Перейти до змісту

Стань донором! Врятуй життя!

maks93

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кожен з нас здатний на благородство і може стати донором. Це у нас в крові.

Ваша кров може врятувати не одне людське життя!

Ми набираємо групу небайдужих! Долучайся до спільноти.

https://vk.com/stan_donorom

Контактна особа - Дмитро Сидорук - http://vk.com/dimasydoruk

Мiсто:Луцьк

Моб. телефон:+380958996974

Дод. телефон:+380936198682

nAB7-NKRrcs.jpg

Багато донорів сьогодні серед лікарів, медичного персоналу та студентів-медиків. Часто медики є постійними і почесними донорами. Просто тому, що усвідомлюють всю важливість і необхідність цієї процедури. А ще тому, що часом кров та її компоненти необхідні терміново, екстрено. Завжди потрібна кров рідкісних груп і характеристик та її компоненти.

Донорська кров потрібна жителям нашого міста кожну годину, кожну хвилину! Компоненти та препарати крові широко застосовуються в хірургії, в онкології та допомозі породіллі, при наданні допомоги постраждалим у катастрофах і аваріях природного і техногенного характеру, багатьох інших ситуаціях.

Повноцінних замінників крові на сьогоднішній день немає. Джерелом крові може бути тільки Людина, тільки Донор. Кров означає Життя для тих, хто її потребує!

Організатор акції: ВО ВМГО “Батьківщина Молода”

Опубліковано

я колись теж хотів-мріяв що буду здавати кров, але заразився гепатитом А і тепер усьо.

Опубліковано

Забагато політики в цьому пості. Здавав два рази кров, але жодного разу без підтримки чиєїсь партії

Батьківщина Молода - це молодіжна організація, а не партія...це по перше

а по друге, те що ти сам свідомо ходив здавати кров це безумовно похвально, але в нас просто бульшість людей такі, що якщо не покажеш їм на свому прикладі щось і не наголосити на якісь проблемі то вона так і залишиться не вірішеною...

Теж двічі був донором. Але після того як товариш помер через тиждень після здачі крові, якось страшнувато.

організатор цієї акції сам двічі в рік ходить здавати кров, уже не перший рік....і нічього поганого не сталось за цей період, як і рануше весела, життерадісна людина))

Опубліковано

Один раз здав кров - заразився гепатитом - тепер не те що не маю права бути донором - ще й раджу бути з цим обережним - заразитись можна на раз.

Опубліковано

перед тим як здати кров потрібно якусь справку що я здоровий?

чи провіряють на місці?

Естественно, на месте берут кровь на анализ и дают допуск.

Меня не допустили. Низкий гемоглобин.

Опубліковано

Є кілька видів здачі крові. Батько мій був почесним донором. Мав значок (ще за часів СРСР). Зараз це не актуально. "Бонусів" ніяких. Окрім 2 дня вихідних, в день здачі та 1 день береш коли завгодно. Жириний плюс, що ці 2 дні зачисляються як робочі! Не прогул. 2 дні дома, а ЗП за них начислять. головне довідку не профукати!

Сам не раз здавав кров, ніяких проблем ніколи не було, все одноразове.

Крім того, чоловікам це навіть корисно. 1 раз на 4 місяці здати кров. (Частіше не можна, окрім як на плазму).

Опубліковано

Суть тут організації така, щоб взяти "під своє крило" тих, хто і так здає кров, а потім відзвітуватись які от ми організовані і класні.

Опубліковано

Народ, я-то і сам донор, але рятувати життя особам з плакату не дуже хочу.

Кхм. Особи з плакату - типу теж донори. І аж ніяк не рецепієнти.

Опубліковано
Кхм. Особи з плакату - типу теж донори. І аж ніяк не рецепієнти.

Додупи хто вони - мені їх вигляд не подобається.

Чи, щоб здавати кров, треба виходити на контакт з певними особами?

Опубліковано

ні, просто ці молодь на плакаті ультрамодна, типу - здавати кров - це модно.

Хоча фотка явно стрьомна.

Хто хоч раз здавав кров знає - що толпами там не тусуються. БАхіли одноразові, окремі кабінки і т.д.

А тут пооду притон для наріків. Он одну в кріслі явно відкапують!

Опубліковано

забрали всі перегородки.

З однієї сторони - економія місця. З іншої - не знаю навіть. Скоро знову сходжу кров здати. Але, мабуть, попередньо варто буде попитатися у наших волонтерів, можливо дітям у диитячу обласну (онкогематологію) потрібно буде.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Здаю по півлітри пару раз в рік, останній раз біля місяця тому. Всіх запрошую. Приємні відчуття, коли розумієш що твоя кров дійсно комусь допоможе. Коли сидиш у кріслі і вже накачав кулачок, а твою вену пронизує холодна гостра голка, стає невимовно спокійно, ніби ти вже цієї ж миті когось урятував.

Бордівці, а де знайти донора, якщо дуже треба? Мені чоловік 5 треба

я так розумію, це в роддом. Група не важлива, це для галочки. З кожними пологами роддом просить 5 донорів. Кров беруть на плазму. Проси знайомих, 5 чоловік це небагато. Та і з борди я думаю хтось сходить.

Опубліковано

Коли потрібно і яка група крові?

Можу здати.

група крові значення немає. це прооперували сестричку. їй авансом вливають. тому сказали поповнити банк крові, інакше виставлять рахунок... :(

зв"яжіться зі мною у приват чи тел. 0955784640

Дякую

я так розумію, це в роддом. Група не важлива, це для галочки. З кожними пологами роддом просить 5 донорів. Кров беруть на плазму. Проси знайомих, 5 чоловік це небагато. Та і з борди я думаю хтось сходить.

у знайомих, які могли б здати, то грип, то боткіна хворіли, то не в місті. Тому прошу допомоги тут...

Опубліковано

З десяток разів здавав кров коли працював на заводі.

Колектив великий та молодий - часто в пологовий будинок треба було.

Зажди здавав залюбки - 2 дня вихідних можна було доплюсувати до суботи-неділі і мотнутись десь на відпочинок, зберігши зарплату :)

Зараз працюю на себе і уже 2 роки не здавав. Але можу допомогти при потребі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...