Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
виходить банда в футболках борд лутск уа)))

Потім відомими компетентними органами піднімаються логи з ай-пі відписавшихся тут камрадів :)

А на рахунок "прикидався п"яним" - йшов я раз зимою на вокзал (райончик тоже ще той :) ) до своєї майбутньої жінки в гості - по не дуже освітленій вулиці брів такий собі готовий мужичок в дорогій дублянці, тріщав з кимсь по телефону (тоді якраз був бум на крадіжки трубок) і як останній псих розмахував пухлою барсєткою, до нього відразу підвалило пару хлопчиків (напвено хотіли в нього попросити на морозиво), обняли його як старого знайомого і попробували потриматися за його барсєтку :) через 30 секунд вони лежали мордою в снігу, а "пя'ний" з своїм колегою вже застібали на їх руках наручники і тикали їм в ніс книжечки.

Так шо варіант який запропонував Tum@n 100% має право на життя... тільки без футболок :)

Опубліковано
есть еще опасный момент: зачастую у этой "золотой молодежи" бывают папы и мамы не из "простых". они от полного достатка и дуреют.

Сумніваюсь я сильно, що це "золота молодь". Скоріше за все звичайне бидло, хоча і в бидла можуть бути родичі... А дуріють, бо ніх**а не вміють і не хочуть вміти, а жити хочуть красиво...

І я непроти ломіком помахать :)

Зараз в натурі без ломіка хоч не виходь. Нещодавно переглядав тему на борді про засоби самозахисту, зараз і сам задумався... Ладно самому вломлять, а як з дівчиною, мало що їм клемане. Так що треба над цим буде подумати серйозно, і обзавестись чимось посерйозніше...

Опубліковано
есть еще опасный момент: зачастую у этой "золотой молодежи" бывают папы и мамы не из "простых". они от полного достатка и дуреют.

Сумніваюсь я сильно, що це "золота молодь". Скоріше за все звичайне бидло, хоча і в бидла можуть бути родичі... А дуріють, бо ніх**а не вміють і не хочуть вміти, а жити хочуть красиво...

Золота молодеж по кабакам сидить. Гопнічать почнуть тільки тоді як батьків розорять...

Опубліковано

ты не поверишь, но именно у богатых дяденек и тетенек, как правило такие долбаки выростают, что на них смотреть тошно. и именно они ни шиша делать не умеют и не хотят. а от безделия как известно в мозгу дурманы-тараканы заводятся.

Опубліковано
А дуріють, бо ніх**а не вміють і не хочуть вміти, а жити хочуть красиво...

100% Як казали в одному цікавому фільмі про наших друзів з кавказу "С гор спустились - и с ишаков сразу на мерсы хотят пересесть"...

Опубліковано

Дзвонив я до мобі-друга. Каже шо IМЕI мона вичіслити, але то компетенція органів. По супутнику і все таке інше...

Опубліковано
Дзвонив я до мобі-друга. Каже шо IМЕI мона вичіслити, але то компетенція органів. По супутнику і все таке інше...

Так кажуть шо вже вичислили без телефона.

Опубліковано
Можна взяти прирядить одного челавечка, щоб йшов по таким районам і прикидався пяним і голосно говорив по телефону. І щоб проходив біля таких компаній... тільки з компанії підходять грузить ізза угла виходить банда в футболках борд лутск уа))) і помагає бідному пяному брату)

Ага ще прапори і дутки незабудьте))шучу, вибачайте!!!! Треба дійсно серйозно віднестись до цього і без шуток звернутись до друзів, знакомих... які реально в цьому питанні можуть допомогти... Бо говорити всі добре вміють а реально як всьо правельно замутити шоб навчити цю шваль, що сцуко це їм не контру страйк по сеті валити....Такшо мені здається краще звернутись до когось більш досвідченішого... Правда я незнаю мож тут вже є такі люди які знають як все з толком прокрутити? :)

Опубліковано

Так кажуть шо вже вичислили без телефона.

