Lovetstiney Опубліковано 11 Червня, 2013 в 18:59 #26 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 18:59 Я з колись хотів купити оселедець в супермаркеті Наш край ( що в банці продається ), та думав якого виробника вибрати, а коли побачив, що дата виготовлення двох різних виробників зроблена однією печаткою, відмовився від покупки . Дата виготовлення була явно перебита. Цікаво як цього не помічають відповідні інстанції, що мають контролювати якість. Або помічають тільки тоді коли хтось отруївся.
VaLeRa Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:02 #27 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:02 Цікаво як цього не помічають відповідні інстанції, що мають контролювати якість. тю - гарні такі папірці з портретами українців, а може й американців, роблять ті печаткі геть різними...
olsad Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:09 #28 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:09 Були колись часи, коли довелося працювати в структурі "Волвест". Так от, серед персоналу складу, того що на Карбишева є спеціально виділена людина чиїм обов'язком є перебивати дати "вмираючих" продуктів. Його ще Вітя Перебивачка називали всі. Так з тих пір в мережі Наш край (магазин є в 50 метрах від житла) робив покупки десь разів 2.
a.shmat Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:49 #29 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:49 Яка ціна (хоча халява) - така і якість. А взагалі, ну хіба ж не ясно - все те що "приліплено" до "чогось" - це вже г..вно, або просрочка, а тим більше з словом "Акція".
imp13 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:51 #30 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 19:51 в колібрісах так само перебивають. принаймні вважаю що за 8 років нічого не змінилось.
Lovetstiney Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:09 #31 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:09 в колібрісах так само перебивають. принаймні вважаю що за 8 років нічого не змінилось.Мені здається ціна немає впливати на їстивність продукту. Тобто якщо це продукт харчування ( для людей ), то його якість має бути якщо не висока, то принаймі такого рівня щоб даний продукт не потравив людей що його зїли. А ті нелюди що стараються продати людям отакий непотріб, це люди які вже давно проміняли елементарну совість та людяність на бумажки з портретами українських чи американських ... Прострочена продукція має йти в смітник, а не щоб наші діти, та й ми самі ...травились простроченою продукцією.
a.shmat Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:17 #32 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:17 Були колись часи, коли довелося працювати в структурі "Волвест". Так от, серед персоналу складу, того що на Карбишева є спеціально виділена людина чиїм обов'язком є перебивати дати "вмираючих" продуктів. Його ще Вітя Перебивачка називали всі. Так з тих пір в мережі Наш край (магазин є в 50 метрах від житла) робив покупки десь разів 2. Були колись часи, коли довелося працювати в "ПАКК О" - і "вмираючі" продукти це дитяче харчування типу каши "Малиш" і інших виробників. Менеджор вправно перебивав дати CD-маркером, стираючи засобом для зняття лаку дати виготовлення.
MaestroA Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:39 #33 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:39 З датами саме страшно - це власна фасовка маркету (кондитер, риба, м'ясо і т.д.). Її перебивають всі! Або кожен вечір, або кожен ранок. Такі продукти краще купувати на базарах, спеціалізованих точках продажу або ж розфасоване заводом-виробником. З НЕ власним виробником ситуація за останніх 5-10 років поліпшилась для кінцевого споживача. Якщо виробник чи дистрибутор не декларує для торгівельної мережі/точки 100% повернення, з ним навіть переговори вести не почнуть. Так що з такми продуктами, як молочка, ковбаса і т.д. зараз практично не граються: протермінувалось - повертають виробнику.
businka Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:57 #34 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 20:57 З датами саме страшно - це власна фасовка маркету (кондитер, риба, м'ясо і т.д.). Її перебивають всі! Або кожен вечір, або кожен ранок. Такі продукти краще купувати на базарах, спеціалізованих точках продажу або ж розфасоване заводом-виробником. З НЕ власним виробником ситуація за останніх 5-10 років поліпшилась для кінцевого споживача. Якщо виробник чи дистрибутор не декларує для торгівельної мережі/точки 100% повернення, з ним навіть переговори вести не почнуть. Так що з такми продуктами, як молочка, ковбаса і т.д. зараз практично не граються: протермінувалось - повертають виробнику.Так, повертають, але не все, є певні виробники які встановлюють певні рамки на повернення (не більш як стільки-то кг ковбаси, літрів молока і т.д.), а решту приходиться підсвіжувати. А найстрашніше те, що поверненя не утилізується, а йде назад, за принципом була ковбаса в/г, повернули добавили в фарш,перекрутили додали трошки інших приправ і через певний час вона повернулась в магазин ковбасою 1г, потім 2Г.
businka Опубліковано 11 Червня, 2013 в 21:12 #35 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 21:12 Вчора моя сестра теж повелась на цю "акцію",куштувала і я, смак дійсно залишає бажати кращого! На рахунок прожареності, то нею там взагалі не пахне, відсирілі, несмачні,а темний колір їм надає приправа сумнівного походження. Хочеться запитати в vovakm 11, ви що, не кушували нічого кращого, раз запевняєте що вони нормальні? Вони жахливі!!! І "натуральність" їхня досить сумнівна.... Прошу вибачення у користувача vovakm 11, я не вас мала на увазі, а користувача shulc, який так старанно вихваляє продукцію "Наш Край". Прошу без образ бо заважала дитина.
