_sergius Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:24 Автор #226 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:24 Шура, то гопи дригаються під грохот наушніків на всю маршрутку або реп-позери. Справжні репери, звісно, теж не ідеали ввічливих людей, проте ми в цілому нормальні і культурні люди. До речі, репер-це той хто пише реп, а не лише його слухає І реп буває різним. А відносно адміна, то я його і не принижував, просто даремно він гонить на те, чого не знає. Я не знаю метал-культури і тому на металюг стараюсь не гнати. Всі ми люди і всі ми не переносимо гопоти. До речі, гопота слухає переважно "діскацєчну" музику. Та, шо рипить і скрипить Ше гопи слухають блатняк. Дохлого круга і решту пАдонків. Репер - це не той хто слухає реп, чи навіть його пише, репер - це в душі, це стиль життя. Я наприклад не вдягаюсь викликаюче, але я вважаю себе репером. А на рахунок клубної музики, то тут дозволю непогодитись. Особисто я також частенько (наприклад зараз в т.ч.) слухаю клубняк, і нічого поганого в цьому немає.
Shura Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:29 #227 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:29 І реп буває різним. гыгы. а какие ж у него могут быть разновидности? вы еще скажите, что РЕП - музыка отошли от темы, сорри.
Bit Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:30 #228 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:30 Сергію, я з тобою згідний, репер-це стан душі, проте ти мені скажи, якшо сопливі малолєтки років по 10 вважають себе реперами то шо, правильно??? А клубняк я з дівками теж у трьошці слухаю, просто ті гопи в ньому душі не чають.
Bit Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:33 #229 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:33 Соррі за оффтоп, але... А ти скажи шо це не музика! Це така сама музика, як попса, діско чи альтернатива. Чуваче, тобі явно треба вікіпедію почитати Там все для невідаючих чітко написано)))
_sergius Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:43 Автор #230 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 15:43 Сергію, я з тобою згідний, репер-це стан душі, проте ти мені скажи, якшо сопливі малолєтки років по 10 вважають себе реперами то шо, правильно??? А клубняк я з дівками теж у трьошці слухаю, просто ті гопи в ньому душі не чають.Про 10-річних малолєток говорити це марна трата часу. Якщо ще в мене вітер в голові, то що тоді в них...А клубняк я і поза трьохою люблю послухати, в мене піввінта електронкою забито. Просто кожен в музиці бачить щось своє. Так само і в репі багато піднімається тем які восхваляють "гопізм" (особливо характерно для російського репу), проте є й багато якісної музики, в тому смислі, що послухавши її молодий гоп не піде лупити перехожого бо це круто.А взагалі, Shura правий, ми відійшли від теми, просто як кажуть на вкус и цвет товарищей нет. І в цьому ракурсі наша бесіда переходить в суб'єктивне русло, де знайти істину просто нереально.
Bit Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 18:04 #231 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 18:04 Стрёмно навіть з дівчиною пізно гуляти. Ладно ще самому, мені вламають сцукі, а от мало що падли можуть з дівчиною зробити... Абсолютно з тобою згоден... Вони інколи не дивляться навіть що дівчина не сама, чіпляються до парочек серед білого дня. На день студента довелось стати свідком такої картини в маршрутці. В маршрутці?! Ну ніфіга собі! Ти хоч допоміг? Я би прямо в маршрутці по морді гопу завалив би, не даючи встати з місця. Х**рити уродів. Хватить того шо вчора гуляв з дівчиною, потім в сторону автостанції йшли, мимо варш. ринку, так уроди три вбуханих стояли, якби не я, то точно до неї причепилися б, так косилися, су*и. Нда, треба створювати новий спецназ, не якийсь там кобра чи єнот, а загін "антигоп" . поки менти ніх не будуть робити, то нічо не буде. окремі герої, котрі гуляючи з дівчатами нагоцали би хоча би пару гопів-це рідкість. А гопи борзіють. І парадокс в тому, шо серед них є синки БАНКІРІВ!!!! І я таких знаю. Навіть з ними проблеми мав. Тонкий натяк можу в личку кинути чиєї "поважної людини" синок з гопами тусить. До речі, не радив би хлопцям їхати в жидичин на діско і дівчатам їхнім теж. Хлопці, ви там п**ди штахетою відхопите-і більш нічо. Хоча теж може бути і біля ХХІ століття і біля Метро. Ходіть з сміливими друзями і хай у вас О не піджимає. Одному з дівчиною не радив би на діско ходить.
