IncvizitoR Опубліковано 21 Червня, 2013 в 13:38 Поділитися #26 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 13:38 Я так розумію більше нікому це потрібно і не цікаво?Мені наприклад цікаво, але лише до тієї міри щоб добратись нею з адреналіна до Київського майдану. Самі розумієте що відсутность №29 для мене не є трагедією.Я вам пораджу більш дієвий метод, не тут ваша цільова аудиторія а на вулиці Володимирській (скоріше район МКБ), витратити потрібно лише 2 години свого часу: 10-хв роздрукувати на будь-якому офісному принтері оголошення А4 (про прохання зацікавлених про відновлення маршруту звертатись за вашим телефоном) в кількості 20 шт. + 30 хв. дістатись на мкб + 30 хв щоб приклеїти оголошення скотчем до стовпів в людних місцях. І за 3 дні ви матимете потрібну вам ініціативну групу, тут можете прочекати до другого пришестя. Не всі революції треба робити в соцмережах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 22 Червня, 2013 в 07:05 Автор Поділитися #27 Опубліковано 22 Червня, 2013 в 07:05 Я так розумію більше нікому це потрібно і не цікаво?Мені наприклад цікаво, але лише до тієї міри щоб добратись нею з адреналіна до Київського майдану. Самі розумієте що відсутность №29 для мене не є трагедією.Я вам пораджу більш дієвий метод, не тут ваша цільова аудиторія а на вулиці Володимирській (скоріше район МКБ), витратити потрібно лише 2 години свого часу: 10-хв роздрукувати на будь-якому офісному принтері оголошення А4 (про прохання зацікавлених про відновлення маршруту звертатись за вашим телефоном) в кількості 20 шт. + 30 хв. дістатись на мкб + 30 хв щоб приклеїти оголошення скотчем до стовпів в людних місцях. І за 3 дні ви матимете потрібну вам ініціативну групу, тут можете прочекати до другого пришестя. Не всі революції треба робити в соцмережах.В принципі з Вами багато в чьому згоден. Я так як і Ви не проживаю на МКБ і цікавить 29 майже по томуж маршруту що і Вас. Щодо того що знайти саме на цьому ресурсі людей зацікавлених в даному питанні, то думав і думаю що тут досить шорока аудиторія. Але майже за тиждень теми зібралось поки, що не більше 10 людей. Створив тему для того для початку щоб дізнатися чи є ця проблема актуальною і чи потрібно це людям. За першу годину після створення теми, зрозумів що дуже цікавить людей щоб 29 маршрут був і їздив регулярно. Але коли почав звертатися до людей, щоб організуватися і почати писати скарги в міськраду, людей, чесно кажучи, поки, що зібралось дуже мало. Я б сам також хотів би щоб даний маршрут їздив регулятрно. Але живу я на 33. Я би міг поїхати на МКБ, потратитись на оголошення і все таке, але думав, що знайду достатньо людей на цьому ресурсі. Для мене самого не дуже критичний цей автобус, але впевнений, що тим хто живе на МКБ він в 10 разів критичніше. Хоча ті особи хто там проживають, ініціативи не проявляють ніякої, хоча впевнений що багато тих хто там живе - прочитали цю тему. Тому поки шукаю однодумців тут. Якщо є можливість в когось хто живе на МКБ розклеїти оголошення, думаю це допоможе. Але думаю що не одному мені це потрівно. Якщо є ще бажаючі - то приєднуємося, якщо ні, то... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 22 Червня, 2013 в 09:09 Поділитися #28 Опубліковано 22 Червня, 2013 в 09:09 та якщо питання стоїть суто в тому, щоб вдома заповнити/написати якусь скаргу, то дуамаю можна було б на борді знайти тих, хто погодився б Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 22 Червня, 2013 в 11:58 Автор Поділитися #29 Опубліковано 22 Червня, 2013 в 11:58 та якщо питання стоїть суто в тому, щоб вдома заповнити/написати якусь скаргу, то дуамаю можна було б на борді знайти тих, хто погодився бтак питання і стоїть в тому, щоб вдома чи в іншому зрачному місці написати заяву на стандартному листку А4 на 2 речення в довільній формі. це займе 2 хвилини. І віднести цю заяву в приймальню. все. Думаю нічого важкого немає. Тільки чтомусь людей бажаючих також... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 23 Червня, 2013 в 12:06 Поділитися #30 Опубліковано 23 Червня, 2013 в 12:06 Тільки чтомусь людей бажаючих також [немає]......є перспектива заміни на приватного перевізника. З одним навіть є попередня домовленістьТому що вуха зацікавленого перевізника можна побачити навіть не заходячи в тему.Якби отой зацікавлений перевізник відкрито заявив - я такий-то такий-то, хочу 29 маршрут, обіцяю надати отакі автобуси, для цього пропоную зібрати підписи про незадовільне виконання обов'язків діючим перевізником (ЛПЕ), то навіть я підписався б. Чи зацікавлений перевізник думає, що на Борді сидять одні дурні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 23 Червня, 2013 в 17:46 Автор Поділитися #31 Опубліковано 23 Червня, 2013 в 17:46 Тільки чтомусь людей бажаючих також [немає]......є перспектива заміни на приватного перевізника. З одним навіть є попередня домовленістьТому що вуха зацікавленого перевізника можна побачити навіть не заходячи в тему.Чи зацікавлений перевізник думає, що на Борді сидять одні дурні?Про що мова? Які дурні? Чи зовсім не зрозуміла висока матерія??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 26 Червня, 2013 в 18:11 Автор Поділитися #32 Опубліковано 26 Червня, 2013 в 18:11 29-ка реально нікому не потрібна. З статті випливає, що можуть цей маршрут просто закрити http://p-p.com.ua/articles/34571/ Цей маршрут реально нікому не потрібний? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savoy Опубліковано 10 Липня, 2013 в 20:53 Поділитися #33 Опубліковано 10 Липня, 2013 в 20:53 кому подякувати...? 29-ка реально їздить... 4 машини) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 07:47 Автор Поділитися #34 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 07:47 кому подякувати...? 29-ка реально їздить... 4 машини)Вгадайте з 1 разу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savoy Опубліковано 18 Липня, 2013 в 13:00 Поділитися #35 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 13:00 Вгадайте з 1 разу ... якщо ви ... то thank you! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TFA Опубліковано 30 Липня, 2013 в 09:28 Поділитися #36 Опубліковано 30 Липня, 2013 в 09:28 Сьогодні Мак показує на 29-му аж 6 машин! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yarik1 Опубліковано 30 Липня, 2013 в 10:00 Автор Поділитися #37 Опубліковано 30 Липня, 2013 в 10:00 Да, всі машини їздяьть на маршрутах. Маршрут повністю укомплектований. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.