Перейти до змісту

Новый микрорайон "Чехова-Воли-Сапалаевка" [проект]

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ещё один классный проект, в случае реализации которого берега Сапалаевки мы не узнаем :)

original-12.jpg

Опубліковано

Біля гуртожитку, що неподалік від Сіті Парку, біля берегів зробили утрамбований щебневий насип. Скоріше за все, десь тама будуть будувати міст. Оо

Опубліковано

Доречі. біля кафе Ring досить суттєво облагороджують Сапалаєвку. прям кам"яна набережна вимальовується

От звідти ноги того проекту детальної забудови території і ростуть. Пекарський, чи хто там той сітіпарк будував, захотів ще землі над річкою взяти в оренду під розширення. Йому сказали, що оскільки грошей в міськраді на детальне планування немає, то БУДЬДОБР!.. От за його гроші і намалювали таку картінку.

Або іншими словами.

На даний момент ніяких інвесторів на знесення тих довоєнних трущоб немає. І невідомо чи коли будуть. Весь профіт від цього проекту направлений більшою мірою на розширення сітіпарку.

Опубліковано

Ніц не зрозуміло з плану.

Наскільки зрозумів я,то нижній ряд будинків це пр.Волі,вище Коперніка потім приватний сектор,далі що планують,Сапалаївка,та Клима Савури.

Опубліковано

А каналізаційні труби місцевих жителів позасипали?

В смороді Сапалаївки, їхній внесок - суттєвий ;)

В теплий літній вечір, приведе на місток кохання парубок дівку, цьомки-бомки, а їй раз і паплахєло від того амбре, що повільно підіймається з водойми та шириться навколо....

Опубліковано

до речі так... Раніше було затишніше, хоч і чагарі були по березі сапалаївки і смороду такого не було.

цікаво дивитися на людей котрі сидять і трапезнічають на балконі рінга під букет запахів, що доноситься з річечки.

Опубліковано

якраз дуже добре, що у впливових і забезпечених людей є мотивація зробити так, щоб сапалаївка не смерділа.

Мінус в тому, що ніяких обговорень, консультацій і т.д. з мешканцями міста ніхто не проводив. План на картинці роздивитись нереально. Через трошки обовязково щось вилізе боком.

Опубліковано

Ещё один классный проект, в случае реализации которого берега Сапалаевки мы не узнаем :)

проект - це добре, розумна розбудова - теж непогано... Тільки я не зрозумів, чим він КЛАССНИЙ? Є ще якась додаткова інформація?
Опубліковано

Те що Сапалаївку почистили - Це Вже Класно!!!! :0168:

що почистили, це класно, звичайно, але не бачу зв'язку з проектом
Опубліковано

Мінус в тому, що ніяких обговорень, консультацій і т.д. з мешканцями міста ніхто не проводив.

Не перший раз читаю вислів - обговорення з мешканцями міста.

Мені здається цей вислів виник у радянські часи і існує чисто віртуально, він жив виключно на папері у той час і продовжує таким же чином жити і зараз. З тих давніх часів наші мешканці перебувають в омані - думають що з ними обов"язково повинні порадитись перед тим як щось зробити.

Як на мене будь яке обговорення з мешканцями це утопія і якби воно дійсно мало силу закону то нічогісінько із задуманого не було б доведене до реалізації .

"Дети - вы хозяева лагеря !" (с)

28imQTJsxrQ.jpg

Опубліковано

Те що Сапалаївку почистили - Це Вже Класно!!!! :0168:

що почистили, це класно, звичайно, але не бачу зв'язку з проектом

так я й проекту не побачив, на плані нічого не зрозуміло, от і порадувався за річечку нашу, про яку колись выршик гарний був:

"Сапалаевка река - широка и глубока

А по ней как параходы - плывут луски и отходы!"

Опубліковано

Тільки я не зрозумів, чим він КЛАССНИЙ?

То-то і оно, прожив в тих краях 7 років, кожен закуток колись облазив, але так і не можу зрозуміти [дивлячись на зображення в 1 пості], що зміниться при втіленні проекту? Дайош жирнішу картінку!

Опубліковано

Дайош жирнішу картінку!

pdp_centr_koregovanij.jpg

Детальний план території житлового кварталу - району вулиць Чехова, Клима Савура, Задворецької та пр.Волі у м. Луцьку

30.05.2013

«Відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.03.2013 №174-1 1111 «Спецпроект» розроблено детальний план території житлового кварталу - району вулиць Чехова, Клима Савура, Задворецької та пр.Волі у м. Луцьку.

Метою розробки даного детального плану території стала необхідність комплексного благоустрою пойми р.Сапалаївка, реконструкція кварталів малоцінної та ветхої забудови.

Основними проектними об'єктами будівництва даного кварталу є:

- 4-6-ти поверхові житлові будинки;

- 9-ти поверхові житлові будинки;

- торгово-офісні приміщення;

- спортивні майданчики;

- трансформаторні підстанції;

- реконструкція дитячої залізниці, станції переливання крові, дитячого садочка, автошколи.

Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження в управління капітального будівництва Луцької міської ради (вул.Богдана Хмельницького, 19 т.724 956) та управління містобудування та архітектури Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницькогс/,2ІІкаб.302 тел.720 094)

Опубліковано

хм... на сайті міськради план теж невеличкий, толком не роздивитись, але...

post-8369-0-50198400-1370954233_thumb.jp

Будинок за податковою вже майже добудований, а судячи по цьому "плану" цей будинок входить в цей проект... Тобто, обговорювати вже пізно, його вже почали реалізовувати ;) Хто то його там будує? ;)

Опубліковано

Тобто, обговорювати вже пізно,

Обговорювати ніколи не пізно, потрібно буде - знесем будинок, головне не опускати руки і як говорить Командор - не бути байдужим :0137:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...