Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на рахунок IMEI...

повинна бути коробка від телефону, щоб переконатись, що телефон дійсно твій.....

Далі пишеш заяву в міліцію, вони подають запит до оператора, на якому був телефон... А вони вже визначають місцезнаходження. Технологія мені не відома.

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
на рахунок IMEI...

повинна бути коробка від телефону, щоб переконатись, що телефон дійсно твій.....

Далі пишеш заяву в міліцію, вони подають запит до оператора, на якому був телефон... А вони вже визначають місцезнаходження. Технологія мені не відома.

запрос всем операторам слать нужно, ибо неизвесно чья карточка стоит, по имею определяют номер и куда он звонит, а дальше методом хитрости определяется чувак

p.s. если у кого есть возможноть "помочь" отпишите топикстартеру в ПМ, нехочется чтобы эта ситория закончилась говорилкой

Опубліковано

насилием этих гопстопщиков не вылечишь, а только обозлишь.

прищимишь яйца в двери одному - завтра его друзяки начнут мстить направо и налево.

и достанется в этом случае бОльшему количеству народа.

в итоге к чему придем - на улицу бояться все выходить будут.

мое ИМХО - грамотно подать заяву, а потом регулярно ходить и "капать" на голову следаку (на мозги - просто боюсь сказать)

а через знакомых - пытаться раздобыть доп. информацию.

но террор устраивать - не за чем. оно в виде бумеранга бывает.

причем просто идти и щемить местных... они могут оказаться вообще ни при чем, а нападавшие были вообще с 40-го, просто долго из военкомата домой добирались.

Опубліковано

Телефон повернути нереально. Навіть коли його знаходять, він вже перепроданий декілька разів. Рідко коли повертають.

Опубліковано
насилием этих гопстопщиков не вылечишь, а только обозлишь.

прищимишь яйца в двери одному - завтра его друзяки начнут мстить направо и налево.

и достанется в этом случае бОльшему количеству народа.

в итоге к чему придем - на улицу бояться все выходить будут.

Ну в кожного своя думка на цей рахунок. Рішення приймати все одно топікстартеру. Ти просто пойми (нічого шо я на ти? ), що твоя безпека - це твоя власна справа і ніхто тобі в цьому не допоможе. Міліція тобі не видасть патрульного, який буде твою дружину і дитину супроводжувати на вулиці. В цих кадрів треба виробити рефлекс (як у собак Павлова) - хочаб кривий погляд в сторону близьких тобі людей і миттєво прибуде ударно-штурмова група. Тоді і тільки тоді твої рідні будуть більш-менш безбоязно ходити по вулиці. Вони переключаться на інших, а ось безпека інших - це вже їхня власна справа.

мое ИМХО - грамотно подать заяву, а потом регулярно ходить и "капать" на голову следаку (на мозги - просто боюсь сказать)

а через знакомых - пытаться раздобыть доп. информацию.

Ходити капати краще найняти адвоката, тоді я думаю будуть більш суттєві результати, бо міліції буде простіше вирішити цю проблему, чим кожен раз перед дядьком з дорогим портфелем :) відмазуватись чого нічого не зроблено. Хоча і міліцію теж можна зрозуміти, таких справ у них тьма і половину підлітків від 14 до 17 років можна підігнати під опис грабіжників :) А навіщо через знайомих шукати доп.інформацію? Сам вирішувати не будеш, а чихсь слова до справи не пришиєш...

но террор устраивать - не за чем. оно в виде бумеранга бывает.

причем просто идти и щемить местных... они могут оказаться вообще ни при чем, а нападавшие были вообще с 40-го, просто долго из военкомата домой добирались.

От і треба показати цим пацанятам (частіше так і буває, шо один старший "мозг" гуртує навколо себе 5-6 пацанят), шо бумеранг завжди повертається... в цьому плані дуже показовий фільм "Бумер", там дуже гарно показано чим закінчується таке життя. Один на нарах, а троє квітки з під-землі нюхають... Відразу щемити не треба, треба провести, так сказать, ланцюг "розискних мероприятий" :)

Опубліковано

Заяву треба писати однозначно. Хоча тут дивлячись який був телефон. недорогі бюджетні телефони міліція шукати не буде. але якшо захочуть найти то найдуть, але скоріше всього що трубочка буде вже в якоїсь дівчинки, якій не хватило грошей на новий телефон. а після спілкування з міліцією залишиться в неї купа вражень при чому не приємних це точно, бо отака у нас міліція, яка нас "береже".

на рахунок чи треба їх всіх перемочити або хоча б частинку, то думаю шо треба. але не сильно. ато по вечорах страшновато іти додому, коли під підїздом стайка отаких супер модних тіпочків так і мріє тобі рознети голову перед ліфтом.

З.І. розуміється це все на мою думку.

Опубліковано

моя думка -- знайти і наказати. Ніхто мстити не буде, це не італійська мафія, а малолєткі, наркі або лигарі. Якщо зробити "образцово-показатєльне" покарання, то на пів року в тому районі спокій людям забезпечений. Поховаються по норам і носа висовувати не будуть.

Якщо будуть конкретні пропозиції -- готовий прийняти участь. "Вогнева підтримка" буде. :)

Постараюсь ще кілька чоловік залучити...

Опубліковано
"Вогнева підтримка" буде.

