Перейти до змісту

Правильне харчування


romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

lilechka

У мене вже є пунктик на рахунок здорового харчування

Сьогодні вирішила побалувати себе здоровою випічкою

Ось такий рецептик знайшла

Одне є зауваження-поправка! Що МЮСЛІ, тобто суміш вівсянки з сухофруктами перетравлюється гірше ніж сама каша.

Тобто, більше сили організм тратить на виведення цього всього намішаного з організму, чим отримує від нього.

Тобто якщо зїла на +100 одиниць, то в результаті буде -200. Перевірений людьми факт. Виглядає гарно, погоджуюсь і радує погляд,

але факт є факт!

Краще запекти запіканку з вівсянки і свіжі фрукти туди потім домішати. Запіканка з полуницею і тд і тп.

  • Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

VilanS, погоджуюсь. Дійшла до того методом власних експериментів. Чим простіша їжа, тим краще засвоєються. За раз не варто змішувати любе-рябе і голубе :)

  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Naya написав:Але доколупатися - ті овочі та фрукти теж богзна чим оброблені. І не факт, що не ГМО ті ж самі банани. Але як ми можемо знати???

Опубліковано

Дефіцит вітаміну D: причина зайвої ваги

Низький рівень вітаміну D може бути причиною збільшення ваги у літніх жінок, яке не піддається лікуванню дієтами.

Ці висновки зроблені фахівцями Центру з досліджень в галузі охорони здоров'я Kaiser Permanente в Портленді (США) на підставі вивчення даних більш ніж 4 500 жінок у віці 65 років. Дефіцит вітаміну D є спільною проблемою у жінок в клімактеричному періоді. Тільки 78% учасниць дослідження мали достатній рівень цього вітаміну в крові.

У ході цього дослідження було відзначено збільшення ваги тіла у жінок з низьким рівнем вітаміну D приблизно на один кілограм у порівнянні з контрольною групою, що має нормальний рівень цього вітаміну. Таке збільшення ваги було зареєстровано протягом п'яти років моніторингу. Дослідники відзначають, що, хоча це і порівняно невелике зростання, але буде цілком логічно припустити, що тенденція до зростання ваги продовжиться і в наступні роки.

Ця робота американських учених є першим дослідженням, що встановлює зв'язок між рівнем вітаміну D і збільшенням ваги. На думку експертів Посольства медицини, перш ніж рекомендувати споживання вітамінних добавок для регуляції ваги в менопаузі, необхідні нові експерименти, що підтверджують ці результати

Опубліковано

Термін  "ПРАВИЛЬНЕ" харчування.   як такого визначення "правильне" харчування - відсутнє!   в кожного це свої особливості.

 

є нюанс  "правильні" ПРИНЦИПИ (умови)  харчування. Їсти можна все, але як їсти, з чим їсти, у який час доби??? і так далі

 

Поєднання їжі між собою.

 

моя вчорашня переписка))) (які всетаки думки у людей різні, мясоїд і вегетаріанець)

- дарова, дружище
- привіт, мен
- як воно, що воно?
- прийшов додому, в фотошопі бавлюся
- краще поїж
- третій родітєль
)))))
- нє. ну як хоч. я би поїв. я тобі раджу як собі
- прийшов, на кухні то, на балконі то)))
хватить мені земної енергії)))
легше дихати буде)))
- не поняв нічо. і це мене тривожить
ти голодати зібрався?

 

 

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Вівсяна каша, яку лікарі вважають одним з найбільш корисних продуктів для травлення, несподівано виявила нову цілющу якість. Останні дослідження з США доводять, що вживання вівсянки захищає людину від венеричних захворювань.
 

Вчені з'ясували, що вівсянка активізує так звані «клітини-кілери», присутні в організмі будь-якої людини: варто проникнути інфекції в тіло, і імунітет запускає цих «убивць» вистежити і знищити патогенні організми.
 

