Перейти до змісту

Люди не ходіть по луцьким мостам

Political

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це не резонанс.Резонанс наступить, хіба що провалиться на мосту якесь велике цабе.

А реально поїзди з Ківерців хай вже заходять у Луцьк та вертаються назад.Поїзди на Львів хай би доходили до Дубенського кільця.Вантажні поїзди хай Луцьк обходять

.А мости слід знести, бо років через 20 вони точно впадуть.

Заодно організується нормальний рух авто , вивільниться земля в центрі міста, ну і зніметься загроза обвалів.

А по самому місту булоб щось типу такого

RnMUZ.jpg

Було б менше смертельних ДТП.

Але нажаль таке неможливо

Опубліковано

Цікаво, хоч хтось із тих, хто цю темку прочитав (крім ТС) перестане ходити по Луцьких мостах?

Опубліковано

Що ви переживаєте. Піднімуть ціни на бензин і зроблять міст (може ) Я по мості не іду я під ним щодня їду :) це ще страшніше.

Опубліковано

Завтра з ранку буду йти цим мостом. Альтернатива є - йти під ним. Але ж і там може шось прилетіти зверху. Далі ше перейти через колію, потім перейти дорогу. Небезпеки ну дуже багато. І шо робити? А вибору немає.. Всі ж ті, що мають доглядати за мостом, ремонтувати - усе це знають, а нічого не роблять. І так скрізь..

П.С. Це ще разаз там більш-менш нормально, минулого літа таких відкритих ям, як на фото, було значно більше..

Опубліковано

Сьогодні приблизно о 12:00 я вирішив пройтися від автоколони до фокстроту на рівненській по тому мості, і десь на чверті відстані до середини моста я проїхало рено магнум а за ним спрінтер і мерседес альтего, то бляха як заходив ходуном асфальт де я йшов і початок дороги а перила так задребєжали шо я думав шо болти повилітають, я кароче поняв шо то може тут стати моя остання хвилина, то я як прибавив ходу то не замітив як опинився уже біля фокстроту. Кароче раджу вам краще не ходити по тих аварійних мостах, колись подібне спостерігав і біля тамтама на мості але не так сильно.

ТС, а тролейбуси тебе теж лякають?

(а писанина - то п...ц... Хоч би переглянув, шо понаписував)

Опубліковано

Я як був ще малим то часто ходив по тому мосту, діри в мостові дуже лякали, реально не було покриття просто кусками(пам"ятаю навіть кошмари снилися що я через ті дірки з мосту лечу), пройшло 20 років - нічого не змінилось... :)

Опубліковано

От якби всі хто тут пишуть пішли звернулись в мерію з скаргами то може щось би зрушилось, а то тільки на словах тут всі. Треба думати про всіх якщо навіть ви там і не ходите.( навіть позвонити в мерію з скаргами і то був би вже подвиг)

Опубліковано

1- створити ініціативну групу, зібрати підписи і звернутись в мерію офіційно зареєструвати звернення.

2-Знайти нашого дорогого слугу народа -Палицю.Пора вже й тут хоч трішки Швейцарії зробити.

Опубліковано

можна під мостом пройти

У такому разі, уже краще бути на мості, ніж під ним. Є ймовірність що не накриє :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...