"Вогневої підтримки" зазвичай хватає на стадії "достав, показав" після чого починається... "В мене мама старенька, я в неї один син..." :)

Опубліковано
p.s. если у кого есть возможноть "помочь" отпишите топикстартеру в ПМ, нехочется чтобы эта ситория закончилась говорилкой

Дякую, що відізвались. Допомого зайвою ніколи не буває.

На рахунок "вогневої підтримки" і того подібного, то можливо скоро стане потрібно. Розпитали постраждалого, він дещо розповів та й так взнали. Орієнтовно знаєм будинок де живуть ті покидьки (чи принаймні один з них). На рахунок трол. депо виходить це аж зовсім в іншому місці було, наш рідний район біля 25-ї школи... Поки що більш точно встановити нічого не вдалось. Так що може й без телефона вирахуєм. Він і нафіг кому не треба, новий купить, справа зовсім за іншим стоїть.

Треба щось робити, бо скоро точно будем жити в "13-му районі".

А на рахунок того що з ними зробити, тут багато писалось. Скажу одне, мета виправдовує засоби.

Опубліковано

Такі випадки у нас в лікарні реєструються по кілька на добу, необов"язково ввечері. Враховуючи що більша частина не звертається по допомогу мож

ете уявити масштаби цієї проблеми. Давайте прикинем:10 чоловік за добу(звертаєть

с

я до нас 3-5, я просто помножив на 2).В рік 3650, за 10 років 36500! Так що давайте зловимо покидьків і надерем дупу. Будуть конкретні пропозиці

ї пиши в ПМ, постараюсь допомогти "вогнем".

Опубліковано

народ, вы бы так боевую мощь не светили... а-то ччерт его знает, кто нас читает :lol:

я не уверен, что у всех она зарегистрирована официально

особенно М16

Опубліковано
Так що давайте зловимо покидьків і надерем дупу. 

Обов'язково. Нам жити в цьому районі, а особисто я хочу спокійно ходити по вечорах і не тільки і не боятись попасти на гоп-стоп. І це вже проблема всіх форумчан, адже більшість фотакомівців якраз з цих районів, все близенько...

По ходу, там не квартира а якийсь притон...

Опубліковано
По ходу, там не квартира а якийсь притон...

в смысле притон?

25-я школа - это где (пардон, я запамятовал)

Это на улице Фёдорова, возле 21 гимназии

Опубліковано
в смысле притон?

На той квартирке кучу народу тусуется, и малых и постарше, как из слов потерпевшего... Подробностей не знаю, это всё что удалось узнать.

25-я школа - это где (пардон, я запамятовал)

Це буде майже відразу за ЗАГСом, там за парком вулиця Федорова, а саме по ній і розміщена школа.

Опубліковано

Перед тим як застосовувати карні методи :) покажіть потерпілому "особєй", які обітають на тій "хаті", може когось признає, а то ще погасите непричетних... Можна дуже зручно посидіти годин 5-6 під підїздом в затонованій в 0 машині. Може заодно полізуть магнітолу видьорнути :) До речі, а звідки потерпілий знає хто і я якій кількості тусується на тій хаті?

Опубліковано
народ, вы бы так боевую мощь не светили... а-то ччерт его знает, кто нас читает :)

я не уверен, что у всех она зарегистрирована официально

особенно М16

Не хвилюйся, у тих хто пише думаю все офіційно. А якщо треба- і ліцензію на відстріл лохів купимо(є такий анекдот :) )

Опубліковано
...а то ще погасите непричетних...

Це вони зараз непричетні, а завтра для когось будуть причетними. Біди великої не буде як вони під роздачу попадуть, 100% там є за що.

До речі, а звідки потерпілий знає хто і я якій кількості тусується на тій хаті?

Чого не знаю, того не знаю.

Опубліковано

да... давно пора вломити гопам...

це бидло з бидла, якого в нашом рідном Луцьку дофіга

як на мене їх треба перетворювати в метан і буде якась користь, жаль тільки що в нас біореактори по перетворенню бидла в метан відсутні

Опубліковано

Блін, як детектив читаю! Обов’язково розкажіть, як пройшла "АКЦІЯ", якщо вона буде! Дуже цікаво було б дізнатися про виховальний ефект :)

Опубліковано
Це вони зараз непричетні, а завтра для когось будуть причетними. Біди великої не буде як вони під роздачу попадуть, 100% там є за що.

Завтра буде завтра. А ці хлопчики заяви в міліцію писати і сльози по морді розмазувати як їх сильно дорослі дяді побили вміють дуже добре, так що лупіть обережно.

В мене один знайомий погепав вночі 4 малолєток, які хотіли в нього барсєтку забрати. По доброті душевній вирішив завезти їх в травмпукнт, бо ходити вони вже не могли, а діло було зимою. В травмпункті натрапив на дільничого, і потім ледве відмазався від тюрми, коли ті придурки на нього тєлєгу за побиття накатали.

Опубліковано

есть еще опасный момент: зачастую у этой "золотой молодежи" бывают папы и мамы не из "простых". они от полного достатка и дуреют.

Опубліковано

Можна взяти прирядить одного челавечка, щоб йшов по таким районам і прикидався пяним і голосно говорив по телефону. І щоб проходив біля таких компаній... тільки з компанії підходять грузить ізза угла виходить банда в футболках борд лутск уа))) і помагає бідному пяному брату)

Опубліковано
в районі тролейбусного депо

Блін, то ж я тут живу. Мда...

Вчора вечором (точніше ночером) біг по вулиці, то якийсь тіп біля мене, каже, зачекай...

Нє, кажу, спішу і побіг.

Тепер тра тільки бігом пересуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...