Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Гоп ззаду не вдарить, спочатку лише крицне фразу типу "Іді сюда, скм бл на"

Удар ззаду і відключення жертви це вже не гоп-стоп, бо стопу і расчєхленія не відбулось.

В більшості випадків коли в вухах нема навушників почути нападника який біжить замахуватись в голову можна з 5-6 метрів.

Практикується метод двох пострілів: попереджувальний вгору, другий після кількох секунд в тіло. Але як це часто буває, спочатку в тіло, а потім вгору. Лише експертиза докаже порядок пострілів.

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

АФАЙК на першій кулі є залишки мастила після змазки зброї. Якщо ж зброюне змазати, то це порушення експлуатації. Ну, є до чого причепитись.

Опубліковано
Лише експертиза докаже порядок пострілів.

каким способом?

возможно только в случае применения револьвера... и то, с большим % вероятности.

Опубліковано
АФАЙК на першій кулі є залишки мастила після змазки зброї. Якщо ж зброюне змазати, то це порушення експлуатації. Ну, є до чого причепитись.

катит на отмазку

Опубліковано

Первую пулю от второй отличит экспертиза в 99,9% . Кто служил в карауле или просто с огнестрельным оружием - должен знать.

Опубліковано
Первую пулю от второй отличит экспертиза в 99,9% . Кто служил в карауле или просто с огнестрельным оружием - должен знать.

Ну вогнепальну тут не тримало 80%, більш ніж впевнений. А щоб стріляти наприклад з АК, карабіна, гладкоствольного, і короткоствольного нарізного мабуть тільки 1-2.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Мене вже за...о, треба щось робити. Вчора було спроба побито(навіть трохи побили) в районі 21-ої (33 район) школи двох знайомих. Я вам скажу мої знайомі їм не по 18-19 років( це вже дорослі дядкі одному 32 другому 40, так ладно суть не в тому). Йдуть вони біля 21-ої школи і тут ГОПНІКИ подходять: "є курить" ( ну стандартні питання) і моїм знайомих прийшлося трохи помахати руками.

З.І Блін неможливо вже вийти на вулицю без пістолета. Давайте вже щось робити.

Парк за ЗАГСом біля 21-ї школи, та й її околиці останнім часом взагалі "веселим" місцем стали. Кожен раз як йдеш так і чекаєш що хтось зараз "закурити попросить", або дивишся розборкі перед самим входом в школу. Особливо там в парку є кіоск забацаний під кафешку - постійно там тусується стрьомний піпл.

Опубліковано

Ну вогнепальну тут не тримало 80%, більш ніж впевнений. А щоб стріляти наприклад з АК, карабіна, гладкоствольного, і короткоствольного нарізного мабуть тільки 1-2.

офф тор .

так що хлопцы не косіть від війська.

а по существу .не кожен зможе так просто загнати пулю противнику в лоб.

з раза пятого привикаєш,опиту бойового є півтора роки.(южнеє Кушки)

а так дай зброю ,нападник як правило більш агресивний і опитний і вибє ,або відбере ту пукавку.

а якщо не встигне ,то потерпілий буде пуляти куди попало в основному по горобцям.

такщо вивід один ,требе готовити себе для жизні в городскіх джунглях....

Опубліковано

Люди... та ви хоть подивіться що пишете... фігня на пісному маслі. "У фірмових футболках... з гвинтівками"...банда на банду, чи що? Говориться про каральні експедиціі по-моему, а не про роздачу пиріжків з маком! І вибачте шановні пацифісти і любителі відділяти сім'я від лушпиння - це по-вашому виходить, може зігнати "бидло" в якийсь ангар, і почати відділяти? А по якому признаку? По очах, по кольору очей\волосся чи як? Дурня! Якщо і перепаде якомусь "невинному", то на другий день подумає двічі, чи варто тусуватись з таким бидлом і, що з того може вийти. Але я не про це хотів...

Раджу не дуже світити, по сьому варто обзавестись такими шапочками, у яких тільки очі і видно. По1 ніяке "дітятко" не впізнае і не опише а по2 - ефект шоку. Навіть про те, з ними прийшли не теревені правити а конкретно 3,14...ти.