Vadimm Опубліковано 11 Червня, 2013 в 21:22 #36 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 21:22 Якщо виробник чи дистрибутор не декларує для торгівельної мережі/точки 100% повернення, з ним навіть переговори вести не почнуть.Ти собі навіть не уявляєш наскільки відомі бренди в яких відомих мережах забирають повернення лише 2-4% від проданого. Про лінійний роздріб мовчу в принципі. Просто бувають ситуації коли дистрибутор диктує умови, а буває коли ритейлер.
MaestroA Опубліковано 11 Червня, 2013 в 22:00 #37 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 22:00 є певні виробники які встановлюють певні рамки на повернення (не більш як стільки-то кг ковбаси, літрів молока і т.д.)Їх кількість стрімко прямує до нуля.ковбаса в/г, повернули добавили в фарш,перекрутили додали трошки інших приправ і через певний час вона повернулась в магазин ковбасою 1г, потім 2ГЯкщо ковбаса "жива" (не має ознак зіпсованості), то так і є. Саме тому на продуктах економити не варто. Краще з'їсти менше, ніж набити брюхо лайном.Ти собі навіть не уявляєш наскільки відомі бренди в яких відомих мережах забирають повернення лише 2-4% від проданого. Про лінійний роздріб мовчу в принципі. Просто бувають ситуації коли дистрибутор диктує умови, а буває коли ритейлер.Ти навіть не уявляєш, наскільки я все уявляю за 10 років в FMCG. Одиниці виробників/дистрибуторів диктують умови ритейлерам. А на рахунок продуктів групи фреш - 99% умови покупця по поверненню протермінованої продукції. З 2-4% повернення по фрешу з тобою навіть говорити не будуть. Суть: кому треба відповідальність, там де можна її перекласти і кому треба ризик, там де можна його уникнути.
yura2281 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 22:05 #38 Опубліковано 11 Червня, 2013 в 22:05 Перебивають дати ВСІ.Якщо це можливо.
Shulc Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:17 #39 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:17 колись теж горішки купляв... - фуфло(((((Серед таких(внутрішньомагазинних) виробників "Премія" мене особисто задовільняє)Просто ти працівник Сільпо)))
difoto Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:25 Автор #40 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:25 Між тим вчора сходив ще раз, горішки відірвав і віддав продавцю на касі, на що вона розсміялась і відповіла: "Шо ж ви всі їх відриваєте, вже ящик назбирався!!!"
Shulc Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:29 #41 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:29 в колібрісах так само перебивають. принаймні вважаю що за 8 років нічого не змінилось.Мені здається ціна немає впливати на їстивність продукту. Тобто якщо це продукт харчування ( для людей ), то його якість має бути якщо не висока, то принаймі такого рівня щоб даний продукт не потравив людей що його зїли. А ті нелюди що стараються продати людям отакий непотріб, це люди які вже давно проміняли елементарну совість та людяність на бумажки з портретами українських чи американських ... Прострочена продукція має йти в смітник, а не щоб наші діти, та й ми самі ...травились простроченою продукцією.Welcome to Ukraine!!! "З вовками жити по вовчі вити
Zheny@ Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:33 #42 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:33 Просто ти працівник Сільпо))) Коли я це казав, про те, що Ви працівник Волвеста - я маю аргументи А ви безпідставно таврували людину. Просто признайтеся, що Ваше керівництво "змушує" Вас хвалити Усю продукцію мережі магазинів. Чи я не правий? Чи вас по голові погладять, коли взнають, що ви сказали, що горшіки не смачні? "З вовками жити по вовчі вити "З вовками жити - по-вовчому вити!".
Shulc Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:43 #43 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:43 Вчора моя сестра теж повелась на цю "акцію",куштувала і я, смак дійсно залишає бажати кращого! На рахунок прожареності, то нею там взагалі не пахне, відсирілі, несмачні,а темний колір їм надає приправа сумнівного походження. Хочеться запитати в vovakm 11, ви що, не кушували нічого кращого, раз запевняєте що вони нормальні? Вони жахливі!!! І "натуральність" їхня досить сумнівна.... Прошу вибачення у користувача vovakm 11, я не вас мала на увазі, а користувача shulc, який так старанно вихваляє продукцію "Наш Край". Прошу без образ бо заважала дитина. странно не вихваляю)) А просто констатую про те що якість відповідає ціні ..... Ніхто не заставляє тебе їх купувати. Купуй фісташки , арахіс смажений в шкарлупі... Але якщо захотіла горіхи на халяву , то не "ний", що вони не такі як ти хотіла ( горіхи з свого дитинства))) Вони їстивні, непогані ( не говорю , що найкращі) -моя думка. ( може Вам якісь інші горіхи попались, тому що в акції я їх не брав - Львівське я не люблю - бека.) Чи їв я щось краще:? - конєха.... За інші гроші... А сестрі скажи . щоб менше їла всяку хімку на кшталт горіхів , чіпсів і.т.д
bodia88888 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:44 #44 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:44 вже ящик назбирався!!!А згодом їх можна буде зустріти в новій обгортці, маде ін чи то Суми, чи то Підгайці...