У разі зараження статевими інфекціями кілерами стають клітини макрофаги, які спрямовуються до вогнища запалення, атакують і переварюють шкідливі бактерії.
 

Чим більше імунна система виробляє макрофагів, тим швидше відновлюється організм, і ось вівсянка - як показали експерименти - може зіграти в цьому процесі ключову роль. Вівсяна каша рясніє амінокислотою аргініном, від якого безпосередньо залежить вироблення клітин-макрофагів: чим більше в організмі аргініну, тим швидше настає одужання.
 

Також, крім вівсянки, аргінін міститься у високих дозах в таких продуктах як кунжут, кукурудза, горіхи, родзинки і шоколад.
 

Чим ще корисна вівсянка:
 

Фінські вчені довели, що діти, які щодня харчуються вівсянкою, на дві третини менше схильні до ризику розвитку астми, ніж ті, хто ігнорує каші. Для максимального зниження ризику астми лікарі рекомендують годувати малюка вівсянкою з п'яти місяців.
 

У дорослому організмі вівсянка допомагає знизити рівень холестерину в крові на 10% і покращує роботу імунної системи. Протеїни і клітковина, що містяться у вівсяній каші у великій кількості, нормалізують обмін речовин, що важливо при проблемах із зайвою вагою - вівсянка сприяє збільшенню саме м'язової тканини, а не жирового прошарку.
 

Корисна вівсянка і для людей з дерматитами або алергією, а також страждають патологіями опорно-рухового апарату. Лікарі рекомендують її пацієнтам з вегето-судинною дистонією, захворюваннями крові, серця або інших сусідів - завдяки високому вмісту заліза і мінералів вівсянка виявляється прекрасним засобом для профілактики цих захворювань.

Опубліковано

А от інші вчені кажуть, що вівсянка вимиває кальцій з організму і їсти її часто не можна

 

Згадалось)

 

Мясо есть нельзя. В него колют всякие гормоны для увеличения веса, а зачем мне гормоны для увеличения веса?

Рыбу тоже нельзя. Она накапливает. Не знаю что, но накапливает. Еще в нее колют гормоны для увеличения фертильности. А у меня и свою некуда девать. Зачем мне еще рыбья?

Помидоры нельзя — они пасленовые. Не знаю почему, но все говорят, что вредно. Баклажаны и перцы тоже. Фрукты и ягоды нельзя — в них сахар и диабет. Особенно нельзя вечером. За ночь весь вечерний сахар превратится в попу. А зачем мне еще попа, у меня-то и своя.

Картошку нельзя — там крахмал. В рисе тоже. Макароны тоже нельзя — там крахмал и глютен. А глютен — это будущий сахар, который будущая попа.

Масло нельзя — ни оливковое, ни сливочное, ни подсолнечное. Это жир. А сливочное — еще и холестерин. Хлеб нельзя, там дрожжи. Пиво тоже. Не знаю почему, но нельзя, чтобы дрожжи внутри тебя бродили. Яйца — жир и холестерин.

Молоко — жир и гормоны для увеличения веса, которые вкололи в корову. И вообще оно предназначено для того, чтобы теленок быстрее набирал вес и становился коровой. А я не хочу коровой.

Соки нельзя — это то же самое, что фрукты и ягоды, но без полезной клетчатки.

В капусте — и обычной, и цветной, и брокколи — вещества, препятствующие усвоению йода. А у городских жительниц и так кранты с щитовидками. Плохая щитовидка дает толстую попу.

Капусту нельзя. В шпинате — щавелевая кислота, которая вредит почкам. Плохие почки — отеки — лишний вес. Нет-нет-нет, никакого шпината.

Огурцы! Буду есть огурцы. Про огурцы я не знаю ничего плохого.

 

Опубліковано

а в дитинстві вівсянкою не кормили

Рідко була в моєму раціоні

Англійці від вівсянки не попадали. :)

у багатьох країнах про вівсянку і не чули, зате живуть довго і щасливо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...