zaHARE Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 18:41 #232 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 18:41 Так интересно,вот читаю посты и думаю-Ничего не меняется,батя рассказывал какие мордобои были на танцах между городским(заводским) и колхозниками во времена его молодости,сестра старшая вспоминает как из-за нее возле ДК порезали пацана,я помню как мне,жившем на Карлухе было стремно провожать домой девченку с 40-го и когда в к-ре "Луцк" наших зацепили "сороковцы" всего за час собралось пол 33-го+Карлуха+Балка.Все танцплощадки были поделены между районами.На моих глазах на Мачтета пацана с 40-го закопали ногами и превратили в месиво.Шапку могли снять прямо на центральной улице.Приколупаться могли к чему угодно.Драки были каждый день.Время идет,но ничего не меняется.
Bit Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 20:04 #233 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 20:04 возле ДК порезали пацана, всего за час собралось пол 33-го+Карлуха+Балка.Все танцплощадки были поделены между районами.На моих глазах на Мачтета пацана с 40-го закопали ногами и превратили в месиво.Шапку могли снять прямо на центральной улице.Ого! То я бачу у вас теж те саме було! А я думав, шо лише ми у такий дурний час живемо, де відморозки правлять бал. Капець. Більш нічого сказати не можу. Повертаючись до реперської тематики, можу сказати шо у нас "Гетто" або ж чорний квартал, де істкоаст із весткоастом воює. Добре ше шо не в кожного є тачка і ствол-тоді би кримінал зазнав би небувалого розквіту. Одна відмінність-там (в Нью Йорку) негри з неграми і латиносами воювали, а у нас тут усі білі-і гопи, і авторитети з зони, і нормальні люди."Час іде та нічого не міняється"-а ти чисту правду кажеш, 100 відсотково згідний з тобою. Проте все ж дуже прикро.
Bit Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 20:07 #234 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 20:07 народ, тему пора закривати
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:20 #235 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:20 Такі випадки у нас в лікарні реєструються по кілька на добу, необов"язково ввечері. Враховуючи що більша частина не звертається по допомогу можете уявити масштаби цієї проблеми. Давайте прикинем:10 чоловік за добу(звертається до нас 3-5, я просто помножив на 2).В рік 3650, за 10 років 36500! Так що давайте зловимо покидьків і надерем дупу. Будуть конкретні пропозиції пиши в ПМ, постараюсь допомогти "вогнем".давайте справді створимо ударний загінчик та вимочим цих покидьків,це ж гопніки те свавілля творять,понадивлюються те лайно про кримінал та корчать тут аффтарітєтов,давайте їх завалим реально,вичистим місто.
lumax Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:50 #236 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:50 И как же вы будете определять, где гопник, а где нет? Ждать, пока он сам закурить попросит? Так они к толпам претензий не предьявляют, нападают только на одиночек. По прикиду вычислять? Так ведь есть просто парни из бедных семей...За воспитанием молодого поколения нужно было смотреть, а не чистки сейчас проводить.... Это никому лично, скорее риторически...
Nikos Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:57 #237 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 14:57 reaktor88 По якому принципу будеш відрізняти "гопніків" і не гопніків і як Ти їх будеш валити "реально"?
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:16 #238 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:16 Мене вже за...о, треба щось робити. Вчора було спроба побито(навіть трохи побили) в районі 21-ої (33 район) школи двох знайомих. Я вам скажу мої знайомі їм не по 18-19 років( це вже дорослі дядкі одному 32 другому 40, так ладно суть не в тому). Йдуть вони біля 21-ої школи і тут ГОПНІКИ подходять: "є курить" ( ну стандартні питання) і моїм знайомих прийшлося трохи помахати руками.З.І Блін неможливо вже вийти на вулицю без пістолета. Давайте вже щось робити.я тут недавно,пропоную створити загони по типу Скінхед загонів чи хардкорзагонів які досить поширені в США.
