Перейти до змісту

В холодильниках магазинів немає води/соку, тільки пиво...

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не раз, на запитання, чи є вода з холодильника відповідали, що тільки пиво. Два чи три холодильники і всі забиті пивом. Йолки.

Хоч я і не бухаю але наявність пива в холодильниках то таке, а от відсутність простих напоїв...

Зрозуміло, що магазин це приватна власність і все таке але чи взагалі, є якісь правові закони щодо заповнення холодильника напоями і якими.

І як можна це вирішити?

Опубліковано

У нас і так забагото що "зарегульовано" нормативними актами, ще якби були такі вимоги, то це була б повна "жесть".

Знаю, що деякі виробники викуплять полки під свою продукцію і тоді там має стояти те, що вони вкажуть.

З приводу напоїв можу сказати одне: Попит породжує пропозицію, на пиві заробляють явно більше ніж на простих напоях, от і результат. Йди в інший магазин)))

Опубліковано

Не раз, на запитання, чи є вода з холодильника відповідали, що тільки пиво. Два чи три холодильники і всі забиті пивом. Йолки.

Хоч я і не бухаю але наявність пива в холодильниках то таке, а от відсутність простих напоїв...

Зрозуміло, що магазин це приватна власність і все таке але чи взагалі, є якісь правові закони щодо заповнення холодильника напоями і якими.

І як можна це вирішити?

Відкрий свій магазин.

Опубліковано

Не завжди.

Взагалі все залежить від власника магазину, якому не вигідно тримати якусь солодку воду чи сік то він буде заставляти все пивом бо його купляюсь і люблять щоб було холодним

Опубліковано

Пивні торгові марки проплачують за розміщення своїх холодильників.Часом навіть за весь рік і забирають протерміновку.Капіталізм,нє?

Опубліковано

Так вроде ж єсть такой закон - Холодільнік "Миргородської" внутрі повина бути мінералка миргородсьеп, накрайняк інші мінералкі. По аналогії і пиво, сокі.

Я ж цього приводу писав))) Типу виробники викупляють полки, у цьому випадку дають безкоштовно холодильник))))

Опубліковано

Як правило, холодильники для напоїв не належать власнику магазину. Холодильні вітрини надаються магазинам дистриб"юторами,на умовах,що там містимуться тільки ті напої, якими вони займаються. Ви не побачите в холодильниках Кока-коли пива чи будь-чого іншого, навіть, якщо він буде напівпорожнім в спеку. А от вже з ким укладати договір на розміщення вітрин, це обирає власник магазину.

Опубліковано

а що тут дивного, коли дітвора, підлітки і дорослі хляють пиво літрами?? сам знаю одного паморока, який 3 літри за день висушує, як мінімум

от такі люди і роблять виручку подібних магазинів... і кругом одна реклама пива...

тому немає нічого дивного у тому, що в перевазі і в кращих умовах в магазині зберігається товар, котрий дає найбільшу виручку!

Опубліковано

Відкрий свій магазин.

з блекджеком і живчиком)) :D

Проплачені полички та холодильники не дають навіть 90% гарантії, що в холодильнику буде продукція ТМ, що і наліпки на ньому (яка проплачувала чи ставила його).

Заставити ж підприємців ставити в холодильник те, що хоче споживач, але що дає меншу фінансову вигоду взагалі марна справа.

Тому відкрити свій магаз - самий надійний і дієвий спосіб отримання результату потрібного ТС ;)

Опубліковано

за останній тиждень не раз в самих паршивих ларках брав холодну мінералку, не кажучи вже про біль-менш магазини, де інколи і ковбасу можна купити.

по яких ви там магазинах ходите що нема води???

дайте хоч 1 адресу такого, я б туди сходив би - глянув...

п.с. напевне це "магазини" на зупинках?? в мене лише 1 припущення..

Опубліковано

Біля мене в "Нашому Краї" 3 холодильника - один "Львівське", де стоїть продукція від одного дистрибутора, причому так, як її розставив мерчандайзер, майже завжди забитий. Далі - "Кока-кольний" з коками, спрайтами і бонаквою і ще один - ТМ "Чернігівське" відповідно з чернігівським і супутніми. Але я не про те. Я за прибутковість і т.п. Літо, спека, а у вас є десятка в кармані, що ж купити: літрову Коку за 8грн, літрову бонакву за 6 чи літрове пиво за 7,50 ? І головне - хто з них більше на вас заробить?

Ще один нюанс - мінералку або сік можна пити і кімнатної температури, а від теплого пива можна, вибачте, й блюванути.

Опубліковано

Ясно, ситуація в цілому зрозуміла. Дякую всім за свої мислі. Гарних вихідних.

Опубліковано

Берете охолоджену чисту воду, на літру сік лимону або двох, льодику і отримуєте тонізуючий, вітамінний, практично нехімічний напій, який при цьому гарно вгамовує спрагу :)

Опубліковано

Бардак одним словом,Україну хочуть зпоїти,та вона так вже на грані,пиво пють із 100 чоловік 95.Про що тут говорити можна.Який народ така і держава.

Опубліковано

В горло ніхто не вливає

декому зразу в моск!

пиво пють із 100 чоловік 95.Про що тут говорити можна.Який народ така і держава.

Чувак, навчись грамотно писати, а потім про "пяниць" будеш базарить. Я навідь тебе підтримаю - який народ, така й держава!
Опубліковано

В мене протилежна проблема)) Постійно купую синові воду на тренування в магазинчику біля спортзалу, так там завжди \навіть в лютому!\ маленька вода тільки в холодильнику)) Доводилось гріти на батереї)))))

aroma, здати точку? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...