Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Дайте пораду,чи варто купувати телефон цієї фірми,Samsung,Iphone,Nokia,неподобаються,зациклився саме на Сонці,власники відпишіть які плюси та мінуси в телефонах цієї марки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плюс - якість зборки, підтримка ОС і своя прога timescape, мінус - дуже дорогі особливо флагманські моделі, і невстигають за лідерами (перший двоядерний випускають тоді коли самсунг готує х4 і т.д.) Проте один раз купивши флагман (se) я і досі фанат цього виробника. Нині користуюсь SE ARC S.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі планую http://rozetka.com.ua/xperia_go_white/p219186/

Думаю що за такі гроші не поганий апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Розетка" зараз не самий дешевий інет-магазин,також є фаном SE вже 5 років і наступний телефон теж візьму від них.Але ще не надоїв SE Xperia X10,що до нових моделей почекаю трохи хай ціни впадуть або на ebay пощастить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю ION тел класний хоть всі і кажуть що лопата)

з мінусів: дуже маркі металева кришка і екран, не дуже чутливі сенсорні кнопки, але я звик

самий великий плюс в тому що на руках ще не бачив, в порівнянні з тими ж самсунгами і хтц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте пораду,чи варто купувати телефон цієї фірми

зациклився саме на Сонці

тобто, який дурний спробує тебе відмовити? зациклився? циклись далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і створена тема щоб дали пораду на рахунок цієї марки.Можливо і змінню думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подобається дизайн останніх їх флагманів та те, що Sony робить дуже круті пило- і вологозахищені телефони типу Xperia Active та інші.

А взагалі про HTC правду писали, хороші телефони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зациклився саме на Сонці

Ти що вважаєш що тут всі дурні сидять а ти розумний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно став фанатом соні. класні телефони. Є + і - як і в кожного виробника.

Зараз користуюсь Іоном (діма привіт :0165:) - задоволений.

можу допомогти з придбанням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Являюсь теж не перший рік, власником Sony Ericsson, користувався тривалий час Sony Ericsson Xperia X10 Mini, одні позитивні спогади, дуже якісний телефон, пізніше перейшов на HTC Wildfire проходив майже рік, телефоном в принципі теж був задоволений, тільки вже не такий якісний (в плані звуку, камери...) як СОНІ, а зараз являюсь власиком Sony Ericsson Live With Walkman WT19i, взяв нового, за не погану ціну, з не поганими характеристиками, правда не сертифікований ціна 1150грн, думаю на цій моделі і зупинюсь!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зациклився саме на Сонці

для тебе відповідь - так.

п.с. день думав, щоб ще раз мені відповісти?

п.п.с соні смокче у самсунга

п.п.п.с. так, я троль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.п.п.с. так, я троль

і чим таким соня **сасує? тим шо не тулить по 100500 ядер які на**й нікому не потрібні?

в мене на пк їх менше ніж на SGS4...

на кожен товар свій покупець...і якщо неможеш дати пораду то не треба перетворювати тему на звалище непотрібного флуду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо ти мучишся, нашо тобі той соні, купи брендового китайця за 2000 грн і буде тобі щастя, будеш ходити і думати як таке можливо за такі гроші

я не рекламую, а просто для прикладу, вони всі подібні:

http://www.youtube.com/watch?v=Qmd9FyP4TvU

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо ти мучишся, нашо тобі той соні, купи брендового китайця за 2000 грн і буде тобі щастя, будеш ходити і думати як таке можливо за такі гроші

я не рекламую, а просто для прикладу, вони всі подібні:

http://www.youtube.com/watch?v=Qmd9FyP4TvU

Китайські будеш бабкам на базарі втулювати,тут тема йде про Соні.

зациклився саме на Сонці

для тебе відповідь - так.

п.с. день думав, щоб ще раз мені відповісти?

