Перейти до змісту

В чому фішка "Келлісів"?

Dima 07

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Останнім часом їх дуже багато зявилось в Луцьку,видно Бергамонтів Велозона зараз нехоче брати з дорожчих а Келліси йдуть на ура,тим більше гарно розмальовані і з вигляду дивляться класно.

Опубліковано

Народ ви досвідчені,поясніть в чому фішка Келлісів,що так багато народу,саме цю марку вибирають???

Це певно самопереконання :_06:

Чи я такий? Чи справді так, але в моє око "впадає" найбільше "Ардісів" та інших ашанів? :sm128:

після них на мою думку найбільше команчів льотає... та й багато б.у. з планетарками...!

Опубліковано

Вчора вечором неспішно гуляв по Луцьку в районі Варшавки і в мене склалось враження що навколо одні фікси да шосери :) ну а так то да - ардіси і прочі ашани на наших дорогах переважають 100%

Опубліковано

Народ ви досвідчені,поясніть в чому фішка Келлісів,що так багато народу,саме цю марку вибирають???

у компании весьма агрессивная маркетинговая политика. скидки разные, акции. народ на это, разумеется, ведётся ибо зачем платить больше?

Опубліковано

Багато велосипедів зроблені в Китаї, Тайвані

Є зроблені в США

Келліс наскільки я знаю роблять в Словакії

На сегодня компания входит в состав AmericanCycleSourceGroup. Завод по сборке велосипедов расположен в Словакии. Компоненты для будущих велосипедов поступают непосредственно от словацких известных производителей и из кузницы современного велосипеда - Тайваня и Китая. В самой Словакии находится порядка 20 магазинов, принадлежащих компании и около сотни магазинов-партнеров. Также есть представительства в Чехии и Германии. Дистрибуторы торговой марки Kellys есть в 29 странах мира. Это Франция, Испания, Швеция, Украине, Россия, Молдова, Беларусь, Эстония, Литва, Болгария, Польша, Румыния и пр. Открыто представительство и в Соединенных Штатах Америки.

Опубліковано

Останнім часом їх дуже багато зявилось в Луцьку,видно Бергамонтів Велозона зараз нехоче брати з дорожчих а Келліси йдуть на ура,тим більше гарно розмальовані і з вигляду дивляться класно.

повідомлення Тані (Велозона) з теми Неспішно вибираю собі вел за 5000 грн +/-

Келлисы нынче хороши. :)

Опубліковано

Та яка фіг різниця, якого бренду більше. Їздять люди велосипедами, і їх кількість з кожним днем зростає. Це дуже радує. А все інше від лукавого. В людей різні вимоги до байка. Для когось це спорт-інвентар, для когось засіб пересування себе, чи кукурудзи з дачі, для когось просто відпочинок, тому потрібно не дивитись на інших, а вибирати по своїх потребах і фінансових можливостях.

А Келліс на даний момент дійсно такий собі нормальний компроміс між ціною і якістю, плюс гарний дизайн, тому і користуються попитом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...