Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Ну щось я не бачу трупів гопніків ніде...

Зате дибілкуваті гоплоїди знов зупинили чиєсь життя :)

У Луцькому районі вбили таксиста

19 листопада в обідню пору луцькі таксисти не працювали. Вони проводили в останню путь свого колегу, жорстоко вбитого вночі 17 листопада. Про це повідомляє кореспондент «Волинської правди».

*Тут*

Опубліковано

По неперевіреній інформації мотив вбивства- небаження платити. Ніби відморозок пообіцяв розрахуватися біля клубу, а по шляху до клубу заїхав додому і взяв ножичок для "розрахунку".

Опубліковано

Моє інфо! Відпочивали уроди в "Метро", дорога до Сирників їм мала обійтись в 50 грн., підїхавши до СВОГО будинку, начебто, залишили моб. тел водію і пішли за грошима, через деякий час підійшов один з недоумків і наніс пару ударів ножем водію в шию і втік, таксист встиг звязатись зі своїми колегами по бортовому, в останній раз!!!

Опубліковано

І куди котиться цей світ... Якщо вже за 50 грн. вбивають, то далі я мовчу.

А ще кажуть ООН хоче ратифікувати конвенцію про заборону смертної кари по цілому світу. З такими покидьками по іншому не можна.

Опубліковано

Знаю я найкращий захист від гопів. Це стара добра реперська бита, розмальована графіті. Першому нападаючому б"ємо в є**ло і другому теж, а далі даємо драпака :angry: . Якшо доганяють-бємо ше раз і далі тікаєм)))

Опубліковано

Блін це блін нахрен повний армагедец. Треба обєднуватись і піздити уродів, так, щоб вони все життя їздили в колясках, а ще краще щоб відправлись в ту ЖОПУ з якої приперлись в цей світ. От таке моє ІМХО

Опубліковано

І це прикиньте:

- Як же наші діти майбутні будуть жити?

- Стрёмно навіть з дівчиною пізно гуляти. Ладно ще самому, мені вламають сцукі, а от мало що падли можуть з дівчиною зробити

Україна ніхрена не буде жити добре, якщо ми не замочимо цю срану гопоту. Януковічі, Тімошенкі, Ющенкі і інші не поможуть в цьому бо в них рукі з жопи ростуть. Нема всіх бандюг товаріщща Сталіна.... Короче, якщо є якісь пропозиції - 339-537-912.

Може бред, но сказав те шо думав

Опубліковано
Стрёмно навіть з дівчиною пізно гуляти. Ладно ще самому, мені вламають сцукі, а от мало що падли можуть з дівчиною зробити...

Абсолютно з тобою згоден... Вони інколи не дивляться навіть що дівчина не сама, чіпляються до парочек серед білого дня. На день студента довелось стати свідком такої картини в маршрутці.

Опубліковано
Нема всіх бандюг товаріщща Сталіна.... Короче, якщо є якісь пропозиції - 339-537-912.

о каких пропозициях идет речь? :rolleyes:

Про які б не йшла мова, але будем мати на увазі!

Опубліковано

Я тоже когда-то, а точнее в прошлом году зимой, пострадал от кучки недоумков. Возвращался вечером домой, подошли два парня и попросили закурить, я как некурящий ответил отказом и потопал дальше, тут вышло еще 5 человек.., в сумме получилось 7 человек. Так вот, пока был в отключке, они прошарились по крманам и забрали деньги и телефон. В этот же вечер подал заявление, на следующий день, весь поломаный, взяв чек с кодом и штампом побрел на базар по точкам б/у телефонов, и на одной из точек прям при мне паренек хотел толкнуть мой телефон, автоматически одна рука схватила телефон, вторая паренька. Продавец при свидетелях проверил код, ну а дальше попавшегося товарища отвели в отделение и с помощью резинового аргумента узнали всех кто приложил ногу к моей голове. Как оказалось, это было 7 подростков возрастом от 17 до 19 лет, двоим из них уже светил срок 3 года колонии.

Так что разбойников нужно искать самому, по пропавшему телефону, поскольку это раен ДЕПО, значит кто-то из месных, такие далеко не ходят, и наверняка толкать телефон будут сами, и из-за недостатка нормального ума будут сдавать сами на ближайшем базаре. Совет, сходить на Старый рынок и пройтись по точкам б/у мобильных телефонов!

Опубліковано
автоматически одна рука схватила телефон, вторая паренька

А зубами надо было вцепиться в продавца и тоже тащить его в отделение, как скупщика краденного. Если бы они не скупали по дешевке телефоны у малолетней гопоты, не было бы смысла отбирать их у людей....

Опубліковано

Недавно бачив такий серіальчік "Ліквідація". Так там Злі Чекісти відстрелювали бідних гопніків. В нас би так - чистота б наступила....

Опубліковано
Недавно бачив такий серіальчік "Ліквідація". Так там Злі Чекісти відстрелювали бідних гопніків. В нас би так - чистота б наступила....