п.п.п.с. так, я троль

Мені по...р ти там троль чи хто,не флуди тему.Якщо в тебе є бажання висказати мені,давай зустрінемось поясниш що ти хочеш цим сказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я прихильник Самсунга. Дизайн приємніший, хоча на любителя.

В плані новинок, нових технологій, потужніших проців, кращих екранів то Самсунг без сумніву в цьому питанні лідер. Це все згодом зявляється і в інших виробників, але згодом.

Єдине, що хотілося, то хорошу гарнітуру для Самсунга з виносними клавішами "назад","вперед", "стоп"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згоден.теж власник 10-ки.й соні полюляю вже біля 10 років.супер.вирішив теж міняти телефона,але завдяки темці переконався що або дорого або не варто)))

купуйте соні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби мені дали на вибір модель телефону з поширених у нас виробників, я б вибрав соні. Навіть якщо в самсунга буде вдвічі більше ядер. Певна вишуканість в соньках є, чи як то назвати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому як) Навіть діло звички. Перший сенсорник Самсунг. В Самсунгах кнопка "назад" справа, в Соні, НТС зліва. Ну ніяк не можу привикнути на ліву кнопку) не зручно і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав xperia x8, потім x10 зараз xperia arc s задоволений на 1оо5оо% немаэ лишніх ядер таких як в самсунгах, телефон витримує все що треба (навіть падіння) причому дуже не приємні, кажуть в самсунга класні екрани?? згоден, супер амолвед класний ввечер,і но в день на сонці він не дуже хороший в соньок набагато краща читабельність на сонці ніж в самсувнгів.

я за соньок роблять якість стильні головне витривалі телефони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому як) Навіть діло звички. Перший сенсорник Самсунг. В Самсунгах кнопка "назад" справа, в Соні, НТС зліва. Ну ніяк не можу привикнути на ліву кнопку) не зручно і все.

А в айфона та нокії посередині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і створена тема щоб дали пораду на рахунок цієї марки.Можливо і змінню думку.

якщо ти так неадекватно реагуеш на мою пораду, то навіщо тоді було взагалі створювати тему, купи соні і буде тобі щастя і користуйся на здоров'я, тут люди тобі підказують і інші варіанти, особисто я користують Nokia Lumia 710 з радістю поміняв би її на китайця, ти китайців не тримав в руках сучасних, зараз вони зовсім не такі як, наприклад, 2 роки назад були. Соні я б нізащо не взяв, це звичайні телефони по космічним цінам і нічого в них такого немає щоб відавати 2,5 кілогривні за TN екран з низьким розширенням і дохлою начинкою, це моя особиста думка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі планую http://rozetka.com.u..._white/p219186/

Думаю що за такі гроші не поганий апарат.

Непоганий варіант, якщо закрити очі на один недолік: ОС Android 2.3. Не користувався власноруч цим апаратом, але з огляду перспектив порадив би дивитись щось хоча б на ОС Android 4.0, з можливістю оновлення до 4.1, або ж на 4.1 (Jelly Bean). Бо вже десь назріває версія 4.2, і 2.3 вже на такому фоні виглядатиме відставшою. А взагалі-то, я також прихильник Sony Ericsson, тепер вже Sony Mobile, хоча мені ще не доводилось користуватись апаратами лінійки Xperia, але впевнений, що це добротні апарати, які не заставлять шкодувати про витрачені гроші. Якщо важливим критерієм є волого/пило захищеність, порадив би ось цю модель: http://rozetka.com.ua/xperia_v_white/p254293/ Ціна на неї суттєво знизилась після виходу флагманського Z, тому це досить вигідна цінова пропозиція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непоганий варіант, якщо закрити очі на один недолік: ОС Android 2.3. .

Навскидку знайшов магазин де пропонують на 200 грн дешевше ніж на розетці з річною гарантією. щодо андроїда то "Модель будет предложена с Android 2.3 (Gingerbread) на начальном этапе поставок, c возможностью обновления до Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...