Також раджу мати непримітний одяг темних кольорів (кров при "вихованні" теж ніхто не відміняв) а це - майже доказ. Це не значить, що когось вбивати доведеться, але носа розтовкти просто. :smoke:

І на закінчення... думаю, варто дійсно створити таку "добровільну бригаду швидкоі допомоги"... не можу сказати, що до вас інкогніто не приєднаються і міліціонери. ;) Це дикість... з обох боків дикість. Але допоки буде відчуватись непокараність, така гопота буде розуміти тільки мову насилля. Шановні демократи і демократки - ідіть...

Чуть не забув. Раджу також використати приглушення на ствол. ГУмова куля гарно і швидко робить свою роботу...

Опубліковано

1. По поводу защиты в ситуациях, когда вас приняли за лоха.

Первое оружие вашей защиты - ваша уверенность и ваша речь. Разговором вы можете не только избежать столкновения, но и разоружить противника, а при большом желании - заставить его у вас отсосать.

Все зависит от того, как вы себе ведете в данной ситуации.

Первое, что нужно понимать, гопник боится вас больше, чем вы его. И бьет он от страха.

Прокрутите ситуацию несколько раз в себе, и вы все поймете. Заодно поймете, чего он боится, и как надо действовать, чтобы гопника отпугнуть.

По возможности в дальнейшем раскрою эту тему шире, если это интересно публике.

2. По поводу системной борьбы с явлением ГОПники

Чтобы бороться с некой сущностью, нужно первым делом понять, чего оно боиться и что его убивает.

Очень распространенный синдром, когда врага в пылу отчаянья пытаются быть его же оружием.

Есть такая аксиома - оружие Вашего врага не есть ваше оружие, поскольку это ЕГО оружие.

Кто помнит, в аське была такая игра , названия не помню, "ножницы-бумага-камень"?

Там выигрышые комбинации следующие:

нападают с ножницами - подставь камень

нападают камнем - подставь бумагу (она оборачивается вокруг камня)

нападают бумагой - подставь ножницы

Это я к тому, что на каждую хитрую жопу есть свой х.й с винтом. Если на Вас с ножом, не надо ножом обороняться - на ваше оружие, проиграете.

(Пример из практики. Вынул раз один поц нож на меня. Я молча снял куртку, быстро обмотал вокруг левой руки. Время обмотать было - поскольку он опешил от такой реакции. Увидев обмотанную руку и меня в стойке готовности сражаться - желание у него улетучилось. Ушел с открытым ножом в руке, все оборачиваясь... Страшно стало... Учесть - он был сам - это фактор, была бы группа - это не сработает, нужны другие меры, учесть!!!)

Теперь о данной проблеме. Мы имеем дело с представителями некой культуры, да - так и есть. Это некая культура со своими ценностями, авторитетами, правилами и ограничениями.

В этом ее сила, но в этом и ее слабость. Если определенный член культуры совершает чего-то, что считается непринятым в ней, то его ждет наказание.

Поскольку данная культура вроде-как очень приближена к уголовной среде, то можно навести примеры с книг-фильмов - "за крысятничество - на нож" (это когда у своих воруют).

Наихудшим наказанием даных структур есть исключение из общества, хотя этот эффект неявен, это - хуже смерти.

Исключение из рядов есть прямое наследие некого позора, который является следствием известности неких фактов, которые есть в биографии наказуемого.

То есть, если мы хотим наказать какого-то представителя культуры "гопота", назовем его условно - "придурок", то этого придурка нужно завести в такую ситуацию, в которой места в среде своих сверстников ему не окажется, они будут его считать за отвергнутого ли ОПУЩЕННОГО, как результат - он сам пожалеет что родился, его накажет ЕГО ЖЕ ОКРУЖЕНИЕ.

Если эта группа придурков поймет что им противостоит система - они станут бояться собственной тени.

Так в силу описанного предлагаю рассмотреть варианты "опущения придурка".

Это уже есть оружие, которое можно при надобности и применить.

Откатать можна на "том, кого уже били".

Опубліковано
а по существу .не кожен зможе так просто загнати пулю противнику в лоб.

А заганяти і не треба! По статистиці смертність від поранення з пістолета до 20%.