Відстрелювати-то лірика. Проте, якби гопніки знали би, шо оцей один хлопець, якого вони в даний момент "нагружають" зараз маякне друзям і сюди підійдуть серйозні люди і дадуть п**ди, то вони 10 раз подумали би чи "наїзжати" на когось. О,ще: не плутайте реперів із гопами-це нам (реперам) дуже неприємно. Адже гопи до хлопців у широких штАнцях чіпляються доволі часто ;)

До речі, коли йдете мимо групи гопніків, старайтесь не боятись-вони підсвідомо відчувають страх і обовязково причепляться тоді. Це я вам точно кажу. І ше одне-чось гопи думають, шо якшо людина має інтелігентний вигляд, то вони п**ди у відповідь аж ніяк не дасть. А дармееемно :blink:

Опубліковано
Проте, якби гопніки знали би, шо оцей один хлопець, якого вони в даний момент "нагружають" зараз маякне друзям і сюди підійдуть серйозні люди і дадуть п**ди, то вони 10 раз подумали би чи "наїзжати" на когось.

полностью согласен.надо надо что б была група человек, которые в случае наезда могли придти и объяснить что сигареты покупают за свои деньги

не плутайте реперів із гопами-це нам (реперам) дуже неприємно. Адже гопи до хлопців у широких штАнцях чіпляються доволі часто

думаю не только у реперов,но и у других субкультур не складывается разговор с этими "интеллигентами"

• Адміністратори
Опубліковано
думаю не только у реперов,но и у других субкультур не складывается разговор с этими "интеллигентами"

Вихід - очистити свою черепну коробку від так званої "субкультури" і стати нормальною людиною. Виділятись з сірої маси це одне, а от бачити тих, хто намагається бути схожим на чорну макаку з матнею нижче колін, дешевими гайками на руках та ланцюгами на шиї дійсно гидко. А ще якесь "ЕМО" появилось, так це взагалі нижче плінтуса....

Мачить як і "интеллигентов"!

Опубліковано

Ну субкультура субкультурою, і нічого поганого в цьому немає, доки це не починає переходити певні межі. Так що давайте не будем чіпати тих же реперів, і т.п., я тільки за розвиток подібних напрямків, і сам приймаю в цьому участь.

А якщо комусь неподобається, то це не означає що всі думають однаково, дякувати Богу ми не в совку зараз живемо, і в кожен з нас особистість, кожен вибирає те що йому ближче до душі.

І доки представники цих субкультур не почнуть вичікувати "чесной народ" в темних провулках бажаючи розжитись їх добром, доти розмови на цю тему будуть просто зайві.

Опубліковано

Вихід - очистити свою черепну коробку від так званої "субкультури" і стати нормальною людиною. Виділятись з сірої маси це одне, а от бачити тих, хто намагається бути схожим на чорну макаку з матнею нижче колін, дешевими гайками на руках та ланцюгами на шиї дійсно гидко. А ще якесь "ЕМО" появилось, так це взагалі нижче плінтуса....

А отут я з тобою не згідний! Не смій п**ти на культуру, якої не знаєш! :lol: Ці "макаки" часто-густо достойніші за ТЕБЕ люди. І "гайки" носять не всі, а як жаба давить, шо "гайка" із срібла, то купи собі таку ж :lol:

ОФФТОПИШ, АДМІН!!!! Ти перевів мову про гопоту у вимір своєї обмеженості-ти розмовляєш про культури, яких не знаєш, а не по темі.

Опубліковано

интересно. а где ж культура-то? стоять и дыгаться в переполненном автобусе с наушниками в ушах, звук от которых глушит объявления водителя? при этом затаптывая ноги стоящим рядом?

а подостойнее Сереги среди современной молодежи... нуну. вы сначала найдите, а потом бухтите. фиг найдете. я за свои слова отвечаю :)

Опубліковано

ИМХО, тему эту закрывать надо. потому как вопрос, поднятый в теме вроде как исчерпан. причем решение вопроса описано как-то туманно.

хотя, думаю, лучше подробностей и не знать...

Опубліковано
интересно. а где ж культура-то? стоять и дыгаться в переполненном автобусе с наушниками в ушах, звук от которых глушит объявления водителя? при этом затаптывая ноги стоящим рядом?

а подостойнее Сереги среди современной молодежи... нуну. вы сначала найдите, а потом бухтите. фиг найдете. я за свои слова отвечаю :)

Шура, то гопи дригаються під грохот наушніків на всю маршрутку або реп-позери. Справжні репери, звісно, теж не ідеали ввічливих людей, проте ми в цілому нормальні і культурні люди. До речі, репер-це той хто пише реп, а не лише його слухає :) І реп буває різним. А відносно адміна, то я його і не принижував, просто даремно він гонить на те, чого не знає. Я не знаю метал-культури і тому на металюг стараюсь не гнати. Всі ми люди і всі ми не переносимо гопоти.

До речі, гопота слухає переважно "діскацєчну" музику. Та, шо рипить і скрипить :( Ше гопи слухають блатняк. Дохлого круга і решту пАдонків.

Тему і справді варто закривати. Ніхто нічого толкового не підкаже. Гопів треба щемити грубою силою, інтелект тут не допоможе.

Опубліковано
ИМХО, тему эту закрывать надо. потому как вопрос, поднятый в теме вроде как исчерпан. причем решение вопроса описано как-то туманно.

хотя, думаю, лучше подробностей и не знать...

Я думаю тут всі розумні люди. Ви ж не чекаєте від мене щоб я виклав список прізвищ і досьє на кожного. Попросив допомоги, кожен порадив хто що міг - за це всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! А подробиці - це вже не для широкого загалу.

Один плюс цієї теми - вдалось підняти актуальну для нашого міста (і не тільки для нашого) проблему, народ розшевелився, адже так чи інакше всім доводилось з цим зтикатись.

To BIT: +1, підтримую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...