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:24 #239 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:24 reaktor88 По якому принципу будеш відрізняти "гопніків" і не гопніків і як Ти їх будеш валити "реально"?не будем жиш повально всіх валити....а причина завжди знайдеться лишень пройтись від кін.Промінь до вокзалу і все стане ясно кого і що і де мочити
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:57 #240 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 17:57 А ніхто наряду ждать небуде. Голову проламали і пішли.оце реально
nameless Опубліковано 25 Січня, 2008 в 18:32 #241 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 18:32 я тут недавно,пропоную створити загони по типу Скінхед загонів чи хардкорзагонів які досить поширені в США.Читай конституцію і кримінальний кодекс. І прикидай яку відповідальність понесеш.В Луцьку діє організація "Варта порядку", про неї вже на цьому форумі згадувалось. Якщо комусь чешеться наглянути за порядком в місті - го туди. А заклики типу "давайте всі зберемось і будемо пиздити гопоту" прирівнюють своїх авторів до гопоти, імхо.
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:16 #242 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:16 я тут недавно,пропоную створити загони по типу Скінхед загонів чи хардкорзагонів які досить поширені в США.Читай конституцію і кримінальний кодекс. І прикидай яку відповідальність понесеш.В Луцьку діє організація "Варта порядку", про неї вже на цьому форумі згадувалось. Якщо комусь чешеться наглянути за порядком в місті - го туди. А заклики типу "давайте всі зберемось і будемо пиздити гопоту" прирівнюють своїх авторів до гопоти, імхо.скільки б я негуляв Луцьком твою варту .... мать її я не чув не бачив ,в мене знайомий слідак в УМВС працює,січи шо він мені нашепотів,шо зараз твориться таке шо до в після воєнний період і не снилось в самих кошмарних снах,тобто повна жо...,розкриття 2 на 10 злочинів скоєних методом розб.нападів,шантажу,насилля....P.S. в Кийові найбільш скінхед угропування,т.з. Петровські Тигри яких нарах по офіц. 300 чол.,туснячать в Дніпр.районі,за 2 роки злоч. в цьому районі не досягала 11 розб.нападів та 6 крадіжок.Це не наслідок роботи міліції.
Shura Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:19 #243 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:19 P.S. в Кийові найбільш скінхед угропування,т.з. Петровські Тигри яких нарах по офіц. 300 чол.,туснячать в Дніпр.районі,за 2 роки злоч. в цьому районі не досягала 11 розб.нападів та 6 крадіжок.Це не наслідок роботи міліції.я извиняюсь, но эту телеграмму я не понял.оно понятно, что ты тут недавно, но так торопиться наверстать упущенное не надо.ЗЫ: я живу в Киеве, в Днепровском районе. поэтому интересно, что ты хотел сказать.
Luka Опубліковано 25 Січня, 2008 в 20:23 #244 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 20:23 "Варта порядку"- це організація, яка дає можливість отримати дозвіл на травматичну зброю (гумові кулі). Може є і інші сфери діяльності цієї організації, але ця- на мою думку основна.
reaktor88 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 22:17 #245 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 22:17 P.S. в Кийові найбільш скінхед угропування,т.з. Петровські Тигри яких нарах по офіц. 300 чол.,туснячать в Дніпр.районі,за 2 роки злоч. в цьому районі не досягала 11 розб.нападів та 6 крадіжок.Це не наслідок роботи міліції.я извиняюсь, но эту телеграмму я не понял.оно понятно, что ты тут недавно, но так торопиться наверстать упущенное не надо.ЗЫ: я живу в Киеве, в Днепровском районе. поэтому интересно, что ты хотел сказать.Знаєш в мене там теж брат живе двоюрідний і теж в Дніпр.районі от це він мені і повідав,сам він теж в Петр.тиграх."Варта порядку"- це організація, яка дає можливість отримати дозвіл на травматичну зброю (гумові кулі). Може є і інші сфери діяльності цієї організації, але ця- на мою думку основна.щоб отримати дозвіл на травматичну зброю,зокрема право застос.гумові кулі....треба пройти стільки тестів і отримати таку кільк.сертифікатів різних медичних,неврологічних,психологічних,що на те піде не 2 і не 3 тижня часу.