Shulc Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:48 #45 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 06:48 Просто ти працівник Сільпо))) Коли я це казав, про те, що Ви працівник Волвеста - я маю аргументи А ви безпідставно таврували людину. там була посмішка))) жарт Просто признайтеся, що Ваше керівництво "змушує" Вас хвалити Усю продукцію мережі магазинів. Чи я не правий? Чи вас по голові погладять, коли взнають, що ви сказали, що горшіки не смачні? Ви хоч самі в це вірите? Хіба є такі компанії, що змушують десь щось хвалити вихваляти? "З вовками жити по вовчі вити "З вовками жити - по-вовчому вити!". Молодець. Сідай 5
Shulc Опубліковано 12 Червня, 2013 в 07:28 #46 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 07:28 Між тим вчора сходив ще раз, горішки відірвав і віддав продавцю на касі, на що вона розсміялась і відповіла: "Шо ж ви всі їх відриваєте, вже ящик назбирався!!!" Мужик харош бухать...Кожен день пиво)))
Vadimm Опубліковано 12 Червня, 2013 в 16:10 #47 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 16:10 Ти собі навіть не уявляєш наскільки відомі бренди в яких відомих мережах забирають повернення лише 2-4% від проданого. Про лінійний роздріб мовчу в принципі. Просто бувають ситуації коли дистрибутор диктує умови, а буває коли ритейлер. Ти навіть не уявляєш, наскільки я все уявляю за 10 років в FMCG. Одиниці виробників/дистрибуторів диктують умови ритейлерам. А на рахунок продуктів групи фреш - 99% умови покупця по поверненню протермінованої продукції. З 2-4% повернення по фрешу з тобою навіть говорити не будуть. Суть: кому треба відповідальність, там де можна її перекласти і кому треба ризик, там де можна його уникнути. Ми говоримо не лише про фреш, чи не так ? Якщо торгова точка зацікавлена в співпраці не менше ніж дистрибутор (коли продавати певний бренд, особливо з преміум сегменту - питання престижу) то чому б дистрибутору не вимагати обмеження по поверненню? Брендів таких в кожному супермаркеті не одиниці а десятки. Жоден дистрибутор не зацікавлений у тому щоб торгова точка спочатку вигребала товару стільки скільки не здатна продати, а потім завалювала склад дистрибутора поверненням. Просто не кожен бренд може собі дозволити диктувати певні умови, ну і звісно не кожному ритейлеру. До речі той самий Наш Край в списку місцевих ритейлерів як раз і пасе задніх.
MaestroA Опубліковано 12 Червня, 2013 в 18:40 #48 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 18:40 Ми говоримо не лише про фреш, чи не так ?З не фрешем пробема протермінованості не стоїть.Якщо торгова точка зацікавлена в співпраці не менше ніж дистрибуторНа практиці таке практично не зустрічається. В ритейлера альтернатива завжди є, а от в дистрибутора - ніколи.Жоден дистрибутор не зацікавлений у тому щоб торгова точка спочатку вигребала товару стільки скільки не здатна продати, а потім завалювала склад дистрибутора поверненням.В цьому не зацікавлені обидві сторони. Але постачальник більше. Все залежить від професійності сторін.До речі той самий Наш Край в списку місцевих ритейлерів як раз і пасе задніх.Тут не посперечаєшся. По всіх статтях, починаючи від середньої виручки квадратного метру торгівельної площі, закінчуючи приватлейблом.
Vadimm Опубліковано 12 Червня, 2013 в 18:49 #49 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 18:49 Ми говоримо не лише про фреш, чи не так ?З не фрешем пробема протермінованості не стоїть.Тоді як пояснити випадки, коли Були колись часи, коли довелося працювати в "ПАКК О" - і "вмираючі" продукти це дитяче харчування типу каши "Малиш" і інших виробників. Менеджор вправно перебивав дати CD-маркером, стираючи засобом для зняття лаку дати виготовлення.це ж не власна фасовка. Який сенс ритейлеру перебивати дати якщо можна просто повернути дистрибутору? Те саме стосується Волвеста з Перебивачкою.
MaestroA Опубліковано 12 Червня, 2013 в 19:05 #50 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 19:05 Vadimm,Не знаю, як пояснити. Можливо, парадокс Волвесту. Дитячі молочні суміші мають термін придатності рік-два, якщо не помиляюся.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.