fenom Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:44 #26 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:44 на рахунок IMEI...повинна бути коробка від телефону, щоб переконатись, що телефон дійсно твій.....Далі пишеш заяву в міліцію, вони подають запит до оператора, на якому був телефон... А вони вже визначають місцезнаходження. Технологія мені не відома.
Zevs_Isver Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:47 #27 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:47 на рахунок IMEI...повинна бути коробка від телефону, щоб переконатись, що телефон дійсно твій.....Далі пишеш заяву в міліцію, вони подають запит до оператора, на якому був телефон... А вони вже визначають місцезнаходження. Технологія мені не відома.запрос всем операторам слать нужно, ибо неизвесно чья карточка стоит, по имею определяют номер и куда он звонит, а дальше методом хитрости определяется чувакp.s. если у кого есть возможноть "помочь" отпишите топикстартеру в ПМ, нехочется чтобы эта ситория закончилась говорилкой
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:49 #28 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:49 насилием этих гопстопщиков не вылечишь, а только обозлишь.прищимишь яйца в двери одному - завтра его друзяки начнут мстить направо и налево.и достанется в этом случае бОльшему количеству народа.в итоге к чему придем - на улицу бояться все выходить будут.мое ИМХО - грамотно подать заяву, а потом регулярно ходить и "капать" на голову следаку (на мозги - просто боюсь сказать)а через знакомых - пытаться раздобыть доп. информацию.но террор устраивать - не за чем. оно в виде бумеранга бывает.причем просто идти и щемить местных... они могут оказаться вообще ни при чем, а нападавшие были вообще с 40-го, просто долго из военкомата домой добирались.
Black Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:58 #29 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 07:58 Телефон повернути нереально. Навіть коли його знаходять, він вже перепроданий декілька разів. Рідко коли повертають.
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:03 #30 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:03 насилием этих гопстопщиков не вылечишь, а только обозлишь.прищимишь яйца в двери одному - завтра его друзяки начнут мстить направо и налево. и достанется в этом случае бОльшему количеству народа. в итоге к чему придем - на улицу бояться все выходить будут. Ну в кожного своя думка на цей рахунок. Рішення приймати все одно топікстартеру. Ти просто пойми (нічого шо я на ти? ), що твоя безпека - це твоя власна справа і ніхто тобі в цьому не допоможе. Міліція тобі не видасть патрульного, який буде твою дружину і дитину супроводжувати на вулиці. В цих кадрів треба виробити рефлекс (як у собак Павлова) - хочаб кривий погляд в сторону близьких тобі людей і миттєво прибуде ударно-штурмова група. Тоді і тільки тоді твої рідні будуть більш-менш безбоязно ходити по вулиці. Вони переключаться на інших, а ось безпека інших - це вже їхня власна справа. мое ИМХО - грамотно подать заяву, а потом регулярно ходить и "капать" на голову следаку (на мозги - просто боюсь сказать)а через знакомых - пытаться раздобыть доп. информацию. Ходити капати краще найняти адвоката, тоді я думаю будуть більш суттєві результати, бо міліції буде простіше вирішити цю проблему, чим кожен раз перед дядьком з дорогим портфелем відмазуватись чого нічого не зроблено. Хоча і міліцію теж можна зрозуміти, таких справ у них тьма і половину підлітків від 14 до 17 років можна підігнати під опис грабіжників А навіщо через знайомих шукати доп.інформацію? Сам вирішувати не будеш, а чихсь слова до справи не пришиєш... но террор устраивать - не за чем. оно в виде бумеранга бывает.причем просто идти и щемить местных... они могут оказаться вообще ни при чем, а нападавшие были вообще с 40-го, просто долго из военкомата домой добирались. От і треба показати цим пацанятам (частіше так і буває, шо один старший "мозг" гуртує навколо себе 5-6 пацанят), шо бумеранг завжди повертається... в цьому плані дуже показовий фільм "Бумер", там дуже гарно показано чим закінчується таке життя. Один на нарах, а троє квітки з під-землі нюхають... Відразу щемити не треба, треба провести, так сказать, ланцюг "розискних мероприятий"
Hockins Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:13 #31 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:13 Заяву треба писати однозначно. Хоча тут дивлячись який був телефон. недорогі бюджетні телефони міліція шукати не буде. але якшо захочуть найти то найдуть, але скоріше всього що трубочка буде вже в якоїсь дівчинки, якій не хватило грошей на новий телефон. а після спілкування з міліцією залишиться в неї купа вражень при чому не приємних це точно, бо отака у нас міліція, яка нас "береже".на рахунок чи треба їх всіх перемочити або хоча б частинку, то думаю шо треба. але не сильно. ато по вечорах страшновато іти додому, коли під підїздом стайка отаких супер модних тіпочків так і мріє тобі рознети голову перед ліфтом.З.І. розуміється це все на мою думку.
Plum Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:19 #32 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:19 моя думка -- знайти і наказати. Ніхто мстити не буде, це не італійська мафія, а малолєткі, наркі або лигарі. Якщо зробити "образцово-показатєльне" покарання, то на пів року в тому районі спокій людям забезпечений. Поховаються по норам і носа висовувати не будуть. Якщо будуть конкретні пропозиції -- готовий прийняти участь. "Вогнева підтримка" буде. Постараюсь ще кілька чоловік залучити...
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:24 #33 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:24 невинных не зацепите...
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:27 #34 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 08:27 "Вогнева підтримка" буде. "Вогневої підтримки" зазвичай хватає на стадії "достав, показав" після чого починається... "В мене мама старенька, я в неї один син..."