nameless Опубліковано 26 Січня, 2008 в 00:23 #246 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 00:23 Для одержання в органах внутрішніх справ дозволу на право придбання мисливської нарізної, комбінованої, гладкоствольної, пневматичної зброї, арбалетів, газових пістолетів потрібно подати такі документи: письмове клопотання про видачу дозволу на ім'я керівника ОВС, заповнену картку-заяву, медичний висновок лікувального закладу, копію договору страхування, довідку про вивчення матеріальної частини зброї, правил поводження з нею та застосування, а також квитанцію установи банку про оплату послуг за видачу такого дозволу. Для одержання дозволу на право зберігання та носіння вогнепальної мисливської нарізної, комбінованої, гладкоствольної, пневматичної зброї, арбалетів, газових пістолетів, револьверів потрібно подати такі документи: письмове клопотання про видачу дозволу, три фотокартки розміром три на чотири сантиметри, дублікат дозволу на придбання зброї з відміткою магазину про продану зброю або інший документ, що засвідчує джерело надходження та належність зброї, квитанцію банку про оплату послуг за реєстрацію та копію договору страхування.Це для того, щоб випадково придурку якому зброю не видати, і я так думаю це зроблено правильно.а причина завжди знайдеться лишень пройтись від кін.Промінь до вокзалу і все стане ясно кого і що і де мочитиОсь вже більше як на протязі року, регулярно ходжу з роботи до дому по Грушевського, далі через залізничний вокзал, базар і на сороковий, за весь цей час я так і не зміг зрозуміти кого і що і де мочити.скільки б я негуляв Луцьком твою варту .... мать її я не чув не бачивМожливо це тому, що чешеться створювати загони скінхедів і "вимочувати цих покидьків", а не слідкувати за порядком у місті? Почни з себе.
mix_forever Опубліковано 26 Січня, 2008 в 00:30 #247 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 00:30 ИМХО, конечно, но скины ничем не лучше той же гопни... разве что ходят строем и вышколены лучше.... а уровень интеллекта что у одних что у других - одинаков.
lumax Опубліковано 26 Січня, 2008 в 05:02 #248 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 05:02 ИМХО, конечно, но скины ничем не лучше той же гопни... разве что ходят строем и вышколены лучше.... а уровень интеллекта что у одних что у других - одинаков.+100
Luka Опубліковано 26 Січня, 2008 в 11:57 #249 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 11:57 щоб отримати дозвіл на травматичну зброю,зокрема право застос.гумові кулі....треба пройти стільки тестів і отримати таку кільк.сертифікатів різних медичних,неврологічних,психологічних,що на те піде не 2 і не 3 тижня часу. Документи майже однакові на газову, мисливську і травматичну зброю. Просто для травматичної зброї потрібно бути працівником міліції, суду, членом їх сім"ї, журналістом і т.д...або членом "Варти порядку" . І при бажанні це займає НАБАГАТО менше часу, ніж 2 тижні. Перевірено мною
Plum Опубліковано 26 Січня, 2008 в 12:26 #250 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 12:26 щоб отримати дозвіл на травматичну зброю,зокрема право застос.гумові кулі....треба пройти стільки тестів і отримати таку кільк.сертифікатів різних медичних,неврологічних,психологічних,що на те піде не 2 і не 3 тижня часу.та ну?.. Я все зробив за 4 дні, при чому найбільше часу в мене знайняв пошук мого дільничного міліціонера -- ніяк не міг його на місці застати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.