейбусы или ноги

мдя... глубочайшая мысль!!!

а что делать ежели троллейбусы ушли "в депо"?

а ты на ГПЗ у Зевса фильмы переписывал и надо тебе к Глобусу...

ногами?

кстати, загадочный маршрут "в депо". "из депо" ни разу не видел. :angry:

Опубліковано
а что делать ежели троллейбусы ушли "в депо"?

повторюсь: "Нехай щастить!" :angry:

на таксі треба їздити, або велосипедом якщо треба дешево і сердито :(

Опубліковано
я говорю, что улица названа в честь женщины

Донна Гордиюк ^_^

От цього не знаю, на честь кого вона там названа... просто констатую факт.

Опубліковано

На рахунок велосипедом дешевше - я за півтора роки їзди маршрутками витратив менше ніж на велосипед і аксесуари за 2 місяці.

Велосипедом - зручніше, бо коли я їду 11 км маршруткою, то 9-10 з них стою зігнувши шию і часто ще й ледь не витискаючи різними частинами тіла скло... Та й рух хоч якийсь, а то цілий день на стільці :)

В багатьох містах маршрутки стають тільки на зупинках. І це правильно.

Те що пробило мене на "ха-ха" - бачив у нас в маршрутці положення, що бла-бла-бла, ставати треба тільки у відведених місцях і якщо тричі маршрутчик порушує це правило, то в нього забирають ліцензію. ^_^

Тобто реально в нас є передумови і положення, що має бути тільки так, але нашому ДАІ все пофіг. Достатньо глянути хто де паркується і в скільки рядів вони це роблять і де дітей висаджують в 4-ту школу. І як ті самі маршрутчики стають біля Лучеська та й багато де.

Чому б тролейбусникам не взяти з пенсіонерів якісь нехай 20 копійок замість 50-ти, якщо влада не виконує обов'язки і не повертає за них гроші. Чому в усіх нормальних країнах великий транспорт - це прибутково, а в нас - ні?

Іноді я їжджу тролейбусом, коли я стою на зупинці і він якраз підїжджає, та ще й коли не повний, а ще коли я не поспішаю... Або коли їдемо з малими колясками і хочемо швидше ніж пішки. Бо в маршрутку втулитися з коляскою а потім ще й вийти - це магія.

Хай живуть тролейбуси :)

Опубліковано
Чому в усіх нормальних країнах великий транспорт - це прибутково, а в нас - ні?

наверное потому, что проездной на неделю на все виды транспорта в Афинах, например, стоит 10 ЕВРО ^_^

Опубліковано

а мене Шкода колись чуть не вбив,заходив в тролейбус,взявся руками за поручні при вході (в суху погоду) тут на мене і закоротило нєподєтскі )) думав здохну (( щей водій сволоч ,коли на передостанній зупинці вийшов щоб випустити людей і зайти останнім (щоб першим вийти на слідуючій) то та скотина за кермом передсамим носом закрила двері. Мало того що чуть не вбив то ще й пішком заставив йти. А просто током щипало в тролейбусах не один раз,на щастя мій внутрішній опір мене спасає, витримував 220вольт вдома і знаю що в тому тролейбусі було ЗНАЧНО більше то точно Ось такі в мене *веселі* спогади про їзду в совдеповських тролейбусах ))

Опубліковано
Чому б тролейбусникам не взяти з пенсіонерів якісь нехай 20 копійок замість 50-ти, якщо влада не виконує обов'язки і не повертає за них гроші. Чому в усіх нормальних країнах великий транспорт - це прибутково, а в нас - ні?

Хай живуть тролейбуси :)

Ну-ну, подивлюсь я на тебе, як ти будеш в пенсіонерів за проїзд гроші збирати. Та вони за копійку вдавляться, не те що за 20 як ти кажеш. Нічого не маю проти тролейбусів. Нехай цей вид транспорту тільки розвивається, а якщо якість послуг буде на належному рівні, то з радістю пересяду на цей вид транспорту.

P.S. А чого б в Луцьку трамваї не пустити?? Екологічно, автошляхи не займає...

Опубліковано
P.S. А чого б в Луцьку трамваї не пустити?? Екологічно, автошляхи не займає...

трамвай - транспорт начала 20 века

себя отжил.

ему на смену пришли троллейбусы.

неудобство трамвая - рельсы, которые ой как места на дороге съедают :)

Опубліковано
Наверно, уже все заметили в городе этого трхосного и четырёхдверного монстра "ЛУАЗ- лучанам", а некоторые успели в нём даже покататься :)

Чьего производства даная машина, как она зовётся и во сколько она обошлась городу? Будут ли ещё закупать такие?

Цей "Бодік" обійшовся Луцьку на шару (наскільки я знаю), хоча наскільки я поняв, так безкоштовно він ганяти буде не довго, тому що випустив його в рейс ЛуАЗ, для того щоб перевірити техніку, бо цей тролейбус був складений першим на ЛуАЗі. Його випустили для перевірки на "профпрегодность". Кажуть що після першої сотні км в задній частині відбувався гул. Ррозібрали. Висновок: редуктор заднього мосту. Замінили. Ганяє далі. Начебто більш поломок небуло, ось тільки як довго він буде їздити по дорогах Луцька, це вже інше питання!

убрать нафиг эти рафики-мерседесы. которые в свободное от развоза время по селам навоз возят.

этот невентилируемый металлолом - отдать в Африку.

оставить только "Богданы".

Богдани? Я б сказав що це зубодробілка. Самий оптимальний транспорт для міста, це або такі нові тролейбуси або низько полі автобуси як у Києві...

Про зупинки маршуток: зупиняються вони так не тільки в Луганську. Я був в Житомирі, Ровно, Тернополі, там тільки на зупинках зупиняються. Скільки їздив, то лише дин раз маршутчик у Тернополі зупинився перед поворотом мамі з дитиною у колясьці.

Опубліковано
А чого б в Луцьку трамваї не пустити?? Екологічно, автошляхи не займає...

Да? А где под него на наших дорогах найти место? Полоса нужна метров 5 шириной. Ширина проспекта Воли какая? :) А ещё добавь покупку самих вагонов, прокладывание рельс, контактных поводов... далеко не один миллион уйдёт на это. Где деньги брать, если даже троллейбусный парк обновить не могут, хотя троллейбус стоит всего тысяч четыреста?

Донна Гордиюк :)

Домна, Shura, Домна! :)

Опубліковано
Богдани? Я б сказав що це зубодробілка. Самий оптимальний транспорт для міста, це або такі нові тролейбуси або низько полі автобуси як у Києві...

автобусы что по Киеву ездят имеют огромнейший минус - практически нулевая вентиляция.

летом - это просто кошмар.

а Богданы - в них хоть если и стоишь - то стоишь, а не сам себя в задницу имеешь. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...