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 11:39 Автор #35 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 11:39 p.s. если у кого есть возможноть "помочь" отпишите топикстартеру в ПМ, нехочется чтобы эта ситория закончилась говорилкойДякую, що відізвались. Допомого зайвою ніколи не буває.На рахунок "вогневої підтримки" і того подібного, то можливо скоро стане потрібно. Розпитали постраждалого, він дещо розповів та й так взнали. Орієнтовно знаєм будинок де живуть ті покидьки (чи принаймні один з них). На рахунок трол. депо виходить це аж зовсім в іншому місці було, наш рідний район біля 25-ї школи... Поки що більш точно встановити нічого не вдалось. Так що може й без телефона вирахуєм. Він і нафіг кому не треба, новий купить, справа зовсім за іншим стоїть.Треба щось робити, бо скоро точно будем жити в "13-му районі".А на рахунок того що з ними зробити, тут багато писалось. Скажу одне, мета виправдовує засоби.
Luka Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:00 #36 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:00 Такі випадки у нас в лікарні реєструються по кілька на добу, необов"язково ввечері. Враховуючи що більша частина не звертається по допомогу можете уявити масштаби цієї проблеми. Давайте прикинем:10 чоловік за добу(звертається до нас 3-5, я просто помножив на 2).В рік 3650, за 10 років 36500! Так що давайте зловимо покидьків і надерем дупу. Будуть конкретні пропозиції пиши в ПМ, постараюсь допомогти "вогнем".
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:04 #37 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:04 народ, вы бы так боевую мощь не светили... а-то ччерт его знает, кто нас читает я не уверен, что у всех она зарегистрирована официально особенно М16
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:09 Автор #38 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:09 Так що давайте зловимо покидьків і надерем дупу. Обов'язково. Нам жити в цьому районі, а особисто я хочу спокійно ходити по вечорах і не тільки і не боятись попасти на гоп-стоп. І це вже проблема всіх форумчан, адже більшість фотакомівців якраз з цих районів, все близенько...По ходу, там не квартира а якийсь притон...
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:15 #39 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:15 По ходу, там не квартира а якийсь притон...в смысле притон?25-я школа - это где (пардон, я запамятовал)
Samhayne Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:28 #40 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:28 По ходу, там не квартира а якийсь притон...в смысле притон?25-я школа - это где (пардон, я запамятовал)Это на улице Фёдорова, возле 21 гимназии
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:28 Автор #41 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 12:28 в смысле притон?На той квартирке кучу народу тусуется, и малых и постарше, как из слов потерпевшего... Подробностей не знаю, это всё что удалось узнать.25-я школа - это где (пардон, я запамятовал)Це буде майже відразу за ЗАГСом, там за парком вулиця Федорова, а саме по ній і розміщена школа.
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:14 #42 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:14 Перед тим як застосовувати карні методи покажіть потерпілому "особєй", які обітають на тій "хаті", може когось признає, а то ще погасите непричетних... Можна дуже зручно посидіти годин 5-6 під підїздом в затонованій в 0 машині. Може заодно полізуть магнітолу видьорнути До речі, а звідки потерпілий знає хто і я якій кількості тусується на тій хаті?
Luka Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:19 #43 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:19 народ, вы бы так боевую мощь не светили... а-то ччерт его знает, кто нас читает я не уверен, что у всех она зарегистрирована официально особенно М16 Не хвилюйся, у тих хто пише думаю все офіційно. А якщо треба- і ліцензію на відстріл лохів купимо(є такий анекдот )
_sergius Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:47 Автор #44 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:47 ...а то ще погасите непричетних...Це вони зараз непричетні, а завтра для когось будуть причетними. Біди великої не буде як вони під роздачу попадуть, 100% там є за що.До речі, а звідки потерпілий знає хто і я якій кількості тусується на тій хаті?Чого не знаю, того не знаю.
maniac Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:53 #45 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:53 да... давно пора вломити гопам...це бидло з бидла, якого в нашом рідном Луцьку дофігаяк на мене їх треба перетворювати в метан і буде якась користь, жаль тільки що в нас біореактори по перетворенню бидла в метан відсутні
kudrom Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:59 #46 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 13:59 Блін, як детектив читаю! Обов’язково розкажіть, як пройшла "АКЦІЯ", якщо вона буде! Дуже цікаво було б дізнатися про виховальний ефект
adebt Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:04 #47 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:04 Це вони зараз непричетні, а завтра для когось будуть причетними. Біди великої не буде як вони під роздачу попадуть, 100% там є за що.Завтра буде завтра. А ці хлопчики заяви в міліцію писати і сльози по морді розмазувати як їх сильно дорослі дяді побили вміють дуже добре, так що лупіть обережно. В мене один знайомий погепав вночі 4 малолєток, які хотіли в нього барсєтку забрати. По доброті душевній вирішив завезти їх в травмпукнт, бо ходити вони вже не могли, а діло було зимою. В травмпункті натрапив на дільничого, і потім ледве відмазався від тюрми, коли ті придурки на нього тєлєгу за побиття накатали.
Shura Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:06 #48 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:06 есть еще опасный момент: зачастую у этой "золотой молодежи" бывают папы и мамы не из "простых". они от полного достатка и дуреют.
fog Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:10 #49 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:10 Можна взяти прирядить одного челавечка, щоб йшов по таким районам і прикидався пяним і голосно говорив по телефону. І щоб проходив біля таких компаній... тільки з компанії підходять грузить ізза угла виходить банда в футболках борд лутск уа))) і помагає бідному пяному брату)
aroma Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:12 #50 Опубліковано 20 Вересня, 2007 в 14:12 в районі тролейбусного депоБлін, то ж я тут живу. Мда...Вчора вечором (точніше ночером) біг по вулиці, то якийсь тіп біля мене, каже, зачекай...Нє, кажу, спішу і побіг.Тепер тра тільки бігом пересуватись.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.