Варто пульнути під ноги, як противник буде стояти і чекати що ви йому скажете: тікати, роздягатися чи ставати раком :D

В момент коли на ВАС навели вогнепальну, ваші думки зациклюються на одному питанню "Що робити далі??", і "ну чому це саме зі мною??".

2viktorlysenko частково згідний.

Найкращий захист - Ви самі. Ніхто стенка на стенку не піде, далі ніж розжувати тему зазвичай не йде (фанатіки і без планки не в счьот).

І навіть Ви, якщо опинитесь в гоп-стоп ситуації, будете відтягувати кінцівку з травматизмом, тому що судова система в нас нікчорту і ще не відомо в скільки це Вам обійдеться!!

Опубліковано
на рахунок дружинників...

У нас є так звана ВАРТА ПОРЯДКУ. Хто хоче може записуватись. Наділені правами, що і ППСники.

http://www.ukrpost.biz/articles/2006/05/31/6637/

Не смогла сдержаться... Всё время только читаю, тут уж ответить захотелось.

Кулаками, пистолетами, битами - никогда ничего не добьётесь. Хотя желаю удачи.

А вот по поводу "ВАРТЫ":

Эта организация до недавнего времени принимала кого-попало. Сама лично знаю "личностей", которых вообще приписать лучше к бандитам. А вступали они туда, так как было на халяву разрешение на ношение резинки. Так что, делайте выводы.

Есть простое дельное предложение: осветить все улицы, ведь фонари везде есть. Понимаю, что не выход, но по крайней мере в машине стоящей под фонарем магнитолу вытащить труднее.

Телефон службы по освещению улиц: 4-71-94.

Я лично звонила и пока безрезультатно, но если их доставать постоянно, плюс Вы поможете, думаю что-то выйдет.

Телефон службы оперативного реагирования (это если жаловаться) - 080

Опубліковано
Кулаками, пистолетами, битами - никогда ничего не добьётесь...

Тут спірна ситуація: один отримає добрячих 3,14дюлєй і задумається, інші навпаки. Звісно відсоток тих хто зверне після цього з хибного шляху в такому середовищі буде малий, але і це вже результат. Інших це заставить задуматись.

А пусті теревені і розмови з ними, 100% ні до чого не приведуть. Так що треба діяти хоч якось, бо тоді буде безкараність і кількість даних елементів буде збільшуватись з геометричною прогресією.

Опубліковано

Обідно, що гопота це відстій суспільства, а от зберуться купкою - і наїжджають.....

Хто памятає відео про "Гопнічество, його історія...", там автор рекомендує молоді прилучатись до альтернативних напрямків, імхо щось в цьому є. Ідеологія панків і скінів включає також вломити гопу (правда не тільки гопу)

Опубліковано

НУ зі скінами- окрема тема.. ті з п'яну чи по-обкурці будь-кому 3ди вкатять.. благо таких природа силою не обділила..(та й беруть туди не кожного)

а стосовно гопів- це позбавлена батьківського виховання та любові дітлашня, яка лишень що вміє це скаржитися на життя - мовляв таке погане - шо приходиться забирати гроші у тих хто їх чесним трудом заробляє.

А отримавши 3ди від чесного народу (справедливо відбившийся від негідників трудяга), гопнік буде замислювати план помсти- йому й на думку не збагне що він НЕПРАВИЙ і заслужено отримав вищевказаного покарання.

тому - при нагоді товариші форумчани- не встидаймося - і даємо відпір недалеким виродкам та покидькам.

як правильно уже було сказано - наші слова наша зброя..

Хоча - у "компанії" чи групі таких нелюдей - є лідер - який, власне, і вирішує на кого варто "напасти" а на кого ні.. він свого роду "психолог"...

бувають випадки коли гопи самі вирішують - "он іде пацан п'яний - працюймо" ... я з виду можу здаватися таким (для прикладу) - а от далі...

якщо вже попаду по писку одному- другого побачу лишень п'ятки тікаючі... (поняття захистити друга там не існує)

тому сміливіше.. доколупалися 2-є - дай 3.14кожному :smile3:

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Ну щось я не бачу трупів гопніків ніде...

Зачекай, поки сніг розтане... тоді ті "підсніжники" і повилазять. Може. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...