Але для 100% вірності можна спробувати і цей варіант. Бо знаєм приблизно будинок... Якщо той знайомий зможе взнати, я напишу IMEI.

Опубліковано

Піпєц,20 чоловік переглядає тему. Якщо такий колектив на ту маліну підтянеться, то нікого бити не треба буде. Самі задуть тих, хто лупили, а далі їх за вуха на опорний пункт, чи наряд викликати.

Опубліковано
Піпєц,20 чоловік переглядає тему. Якщо такий колектив на ту маліну підтянеться, то нікого бити не треба буде. Самі задуть тих, хто лупили, а далі їх за вуха на опорний пункт, чи наряд викликати.

Коли відкривав тему, навіть не думав що це викличе такий резонанс. Тримаймося разом, ці покидьки мають відповідати за скоєне. Як не відразу, то пізніше. Виловлювати їх с*к і по одному мочити. Треба боротися з цією чумою, бо рано чи пізно жертвою може стати і хтось з нас (не допусти Боже!).

Опубліковано

одно еще не учтено:

у ФК абонентов не мало... район весьма располагающий.

эти ублюдки ща читать форум могут.

не дай Бог, конечно, но и писать. не в эту ветку, но в соседнюю

Опубліковано

ГОПНИКІВ ТРЕБА РВАТИ, ЇХНІМИ МЕТОДАМИ. БО НІЧОГО НЕ БУДЕ. Ті подонки малолітні, іншого не розуміють.

Опубліковано

Найбільш вірогідні статті: хуліганство, незаконе носіння холодної зброї, незаконне проникнення на приватну територію, умисне нанесення тілесних ушкоджень :) Забув добавити- організоване (якщо з футболками board.lutsk.ua) :)

Опубліковано
одно еще не учтено:

у ФК абонентов не мало... район весьма располагающий.

эти ублюдки ща читать форум могут.

не дай Бог, конечно, но и писать. не в эту ветку, но в соседнюю

Цілком вірогідно, проте малоймовірно що вони особливо цікавляться інетом та ще й сидять на форумі. Якщо й цікавляться, то парнухою чи щось в тому роді... Але безпека зайвою не буває - золоте правило конспірації!

Опубліковано
Якщо той знайомий зможе взнати, я напишу IMEI

З таким питанням тра до органів звертатись. По інших форумах читав, шо то не зовсім хутка і не безкоштовна процедура.

На майбутнє, радив брати телефон з GPS фішкою, тіпа вичісляє місцезнаходження телефона, типу як в гугл-карті.

Опубліковано
З таким питанням тра до органів звертатись.

Треба, але у більшості випадків все закінчується відкладанням заяви у довгий ящик. Тут вже форумчани писали як наша міліція працює в таких ситуаціях.

Опубліковано

Ментам зараз не до того,в них забезпечення виборів на носі. Самим треба рішати це питання.

Опубліковано
Ментам зараз не до того,в них забезпечення виборів на носі. Самим треба рішати це питання.

І я про те ж. Як не ми, то хто?!

Опубліковано

значить так, перш за все потрібно на 100% бути впевненими, що збираєтесь наказати саме тих, хто це робив. Тому що наказувати за те що "а він напевно тоже колись щось таке робив або міг би робити" -- брєд повний. Наказувати людей за те що вони чомусь збираються в якійсь там квартирі не можна! Є таке поняття як "презумпція невинності". Якщо когось опізнано -- можна надавати по шапці. Інакше -- зась.

Опубліковано

Був в мого меньшого брата гіркий досвід розборок з гопами, але вони з друзями зробили розумно, гопи відібрали в них 2 телефони, а вони спочатку вичислили своїми силами хто це накоїв і накорябали в міліцію заяву, а далі через знайомого в міліції пришвидшили процес розгляду справи, був суд, за що виродки отримали рік умовного (а жаль що не посадили, в гопів були знайомі адвокати), телефони повернули і отримали компенсацію в розмірі вартості телефонів.

Ось така от була справа. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...